Kosmetika která funguje i bez chemie? Objevte sílu přírody s produkty Zenz

Oblíbená Dánská kosmetika ZEN, která je založena na přírodních a certifikovaných organických ingrediencích se rozrostla o novou řadu Cactus - Cactus Shampoo no. 17 a Cactus Conditioner no 18. Pokud máte vlasy suché, vlnité, kudrnaté nebo krepaté, je to řada právě pro vás. Pojďte s námi nahlédnout do hloubky přírodních produktů, které se těší velké oblibě nejen ve světě kadeřníků.

Obrázek: 493d587151b1d51d3ffa0b1a763a69a4429e0a01

Síla přírody, síla Cactus řady 

Drsné, hrubé a bez lesku? I takové vlasy mohou být, pokud jsou suché a dehydratované. Produkty z této řady jou bohaté na hydratační složky, vitamíny a minerály díky obsahu organické purifikované aloe vera, organickým za studena lisovaným avokádovým olejem a olejem z opunciového kaktusu.

Avokádový olej má hydratační a výživné vlastnosti. Účinně působí na problematickou pokožku a je bohatý na vitamíny.

Olej z fíkového kaktusu (opuncie) je intenzivně hydratující, působí aktivně, zhebčuje vlasy a dodává jim důležité a nezbytné minerální látky a vitamíny.

Jaké jsou vlasy po použití Cactus řady?

Šampon vlasy okamžitě zjemňuje a zanechává je hebké, aniž by je zatěžoval. Kondicionér hydratuje, zjemňuje, chrání vlasy a dokáže v nich uzamknout barvu. Společně tyto dva produkty vytvářejí řadu péče o vlasy, která posiluje vlasy i pokožku hlavy. Řada voní sladce po broskvích a cedrovém dřevu.

Ideální je kombinace těchto dvou produktů, ale můžete je používat i s jinými produkty ZENZ. Vhodné je dodržovat, aby péče (šampon, kondicionér, maska nebo vlasová kúra), byla sestavena z jedné značky, protože návaznost produktů a jejich synergie má svůj velký význam.

Suché, vlnité nebo kudrnaté vlasy? I ty mohou být zdravé, hedvábně jemné a lesklé. Klíčové je, vybrat správné produkty a věnovat péči o vlasy nějaký čas a vytrvalost. Budete mile překvapeni už po prvním mytí, ale tak jako jedna návštěva fitcentra nic nezmění, i v péči o nás platí, že je třeba vytrvat.

V čem je řada Zenz Cactus jedinečná?

Řada Cactus je registrována společnostmi Vegan Society a Severská labuť. Vegan Society představuje mezinárodní standard pro autentické veganské produkty. Zajišťuje, že při výrobě a vývoji složek nebyl použit žádný živočišný produkt. Ekoštítek Severská labuť má jedny z nejpřísnějších požadavků na tvorbu celého produktu ve vztahu k dopadu na životní prostředí. Pomáhá vyhýbat se chemikáliím, abyste se mohli starat o sebe a životní prostředí. A protože se jedná o profesionální kosmetiku, je vyzkoušená řadou kadeřníků, kde si získala mnoho příznivců z řad profesionálů i v České republice.

Trápí vás suché vlasů a problém s vlasovou pokožkou?

Potom vyzkoušejte ošetřující šampon Rhassoul č. 16. Jeho unikátní složení, účinně čistí vlasy i pokožku hlavy a zároveň má vyživující vlastnosti, které vlasy zanechávají hebké. Založený je zcela na přírodních a organických složkách a marockém jílu Rhassoul. Ten se používá v péči o vlasy a pleť již od 6. století. Rhassoul se vyznačuje dobrými čisticími a vyživujícími vlastnostmi. Jde o jedinečné složení minerálů, což je důvod, proč je jíl tak dobrý a účinný pro pokožku i vlasy. Má schopnost absorbovat olej a nečistoty z vlasů i pokožky.

Produkt také jako celá řada Cactus, obsahuje purifikované organické aloe vera a organický avokádový olej lisovaný za studena. Avokádový olej je také účinný pro problémovou pokožku. Obsahuje bezlepkový pšeničný protein, takže vlasy díky němu jsou hedvábně hladké a méně náchylné k třepení.

Multifunkční produkt Rassoul má přírodní vůní karamelu z přírodního parfému. Je vhodný pro vlasy přírodní i chemicky ošetřené.  Před použitím lahvičku vždy dobře protřepejte, protože jíly mají tendenci klesat ke dnu. Rhassoul č. 16 má bohatou pěnu a její čisticí a výživné vlastnosti jsou dobré i pro pokožku a díky tomu je blahodárný i pro mytí celého těla.

Volba mezi zdravými vlasy a zdravým životním prostředím je krok, který nemusíte podstupovat, pokud používáte produkty ZENZ Organic. Koncept této značky usiluje o udržitelnost průmyslu krásy s ohledem na zákazníky, zaměstnance a životní prostředí. Produkty ZENZ Organic vyráběné v Dánsku neobsahují SLS, MI, parabeny, PPD, PTD, resorcinol, čpavek a mikročástice. Místo toho jsou jejich základem přírodní a certifikované organické složky vysoké kvality. Žádný z produktů nebyl testován na zvířatech a všechny obaly produktů jsou vyrobeny z biologicky odbouratelného polyethylenu.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 0582b2d8287b3156114207bf89457c0a48433bf5
Obrázek: f412db9b61a0c1eb65f49e16790fcec2de9555f4
Obrázek: cb27047ea6bde7e5cfb076d9688d216fbd8ddb30
Obrázek: bb908572ec67155a40c19835a218122eace3a9bf
Obrázek: 3288fcb48fd9bc985a97d99b4582485897bf4c4a