Co přinese dle karet červen 2018 aneb Změny jsou za dveřmi

Milí čtenáři, během června na vás čekají nějaké změny, které však nemusí být zrovna jednoduché. Způsobit je může žena. Můžete změnit bydliště, práci, partnera, můžete očekávat potomka, porodit nebo také třeba cestovat. Rozhodně zachovávejte chladnou hlavu a berte změny jako zkoušku, ve které obstojíte.

Obrázek: 5dc858dfffff4b833652f003777a812304d3d06d
Zdroj: pixabay.com
 
 
Pozitivní větičky na červen: "Zasloužím si to nejlepší. Od přírody si zasloužím vše dobré. Všude, kam pohlédnu, nacházím příležitosti pro život v hojnosti. Jsem požehnán(a) a dobře se mi daří."
 
 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Máte před sebou docela napínavý měsíc, kdy byste si měli dávat pozor především na ženy, které můžou vůči vám intrikovat. Zprávy, na které budete možná čekat, přijdou oklikou a ještě k tomu můžou být falešné. Nevypadá to, že něco dostanete v tomto měsíci jen tak - budete se muset snažit, aby se výsledek dostavil. V milostném životě můžete mít pocit, že jste k partnerovi připoutáni, ale také, že byste možná rádi z tohoto vztahu vyklouzli. I v této oblasti očekávejte možnou přetvářku. V práci můžete svádět nějaký boj, který nemusí být vůči vám fér - může jej zinscenovat kolegyně. Zdravotně pozor na trávicí trakt.
 

Rak (22.6. - 22.7.)

V červnu na vás čekají nějaké změny, které povedou k radosti a lásce. Můžete se do někoho zamilovat nebo konečně dáte přednost svému vnitřnímu dítěti a začnete se o něj více starat. Některé z vás čekají zásnuby, popřípadě může dojít i na svatbu. Ti šťastnější z vás budou mít pocit, že jejich vztah je přesně tam, kde má být, a budete cítit vnitřní naplnění. V pracovní sféře můžete taktéž plesat a užívat si svou práci - pozor ale na to, abyste se kariéře nevěnovali více než svým blízkým. Zdravotně pamatujte na své srdce a celkově oběhový systém.
 

Lev (23.7. - 22.8.)

Očekávejte, že se nějaké věci završí, popřípadě přijde konec v určité životní oblasti. Něco starého se musí ukončit, aby bylo nahrazeno novým - týká se to vlastně čehokoliv. Tudíž můžete ukončit vztah, dát v práci výpověď nebo naopak oni vás budou chtít vyhodit nebo můžete přijít o blízkého člověka, protože jeho životní svíce dohořela. Změny můžou být také pozitivního rázu. Dávejte si pozor na finance. Pokud přijde rozrušení, pokuste se zachovat chladnou hlavu. Zdravotně byste se měli rychle uzdravit, pokud přijde nemoc. Také nemoci mohou být tento měsíc více na duši než na těle, pokuste se tedy relaxovat. 
 

Panna (23.8. - 22.9.)

Vypadá to na měsíc plný zábavy a fajn nálady, kdy byste měli být v docela dobré společnosti a užívat si veselí. Může se vám dostat dokonce uznání. I v partnerské oblasti byste neměli zahálet a měli byste si častěji vyrážet ven na vzduch. Někteří z vás se dočkají svatby, jiní zase budou hrát navenek spokojený vztah, avšak ve skutečnosti bude vztah citově prázdný. V kariéře budou mít ti šťastnější z vás možnost proslavení se. Každopádně očekávejte, že práce vás bude více bavit než v předchozích týdnech. Zdravotně na sebe buďte skutečně opatrní, protože se můžete dočkat úrazů.
 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Čeká vás energický měsíc, kdy zaznamenáte příval životní síly, avšak nic se nemá přehánět. Karty totiž varují, že pokud nebudete rozvážní, životní síla se začne vytrácet a nastanou zdravotní potíže (především komplikace se zády a dýchacím systémem). Tohle platí i v situacích, kdy budete potřebovat štěstěnu po svém boku - přemýšlejte, a pak jednejte. V milostném životě můžete mít pocit, že se od partnera jen tak neodpoutáte, i když byste to možná chtěli, protože se nudíte. Ti šťastnější z vás budou spokojení s tím, jak mají s partnerem pevný vztah. V kariéře můžete mít pocit, že máte stereotypní práci, ale na druhou stranu se jedná o stabilní místo. Pokud nastanou problémy, mělo by se vše postupně zlepšit.
 

Štír (24.10. - 22.11.)

