Svou budoucnost ovlivnit můžete! Na co byste se měli zaměřit v červenci? Výklad pro jednotlivá znamení

Blíženci se dočkají splněných snů. Beranům se otevřou nové možnosti. Vodnáři by měli začít naslouchat své vnitřní intuici. Co vás čeká v měsíci červenci a na co byste se měli ve svém životě zaměřit? To vám prozradí náš nový výklad pro jednotlivá znamení.

Obrázek: 19a46984fc80624d2858e8de35d5447f3469db7a

Beran

To nejhorší máte za s sebou, přichází k vám nové, pozitivní možnosti.

Zvládli jste těžké období, nyní se však můžete těšit na cestu klidnou a zcela bez překážek. V tomto měsíci můžete očekávat to nejlepší a nové možnosti, které k vám budou přicházet. Zbavte se a odevzdejte své negativní myšlenky na minulost a ponechte si pouze pozitivní lekce a lásku, kterou hluboko uvnitř nosíte. Nedopusťte sobě, aby vás strhával váš vlastní odpor a zakořeněná hořkost. Odevzdejte ze sebe vše špatné a nechte to jít. Nový úsvit pro vás symbolizuje, že vaše současné myšlenky budou osvětlovat vaši budoucnost a vám se skrze ně bude dařit v každém životním odvětví.

Býk

Potřebujete získat více informací, které vás posunou v dané oblasti dál.

Vytváříte něco nového, jste v začátcích a oblast je pro vás zcela neznámá? Hledejte pomoc ve formě nových a cenných informací, nápadů a zkušeností skrze ostatní. Buďte si vědomi toho, že setkání s takovým člověkem vám přinese sílu pokračovat a otevře vám další možnosti a zlaté dveře k úspěchu vašeho rozhodnutí. Neváhejte a nestyďte se poprosit o radu. Žádost o pomoc není známkou slabosti, ale jako nástroj k objevování nových zkušeností a rad, díky kterým se budete posouvat rychleji a bez zbytečných chyb, které by vás z vaší cesty mohli svádět.

Blíženci

Vaše sny se začnou plnit a každou chvilku se dočkáte toho, po čem toužíte.

Nastal čas, kdy na vás čeká velká odměna, a tak buďte stále trpěliví a naslouchejte svému vnitřnímu pocitu. Chvilka čekání a snaha navíc, kterou svému snu či přání věnujete se vám vyplatí, protože jste jen malý kousíček od cíle. Abyste vaše přání prohloubili a přitáhli ho k sobě pevně, využijte své představivosti a vizualizujte si své sny, jako by už nastaly a vy je právě prožívali. Vaše srdce, myšlenky a váš spokojený vnitřní pocit urychlí zhmotnění vašich přání a vy se za nedlouho budete radovat z výsledků, které vám přinesou. Ovšem pozor, neusněte na vavřínech, protože nic není zadarmo a nic vám nespadne jen tak do klína.

Rak

Cokoliv nyní vezmete do ruky, se promění ve zlato.

Ocitáte se na vrcholu svých sil a nyní jste na tahu právě a jen vy. Vaši mysl obklopuje silná energie úspěchu. Vaše myšlenky a nápady se zhmotňují a proto, každou svou myšlenku, pocit i emoci volte opatrně. Tak jako jste schopni zhmotnit své touhy, dokážete zhmotnit i své negativní myšlenky, které vás brzdí ve vašem životě. Máte schopnost měnit obyčejné věci v neobyčejná mistrovská díla, které přinášejí radost a hojnost všem okolo vás. Čím více budete cítit vděčnost a čím větší radost budete ze svých aktivit mít, bude se vaše alchymistické nadání prohlubovat.

Lev

Věřte, že si zasloužíte dobro ve všech směrech.

Vaše hluboko zakořeněné přesvědčení, že si nic dobrého nezasloužíte, blokuje vaše přání a možnosti posouvat se dále v jakékoliv vaši životní oblasti. Splněná přání totiž nejsou odměnou za dobré chování, ale pouhou reakcí na vaše vnitřní pocity, myšlenky, přesvědčení a činy. Pokud si dovolíte přijímat, dostane se vám dobra, které si zasloužíte a na které tak dlouho čekáte. Vymaňte se ze svých negativních názorů a nechte průchod těm dobrým, pochvalte se a zapracujte na lásce k sobě, jinak se ztratíte a začnete se potýkat s problémy skrze psychické zdraví.

Panny

Významná, důležitá změna vám přinese to nejlepší, co můžete dostat.

Možná právě teď máte pocit, že se vám v životě nedaří, že se nemáte o koho opřít, odpíchnout se a stále nevidíte světlé okamžiky ve vašem životě. Požehnaná změna je kartou, která vás ujišťuje, že změny ve vašem životě vám pomáhají být silnějším člověkem a pomáhají vám opustit to, co už vám dávno neslouží, co vás omezuje a vysává z vás energii. Změn, které nyní podnikáte, nebo ke kterým se teprve chystáte znamenají nové příležitosti, váš růst a prosperitu k vytvoření nových vztahů. Těšte se na změny, které vám možná trochu nahání strach, ale z jejich výsledek sklidíte úspěch především ve vašem osobním životě ve všech směrech, které jsou pro vás důležité.

Váhy

Cokoliv nyní vezmete do ruky, se promění ve zlato.

