Ověřená vlasová kosmetika - dopřejte sobě či blízkým luxus

Ne vždy se nám, ženám, chtějí zkoušet nové produkty, protože jsme mnohdy zklamané z investovaných peněz za něco, co ne vždy funguje. Proto jsme dali dohromady ověřené, kadeřníky využívané produkty, se kterými nesáhnete vedle. Pojďme si představit nejen účinné šampony, kondicionéry a masky na vlasy!

Obrázek: 4c5c01fb042970a6f5c47944d9184a45a90b1328
Zdroj: pexels.com

Vlasové produkty z agáve vlasy zkrotí a vyhladí

Myslíte si, že vaše vlasy potřebují zkrotit a vyhladit? Pak vsaďte na produkty z rostliny agáve. Agáve je známá spíše díky výrobě tequily, ale zároveň jde o starověký zázrak vyhlazující vlasy. Extrakty z agáve poskytují dokonalou proměnu a obnovu vlasů. Deriváty z mexické rostliny agáve modré a aminocukry v ní skryté uzamknou vlhkost uvnitř vlasů, obnoví je v základu a udrží rovnováhu vlhkosti. Aminocukry tvoří komplexní vazby s proteiny, které dodávají vlasům sílu, vitalitu a elasticitu. Další přírodní ingredience, jako jsou výtažky z kokosového ořechu, vanilky, slunečnice a zeleného čaje, vyživují a proměňují vnější kutikulární vrstvu vlasů, které zůstávají měkčí, hladší a lesklé.
 

vlasové produkty Agave od Bio Ionic


Jaké produkty využívají těchto darů přírody na maximum?

Používání přírodních složek v kosmetice na vlasy vede k dosažení zdravých a hydratovaných vlasů. Výbornými zástupci výše zmíněných přírodních ingrediencí jsou šampon, kondicionér, maska na vlasy, regenerační olejíček a regenerační olej na opravdu neposlušné vlasy řady Agave značky Bio Ionic.


Ta se zabývá tvorbou inovativních a profesionálních produktů a nástrojů na vlasy (fénů, žehliček, kulem, kartáčů na vlasy atd.), které opravdu fungují. Všechny zmíněné produkty nejsou testované na zvířatech, jsou bez sulfátů, parabenů a ftalátů. Pokud někomu z vašich blízkých chcete splnit přání o hladších a hydratovanějších vlasech, můžete je obdarovat i dárkovým balíčkem obsahujícím šampon, kondicionér a regenerační olej, nyní i za výhodnou cenu.
 

V rukách profesionálů umocníte vyhlazení a zbavíte se krepatění

Můžete využít služeb špičkových kadeřníků ve Studiu Helena v Jihlavě, kde vaše vlasy zbaví krepatění a umocní vyhlazení díky profesionálnímu vyhlazujícímu ošetření Agáve. Budete nadšená! Jde o vyhlazující systém s patentovaným komplexem Carbo-C Amino bez formaldehydu, thioglykolátového čpavku, hydroxidu sodného či jiných chemikálií. Po ošetření nastane neuvěřitelná hydratace, lesk a hedvábnost! Působí 12-16 týdnů v závislosti na četnosti mytí vlasů a při používání již zmíněné řady Agave znatelně prodloužíte efekt vyhlazení.
 

Objevte dokonalost Alterny, průkopníka luxusní vlasové péče

Mnoho produktů slibuje znatelné účinky a kvalitu, ale ne vždy jsou výsledky shodné s reklamními slogany. V tomto případě tomu tak není. Alternu jsme si již ověřili v kadeřnictví, které úspěšně funguje již od roku 1998, a neustále ji využíváme v praxi. Alterna, průkopník ve světě luxusní vlasové péče a stylingu, se nechala inspirovat vědou skrývající se za pleťovou péčí, a tak jí od začátku záleží na ryzosti a inovacích.


Jejím neochvějným závazkem je vytvářet produkty, které vlasy promění již po prvním použití, a tak na každém detailu záleží. Už si nemusíte vybírat mezi přírodními ingrediencemi a opravdovými výsledky. Ryzost a síla, proměna bez kompromisů. Jde o alternativní přístup k vysoce účinné vlasové péči a stylingu této značky, kterou si oblíbili nekompromisní klienti a profesionálové z celého světa.
 

profesionální vlasová kosmetika Alterna


Čím je složení produktů výjimečné?

Všechny receptury jsou obohaceny o aktivní rostlinné ingredience a jsou bez parabenů, sulfátů SLS a SLES i syntetických barviv. Bylo ověřeno, že jejich účinné směsi viditelně mění vzhled pramenů již po jediném použití, obnovují vlasová vlákna a dodávají vlasům zdravější a mladistvější vzhled.


