Nejlepší přípravky proti vypadávání vlasů

Hledáte ty nejlepší produkty proti vypadávání vlasů? Mnoho z nás zažije určitý stupeň vypadávání vlasů v určité fázi života, ať už kvůli nevhodné péči, nebo kvůli vnitřním příčinám, jako je stres, nemoc, hormonální změny či náhlou ztrátou váhy. Padání vlasů je však do určité míry velmi běžné – ale když je vypadávání vlasů nadměrné, nepřetržité a velmi nápadné, může nás to uvrhnout do návalu paniky, což nás vede k hledání nejrůznějších přípravků, které obnoví optimální zdraví pokožky hlavy .

Obrázek: natucain-a-padani-vlasu
Zdroj: Natucain


Příčiny vypadávání vlasů

Vypadávání vlasů je normální. Ztratit můžeme 50 až 100 vlasů denně, často aniž bychom si toho všimli. Pokud vám ale padají vlasy více, měli byste zpozornit! Některé typy vypadávání vlasů jsou však trvalé, jako je mužská a ženská plešatost, tento typ vypadávání vlasů se obvykle vyskytuje v rodině a souvisí s dědičností.
 

Jiné typy vypadávání vlasů mohou být dočasné a mohou být způsobeny:

  • nemocí
  • stresem
  • léčbou rakoviny
  • ztrátou váhy
  • hormonální změnou
  • nedostatkem železa
     

Přečtěte si také: Ztráta nebo výměna? Pokud vám padají vlasy, odpověď je důležitá!
 

Jaké jsou možnosti léčby vypadávání vlasů?

Vždy stojí za to promluvit si se svým lékařem nebo trichologem o radu, pokud trpíte vypadáváním vlasů, ale existují i určité změny životního stylu, které můžete udělat, aby vám pomohly. Například chraňte své vlasy a pokožku hlavy před třením – hedvábný šátek nebo povlak na polštář na noc je perfektním řešením u kterého můžete začít. Vyhněte se účesům, jako jsou pevné culíky, které zatěžují vlasové folikuly, stejně jako prodlužování vlasů, které tahá za kořínky vlasů. 

Léčba problémů s vlasy vyžaduje čas, trpělivost a důslednost. Zázraky se nedějí přes noc, takže je vždy důležité nechat si dostatek času, než se dostaví první výsledky. V tomto případě jsme pro vás připravili náhled těch nejlepších produktů na vypadávání vlasů, které vám pomohou na vaší cestě za krásnou hřívou během pár týdnů.
 


Nejlepší přípravky na vypadávání vlasů

Výživa pro posílení a růst vlasů by měla probíhat jak vnitřně, tak i přes vlasovou pokožku. Vlasové ampule a tonika budou mít vždy největší vliv na padání vlasů, protože mají malou molekulu a pronikají lépe přes mazové a potní žlázky až k cibulce vlasu. Doporučují se aplikovat denně 4-6 týdnů a potom po každém mytí do vyřešení problému.
 

Nejlepší přípravky proti vypadávání vlasů Natucain
Zdroj: Natucain


Vlasové tonikum Natucain

Hlavní složkou tonika je MKMS24 formulovaný s 100% přírodními ingrediencemi jako je bambus, čočka a tymián. Díky této účinné látce se prodlužuje anagenní (růstová) fáze a katagenní (klidová) fáze se naopak zkracuje, což vede k rychlejšímu růstu. Dle provedených testů je dokázáno, že vypadávání vlasů se zlepšilo o 90% a růst vlasů o 93%. Obsah produktu tvoří 100% přírodní ingredience, bez hormonů, sulfátů, parabenů a silikonů. Má velmi malé molekuly a může se aplikovat i druhý den na neumyté vlasy, pouze dbejte na používání šamponů (i kondicionérů) bez silikonů. Při správném a pravidelném používání uvidíte první výsledky po 8-12 týdnech. Záleží především na růstovém cyklu vlasu a jeho stádiu.

Často se také setkáváme s dotazem, zda tyto produkty používat po chemoterapii. Je důležité se poradit s doktorem, ale Natucain obsahuje 100% přírodní složení, neobsahuje hormony a zákazníci proto potvrdili, že je používají i při chemoterapii.
 

Obrázek: natucain-tonikum-proti-padani-vlasu


Šampon a kondicionér Natucain

Veganské duo vlasové péče Natucain se skládá z šamponu a kondicionéru. Při použití s vlasovým tonikem Natucain tyto produkty podporují růst vlasů a dokonale doplňují produktové portfolio pro holistickou péči o vaše vlasy. Výsledkem budou zdravé, hydratované a posílené vlasy, jejich lepší růst a méně vypadávání. 

Oba produkty jsou zcela bez obsahu silikonů a sulfátů, což usnadňuje vlasové pokožce absorbovat aktivní složky pro silné a zdravé vlasy. Tyto dva pečující produkty jsou, stejně jako revoluční tonikum prosti vypadávání vlasů Natucain, založeny na unikátní patentované technologii kmenových buněk MKMS24. Tato jedinečná složka je vyrobena z rostlinných složek, jako je čočka, bambus a tymián, a stimuluje růst vlasů přímo u kořínků, prodlužuje jejich anagenní růstovou fázi a zkracuje fázi telogenní. V kombinaci s kofeinem a dalšími superpotravinami dosahuje nový šampon a kondicionér optimálních výsledků.
 

Šampon a kondicionér pro podporu růstu vlasů Natucain


Energizující složení s kofeinem a superpotravinami ve vlasové kosmetice Natucain

Kofein působí zejména v anagenní fázi růstového cyklu vlasů, během které jsou vlasové folikuly zásobeny živinami z pokožky hlavy. Kofein podporuje mikrocirkulaci krve v pokožce hlavy, která je nezbytná pro zdraví vlasových folikul. Tím pomáhá zmírňovat vypadávání vlasů. Kofein je bohatý na antioxidanty, ale má také pozitivní vliv na tvorbu bílkovin a keratinu, díky kterým jsou vlasy silnější a zdravější.

  • KURKUMA - čistí a pomáhá snižovat oxidační stres. Chrání před narušením vlasového vlákna a jeho lámání. Kurkuma také dodává folikulům základní živiny.
     
  • AMARANT – obsahuje lysin, který posiluje vlasové folikuly.
     
  • CHIA SEMÍNKA – jsou bohaté na omega-3 mastné kyseliny, bílkoviny, antioxidanty, minerály a vitamíny, všechny cenné živiny, které zabraňují ztrátě hydratace a lámavosti. Posilují a pečují o vlasové vlákno, výsledkem jsou krásné lesklé vlasy.
     
  • QUINOA je bohatá na minerály, vyživuje vlasy a pokožku hlavy. Tato vyživující složka hydratuje pokožku hlavy a zabraňuje jejímu vysoušení.
     
  • ZÁZVOR – podporuje krevní cirkulaci, které stimuluje vlasové folikuly. Pomáhá zkrotit krepaté vlasy a dodává jim neuvěřitelnou hebkost.

Reklama

Podobné články

Obrázek: ca80a4afd8e20fe9b74437f9f0684ea63425c401
Obrázek: 09423c2c0dd5eda3984f8a432bd37ab0b1694c7b
Obrázek: 7997ebef8de9f9bff62d3b5cdf528915cfd4a0b8
Obrázek: 1c1696782db93106243daefb1fc7c665b2e31a90
Obrázek: 2f6f03ed4e8f0e609feb16433a7b935db0166150