Červen bude ve znamení řešení rodinných záležitostí, možného pocitu nepohodlí a také upřímnosti. Samozřejmě se prvně dobře rozmyslete, co řeknete a pak teprve jednejte, protože by to mohlo znamenat rozvrat v rodině. Někteří z vás budou odmítat partnera, neboť budou zamilování platonicky do někoho jiného, kde se může jednat jen o intimní poměr bez hlubokých citů ze strany nového protějšku. Samozřejmě jsou mezi vámi tací, jež mají stabilní vztah a červen pro ně bude o harmonii a o vztahu bez přetvářky. V práci byste měli být spokojení, vše by mělo fungovat dobře. Zdravotně si dávejte pozor na gynekologicko-urologický systém. Pokud nastane nějaký zdravotní problém, měl by být zdárně vyléčen.
 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Máte před sebou měsíc, kdy byste se měli více soustředit na zaměstnání a lidi kolem vás, protože to vypadá na intriky a záměr vám ublížit ze strany kolegů. Také můžete mít pocit, že jste nezvolili správnou práci a můžete chybovat. Obecně v životě byste měli trošku hledat životní cíl a snažit se stabilizovat. Jestliže jste na počátku nějakého vztahu, můžete mít pocit, že váš protějšek je tím "životním přístavem", na který čekáte. Dávejte si v milostném životě pozor na až nezdravé se připoutání k partnerovi - pamatujte i na své vlastní záliby. Zdravotně si dávejte pozor na pánevní oblast, kyčle a boky.
 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Červen by měl být pro vás hodně o pocitech, vnitřním napětí a střídání nálad. Můžete si stavět "vzdušné zámky". V milostném životě se můžete chovat přecitlivěle, můžete také v sobě prožívat chaos, protože vám na mysl přijdou různé myšlenky, které však můžou být spíše paranoidní. Někteří z vás se s protějškem rozejdou, ale nevypadá to, že by to měl být definitivní rozchod - nejspíše se k sobě zase vrátíte, protože partner pro vás může být jako "droga". Ženy ve znamení Kozoroha mohou zatoužit po mateřství. V práci očekávejte nervozitu a také si dávejte pozor na podvody, které by mohly vést k vašemu vyhození. Nezapomeňte odpočívat, protože váš nervový systém to bude potřebovat.
 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Máte před sebou měsíc plný překvapení. Najednou nečekaně sklidíte životní úspěch nebo můžete mít nečekané zdravotní potíže či naopak se z ničeho nic prudce uzdravíte. Dávejte si pozor na svých cestách, protože vám hrozí úrazy a operace. Některé záležitosti se radikálně vyřeší. V milostné oblasti budete do partnera šťourat, možná proto, že se budete cítit naštvaní a budete potřebovat to někde ventilovat, takže to pak povede k roztržkám a někdy i ke konci. V práci můžete tvrdě procitnout, také vaše pozice může být ohrožena, proto se více snažte. I v práci můžete mít úraz, proto si dávejte pozor. Kromě úrazů byste mohli řešit zuby.
 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Během června postupně odhalíte nějaké tajemství a tím danou záležitost uzavřete. Pokud budete skládat nějakou zkoušku, mělo by se vám při ní dařit. V partnerském životě můžete být spíše mlčenliví. Můžete to být tím, že před sebou budete něco tajit - jiného partnera nebo se třeba nebudete chtít hádat, protože víte, že by to nikam momentálně nevedlo. V práci byste se měli dozvědět něco, co jste doposud nevěděli. Může být po vás vyžadováno, abyste se dovzdělali. U některých z vás se projeví psychosomatické obtíže, proto pamatujte na aktivní i pasivní odpočinek, abyste nebyli v tenzi.
 

Beran (21.3. - 20.4.)

Červen by měl být ve znamení cest a to jak doslovně, tak i přeneseně - půjdete za štěstím. Někteří z vás budou snít o budoucnosti, nakonec začnou jednat a dosáhnou pomalu, ale úspěšně, dlouhodobého cíle. Vnitřně byste měli porůst. V milostném životě byste mohli po někom intenzivně toužit, mít v citech vůči té osobě trošku chaos, také byste si mohli s ním (s ní) plánovat budoucnost, avšak neukvapujte se. V práci byste mohli zaznamenat nějaký posun - otevřou se nové možnosti a bude se vám dařit. Také byste mohli být vysláni na pracovní cestu. Zdravotně se zaměřte na játra, žlučník a močových měchýř.
 

Býk (21.4. - 21.5.)

Máte před sebou měsíc, který po vás bude vyžadovat rozhodnutí, které by mělo být zároveň i stabilní. Nebude to jednoduché, můžete mít v sobě dilema a pochybnosti, proto se neukvapujte. V partnerské oblasti budete velice nerozhodní, pokud budete řešit, co dál. Můžete bojovat s tím, zda je dobré učinit změnu nyní nebo to raději odložit, protože váš vztah by mohl být stereotypní, ale zároveň stabilní. V pracovní sféře to nebude o nic lepší - i když práce bude svým způsobem jistá, tak můžete stát před otázkou, zda jít za něčím novým nebo zůstat tu. Zaměřte se na lymfatický systém, cévy a žíly. 

Reklama

Podobné články

Obrázek: 14421172539d9d1411f6cb27b13e4545c50a4f8a
Obrázek: affe67413c522afb289dd5c2c1f90cd5c0f24740
Obrázek: f138d0943b4cc09dbabadcca048457540ba31286
Obrázek: 288999da932d18b400e60f96b651c958832cdfcf
Obrázek: Nejbláznivější zmrzliny na světě