Výjimečné složení s klinicky potvrzenými výsledky, které obsahuje jen ryzí, trvale udržitelné přísady, jako jsou kaviár, mořské hedvábí, bambus a Kendi olej. Výtažek z kaviáru pochází z jesetera sibiřského žijícího v jižní Francii, který se loví udržitelným způsobem za kontrolovaných podmínek. Z kuliček kaviáru se speciální metodou extrakce získávají bohaté živiny. Výtažek z kaviáru je jedním z nejbohatších přírodních zdrojů omega-3 mastných kyselin a vlasům dodává hydrataci, pružnost a lesk.


ENZYMETHERAPY® je kombinace enzymů a minerálů, které optimalizují pronikání složek, takže vlasy snáze vstřebávají životně důležité živiny. Navíc podporuje tvorbu keratinu a vlasy posiluje. A SEASILK®, hydratační směs z účinných mořských rostlin, poskytuje vlasům mimořádnou hydrataci a výživu.
 

Jaká řada promění přímo vaši hřívu?

Na barvené a poškozené vlasy

Na barvené vlasy použijte Color Hold s malinovou vůní. Sérum z této řady je unikátní. Můžete ho totiž aplikovat do svého oblíbeného kondicionéru nebo masky, a tím zvýšit účinky regenerace a trvanlivosti barvy. Můžete ji získat i ve výhodném balení. Pokud máte hodně poškozené vlasy, zvolte řadu Bond Repair. Vlasy se stoprocentně zlepší, konečky se nebudou odlamovat a struktura vlasů bude hladká.


Pak můžete přejít na řadu Moisture - silnou, regenerační, ale velmi univerzální. Primárně je určena na vlasy barvené a odbarvené, které trpí suchostí, ale poradí si s regenerací jakkoliv poškozených vlasů. Unikátní je z této řady bezoplachový leave-in proteinový krém pro hloubkovou obnovu. A jako hloubkovou kúru, která ve velmi krátké době změní kvalitu vlasů, použijte Bondr Repair masku.
 

Na zdravé vlasy bez objemu

Nemáte potíže s poškozením vlasového vlákna, ale trápí vás splihlé a neobjemné vlasy? Potom budou stačit pro vaše nadšení volume duo šamponu a kondicionéru obnovující přirozenou plnost vlasů, a okamžitě jim tak dodává objem. K tomu využijte stylingovou pěnu na vlasy, která zvětšuje průměr vlasového vlákna, a tím výrazně podpoří zvětšení objemu. Tato řada je ideální pro jemné a řidší vlasy.
 

Volume duo šampon a kondicionér Alterna

 

Na poškozené konečky spolu se ztrátou objemu nebo maštěním u hlavy

Často Vás trápí suché a poškozené konce, ale zároveň vám chybí objem nebo se vlasy díky silným produktům mastí u hlavy? Potom kombinujte šampon Volume a výživnější kondicionér Replenishing Moisture, který aplikujte pouze na středy a konce a vyhněte se odrostům.

Nezapomínejte ani na intenzivně hydratující masku. Tu aplikujte jen na suché části vlasů a pamatujte na dobré opláchnutí. Kadeřníci radí po aplikaci jakékoliv profesionální masky použít kondicionér. Ten dokonale uzavře šupinatou vrstvu vlasů a uzamkne ho před působením vnějších vlivů
 

Na krepaté, objemné a neposlušné vlasy

S tímto typem vlasů si Alterna také účinně poradí. Někdo hledá objem a někdo se snaží ho nemít. Pokud máte vlasy příliš objemné, krepaté a velmi neposlušné, vyberte si řadu Anti-freeze. Vaše vlasy jednoznačně zkrotí
 

Na dlouhé vlasy

Náš oblíbený Repair sprej je výjimečným pomocníkem pro dlouhovlásky. Ty ho ocení nejvíce! Pomáhá v boji proti stárnutí s přibývajícím věkem nebo kvůli chemickým produktům, dodává jim okamžitou hydrataci, lesk a pružnost, oživuje a pro dlouhé vlasy je téměř nezbytný.

Milé čtenářky, dopřejte sobě či svým blízkým to nejlepší. Podpořte svou krásu a vsaďte na jistotu. Pevně věříme, že vám poslouží tak, jak očekáváte.


 

Reklama

Podobné články

Obrázek: 9adb043422441b758fb5d67e03d705520e6c0c15
Obrázek: 648e47832fafb55dcf1d3afe18330a2ca736446b
Obrázek: c930e833108d74b51d59b22c88b3356ebaa16a1e
Obrázek: 12afc0cd4b97accdaa86968b6660412c310dcd75
Obrázek: 4691e4e0fdcd2a558b81d7acfb1a1e51d7f7f541