4 kosmetické vychytávky, které vám zpříjemní léto

Slunce, voda, vítr ve vlasech - na první pohled ideální letní čas. Na pohled druhý faktory, které naši pleť a vlasy vysušují a zatěžují. Proto je dobré dopřát si péči navíc. Mám pro vás několik tipů na ideální letní kousky, a také jednu šikovnou vychytávku k vodě!

Obrázek: c56ed961438df594c26892f8664bfe9895624e39
Zdroj: pixabay.com

UV Control sérum N°1 - lehké sérum se silným účinkem

Že je třeba se v létě chránit před nebezpečnými paprsky, je nad míru jasné. Jste ale důsledné a chráníte i pleť pod make-upem?

Od toho je tady UV Control sérum s koenzymem Q10, které má ochranný faktor 25, díky této kombinaci účinných látek chrání pleť před UVA i UVB, vznikem pigmentových skvrn a vrásek. Dodává pleti vitalitu a potřebnou energii. Výhodou je jeho jemná konzistence i rychlá vstřebatelnost. Můžete na něj tak pohodlně použít jakýkoli jiný pěstící produkt nebo make-up. UV Control je tak must have produktem, který vám bude chránit pokožku obličeje.

uv control sérum alcina

Hyaluron 2.0 šampon a kondicionér – nezapomínejte na hydrataci vlasů

Sluneční záření, voda, chlór, sůl nebo pot nepříznivě působí na kvalitu našich vlasů. Proto je nutné především teď v létě vlasy dostatečně hydratovat. Nenechte se zmást, i mastný vlas může být dehydrovaný. Vlasová řada Hyaluron 2.0 dodává díky hyaluronu vlhkost, pružnost a lesk. Balzám vlasy pěstí a dodává potřebné látky pro pevnost a zdraví vlasu. Navíc celá řada obsahuje anti-heat faktor, který pomáhá předcházet poškození vlasů teplem až do 230 °C a perfektně tak chrání při častém fénování, žehlení i kulmování. Šampon a kondicioner 2.0 je tak nerozlučná letní dvojka - k moři nebo k bazénu by měli jet s vámi.

hyaluron 2.0 šampon

hyaluron 2.0 kondicionér

Waterproof Top Coat – aneb když se vaše řasenka stane voděodolnou

Někdo nedá bez řasenky ani ránu, a to i ve chvíli, kdy jde k bazénu nebo na pláž. Horké počasí, pot a vlhkost ale nejsou přátelští ke klasické řasence. Černé kruhy pod očima nebo otisky řasenky se ale nenosí. Tenhle Top Coat se vyplatí mít v kosmetické taštičce. Jednoduše ho přetřete po zaschnutí přes svoji oblíbenou řasenku a teplé počasí ani voda vás nemůžou rozhodit. Rázem totiž z jakékoli řasenky udělá voděodolnou.

waterproof top coat alcina

Zklidňující čistící pěna – pro zářivou pleť bez nečistot

Ani v létě nesmíme zapomínat na důkladné čistění pleti. Nehledě na to, že hodně cestujeme a není žádoucí táhnout s sebou spousty produktů. Tahle univerzální čisticí pěna se postará o dokonalé odlíčení a díky panthenolu i o zklidnění pokožky. Můžete jí důvěřovat, spolehlivě odstraní veškeré zbytky make-upu i řasenky.

čistící pěna Alcina

Reklama

Podobné články

Obrázek: podle čeho vybrat žehličku a kulmu na vlasy
Obrázek: 74e3d30b16ab36942c93b9c092fe777f58a8c299
Obrázek: 24a7e7c8ad2c40a1baecdfb5c981cca91b71e99a
Obrázek: Podle čeho vybrat pleťový čistič
Obrázek: 648e47832fafb55dcf1d3afe18330a2ca736446b