TEST: Inca Collagen – český produkt pro zdraví a krásu

Jak se říká, zdraví máme jen jedno a měli bychom se o něj starat nejlépe, jak umíme. A co všechno vlastně zahrnuje to starání se o své zdraví? Dostatečný pohyb a zdravá strava by měly být samozřejmostí. Stejně bychom se měli vyhýbat nadměrnému stresu i pravidelně chodit na preventivní lékařské prohlídky. Při péči o svůj zdravotní stav nejednou saháme i po rozličných výživových doplňcích, ať už pouze preventivně nebo naopak kvůli potížím se zdravím.

Obrázek: 0d4b2e3827b2f9130abc6492210d21be16eba5e7
Zdroj: Inca Collagen

V tomto spotřebitelském testu vám chceme povědět něco víc o kolagenu od Inca Collagen.

Užívání kolagenu si v současnosti získává stále více fanynek i fanoušků a skutečně se není čemu divit. Kolagen je přece známý jako bílkovina mládí a v našem těle má nemalou funkci. Na začátek si můžeme jen v krátkosti připomenout, proč je vlastně kolagen pro naše tělo tak důležitý. Je třeba zmínit, že jde o hlavní pilíř pojivové tkáně a v lidském těle představuje prakticky nejdůležitější bílkovinu. Nachází se v kostech, šlachách, chrupavkách, stěnách cév, kůži, zubech či dokonce v rohovce. Přestože v těle neustále probíhá jeho výměna, věkem se postupně jeho produkce snižuje. Je přímo až neuvěřitelné, že už od 25. roku života obsah kolagenu v pokožce neustále klesá, což je skutečně velmi brzy. A víte, co všechno může zapříčinit nedostatek kolagenu?

Suchá a dehydratovaná pleť, prohlubování vrásek okolo očí, lámání a vypadávání vlasů, třepící se a křehké nehty, zhoršený stav pokožky celého těla - i těmito signály nám může tělo dávat najevo, že mu chybí právě kolagen. V horších případech se dokonce mohou dostavit problémy s klouby či bolesti pohybového aparátu. Kolagenové doplňky stravy se proto zdají být vítanými pomocníky při péči o zdraví i krásu. Právě Inca Collagen v sobě ukrývá 3000 mg hydrolyzovaného 100% čistého mořského kolagenu, který je biologicky aktivní, dobře vstřebatelný a pro tělo dostupný.

Výsledky jsou citelné i viditelné

"Kolagenový výživový doplněk Inca Collagen užívám už přes dva měsíce, přičemž si denně dopřeji jeden sáček, který mi doplní zmíněné 3 gramy kolagenu. Do testování jsem nešla s tím, že potřebuji odstranit nějaké vážnější kosmetické či dokonce zdravotní problémy. Chtěla jsem naopak zjistit, co dokáže výživový doplněk tohoto typu nabídnout mému tělu a jakým způsobem pocítím, že si kolagen pravidelně doplňuji. Kvalitně a poctivě zpracovaný kolagen, jakým je i Inca Collagen, dokáže tělo využít přesně tam, kde potřebuje. Například, co vím, mnohým známým pomohl kolagen k lepším nehtům a vlasům...." 

Vlasy, plet, nehty, pohyb 

"Nyní už i z vlastní zkušenosti mohu říci, že Inca Collagen je opravdu šikovným pomocníkem při péči o zdraví i krásu. A na základě pozitivní zkušenosti ho mohu jen a jen doporučit, a to ženám i mužům. Myslím si, že kolagen může pomoci každému, ať už někoho trápí potíže s kožními ranami, pohybovým aparátem nebo prvními známkami stárnutí. Samozřejmě nelze zapomenout na to, že podobně jako i jiné výživové doplňky, tak i kolagen je třeba užívat delší dobu, aby se dostavily nějaké výsledky," říká jedna z uživatelek. 

Obecně bychom měli počítat s užíváním doplňků alespoň po dobu tří měsíců, než budeme očekávat na svém těle nějaké změny.

Otestuje Inca Collagen také vy, můžete si jej zakoupit na našem eshopu.

Co říkáme na Inca Collagen my?

Helena Pudilová: "Téměř 30 let se pohybuji v oblasti kosmetiky. Proto je mi jasné, že určité věci je třeba řešit nejen zvenku, ale i zevnitř. Inca Collagen vnímám jako velké plus pro moje tělo, nejen pro krásnou pleť, vlasy a nehty. Vyhovuje mi praktické balení, které si mohu vzít do kabelky a mít ho kdykoli s sebou. Osobně mi chuťově vyhovuje. Vybírám si pouze kvalitní produkty, za který Inca Collagen považuji."

Reklama

Podobné články

Obrázek: 6fff9796a085c8f72e31e48733ee40b83c010385
Obrázek: 0532e36880b726f103b05971c6a0438f9151017c
Obrázek: 5dc858dfffff4b833652f003777a812304d3d06d
Obrázek: 09c0515d8a52bd00fb12fccc9a8a369a2425e627
výhody jízdy na kole