Stejně tak jako u raků vám vyšla nádherná karta síly, kdy se ocitáte na vrcholu svých sil a nyní jste na tahu právě a jen vy. Vaši mysl a vás samotné obklopuje silná energie úspěchu. Vaše myšlenky a nápady se zhmotňují a proto, každou svou myšlenku, pocit i emoci volte opatrně. Tak jako jste schopni zhmotnit své touhy, dokážete zhmotnit i své negativní myšlenky, které vás brzdí ve vašem životě. Máte schopnost měnit obyčejné věci v neobyčejná mistrovská díla, které přinášejí radost a hojnost všem okolo vás. Čím více budete cítit vděčnost a čím větší radost budete ze svých aktivit mít, bude se vaše alchymistické nadání prohlubovat.

Štír

Vaše osobní síla a energie vzroste, pokud vyřešíte problémy se svým otcem či mužem ve svém životě.

Mezi vámi a vaším otcem či velmi blízkým mužem ve vašem životě existují nevyřešené a neuzavřené záležitosti, které vás brzdí. Přeneste proto svou pozornost a zamyslete se nad problémem, který by to mohl být. Připusťte si tento problém a poddejte se ochotě zbavit se vašeho veškerého vzteku, smutku nebo strachu, který ve spojení s mužem pociťujete. Pokud v sobě budete držet a neustále nosit nedořešené problémy, nebudete moci růst a osvobodit se o svých záští. Otevřete proto své srdce a neutíkejte před problémy, protože dokud ve vás budou, nikdy nezmizí a jen budou sílit a vás zároveň oslabovat.

Střelec

Udělejte si čas na setkání s vaším nejbližším přítelem.

I když jste velmi zaneprázdněni a času vám moc nezbývá, tak právě teď je pro vás zásadní udělat si čas na setkání s vaším přítelem či přáteli ke kterým máte nejblíže. Zavolejte jim, navrhněte schůzku, datum a věnujte jim chvilku svého času, kterou si společně užijete a která vám přinese novou energii a inspiraci. V tuto chvíli je pro vás přátelství zásadní, abyste se uvolnili, osvobodili se od všech myšlenek a zažili další zábavu, která ve vás zanechá úžasné pocity štěstí a naplnění. Tato energie a emoce, které pocítíte vás namotivují k tomu, jít za svým cílem, umožní vám objevit vaši tvořivost a pohledět na život z jiné perspektivy. 

Kozoroh

Ochrana je kolem vás, kolem vašich blízkých a všeho na čem vám záleží.

Tato karta naznačuje, že pokud jste se v polední době potýkali s nějakými problémy, tak nyní přichází ochrana na vaši stranu. Týká se nejen vás jako osoby a vašich blízkých, ale také financí, pracovního místa, zdraví a celého majetku, který vlastníte. Pokud jste bezstarostný člověk a žádnou určitou situaci nyní neřešíte, znamená to, že ochranná energie, která k vám právě teď přichází bude proudit přes vaši tvořivost a kreativní schopnosti, které v sobě máte.

Vodnář

Cítíte se zaseknutí, stojíte na stejném místě, neposouváte se. Naslouchejte své intuici a rozhodněte se.

Někdy se stává, že čekáme na něco nového, sníme o lepším zítřku, dalších možnostech či poznání něčeho zcela nového. Ale jen čekáme a doufáme, aniž bychom proto něco udělali. Právě teď je ta nejlepší chvíle začít naslouchat své intuici, svému srdci a porozumět tomu, co nám naše vnitřní já říká. Nenechte se ovládat životem, chopte se své síly, přejděte ke kormidlu a udávejte směr svému vlastnímu životu. Pokud si ujasníte jasné a pevné rozhodnutí, přinese vám to novou energii a nové poznání, které zpestří váš život.  Odložte proto stranou vše, z čeho máte strach a soustřeďte se pouze na to, čeho si přejete dosáhnout. Sami uvidíte, jak se vaše sny a přání zhmotňují, mnohem rychleji, než když jen životem proplouváte a spoléháte na okolí, který řídí směr vaší plavby.

Ryby

Zvyšte svůj standart, očekávejte pro sebe víc a nesmiřujte se s nepřijatelným.

Nacházíte se v situaci, kdy začínáte považovat svou nynější situaci za přijatelnou, zatímco před chvilkou tomu bylo naopak. Smířili jste se s tím, že dostáváte méně, než po čem doopravdy toužíte. Nedělejte kompromisy, neseďte v rohu a připomeňte si na čem vám opravdu záleží a co vás v hloubi duše bolí. Někdy je život tak rychlý a mi velmi přizpůsobiví, že se často ztratíme a smíříme se i s tím, co pro nás kdysi bylo nepřijatelné. Teď nastal čas na změnu! Vytvořte si svou vizualizaci a představte si co doopravdy chcete, co je váš sen a jaké touhy vás provází. Nemějte žádný strach, možná se objeví malé překážky, ale ty zvládnete, brzy zmizí a k cíli se zdárně dostanete. Je správný okamžik na to, uvědomit si, co od život chcete a dělat přesně to, co vás naplňuje.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 827cefb0f2139e1e7f8b2cf32c4702f21c5d572c
Obrázek: b2eb4d347229c9983c0c3c9f7d5df2f2ceb249c9
Obrázek: 7314367ff6e6f4adcce2bfe0127a4680bad58b75
Obrázek: 8d7f54273e7afb3e4ce13382f7a23d58f1a87e71
Obrázek: c1fd023e2992dcb92206b34c345e5733834607e6