Co přinese říjen? Berani by měli být obezřetní, Blížence pohltí kreativita a Střelci se ponoří do změn

Co vás čeká v měsíci říjnu? Komu se povede, koho čekají změny a kdo by se měl mít na pozoru a neusnout na vavřínech? Pojďte se se mnou podívat, co vašemu hvězdnému znamení přinese nový měsíc.

Obrázek: 14421172539d9d1411f6cb27b13e4545c50a4f8a
Zdroj: Freepik

Beran

Říjen bude ve znamení pozitivních změn a zároveň bohatým měsícem na události, které vás čekají. Ve vztazích tento měsíc buďte obezřetní, protože se mohou vyskytnout překážky a malé nepříjemnosti. Nejlépe uděláte, když v tomto období trochu zpomalíte a budete naslouchat i lidem z vašeho blízkého okolí. Je nejvyšší čas uvolnit se a důvěřovat i ostatním!

Býk

V měsíci říjnu se budete soustředit na změny, které když přijmete, tak vám do života přinesou větší rovnováhu a harmonii. Čeká vás nová cesta a možnosti, které se před vámi budou otvírat. Zde je ale potřeba mít otevřenou mysl. Pokud se nacházíte ve vztahu, tento měsíc věnujte protějšku více času než obvykle, pomůže vám to v růstu a v rozvíjení nejen vztahu, ale i osobního života.

Blíženci

V měsíci říjnu budete více kreativní než obvykle, bude se vám dařit v nápadech, které pokud vytrváte proměníte v dokončenou realitu, což vám jindy dělá značný problém. V tomto měsíci můžete očekávat i zprávu od svého bývalého partnera, který s vámi bude chtít dořešit neuzavřené věci. Pokud jste umělec, spisovatel či pracujete v oblasti kreativity, tento měsíc by mohly přijít doslova převratné nápady.

Rak

V tomto měsíci směřujte svou pozornost a energii skrze rodinu a vztahy. I když se může zdát, že tento měsíc toho bude na vás moc, tak se nebojte. Vše zvládnete s nadhledem a zároveň s dostatečnou energií, která po každém vyřešení určité věci přijde. Zkuste se rozmazlit dovolenou nebo si udělejte čas jen pro sebe a dopřejte si potřebný odpočinek. Procházka vám udělá dobře jak psychicky tak i fyzicky. 

Lev

Vaše štěstí, které vás v minulých měsících opustilo se pomalu ale jistě vrací zpět. Díky tomuto zvratu vám do života přijdou nové a skvělé možnosti, které vás nakopnou a dodají novou pozitivní energii. Pokud budete prožívat hněv a vaše mysl bude v plamenech, pokuste se tuto energii směřovat správným směrem do pozitivních akcí. Nenechte se vyvést z míry a vše řeště s klidnou hlavou, jinak by vás to mohlo mrzet.

Panna

V říjnu zaznamenáte revizi či obměnu vašeho rozpočtu. Své nápady skrze finance také budete aplikovat a protože tyto nápady budou plnohodnotné, bude se vám dařit. Svou energii v říjnu byste měli věnovat také své rodině a vztahům, které mohou být v tuto chvilku vyhaslé. Nezapomínejte ani na sebe a vsaďte na dostatek pohybu, abyste v podzimních měsících neměli příliš slabou imunitu.

Váhy

Je čas vylepšit svůj způsob, jakým jste se doposud reprezentovali. I když jste chladné znamení, tak v tomto měsíci se ve vás probudí oheň, který vás povede a naučí vás bránit se a říkat věci přesně tak, jak ve skutečnosti jsou. Pokud jste o sobě do nedávné chvíle pochybovali, tak po tomto měsíci už nebudete. Uvědomte si své hodnoty a životní cestu, kterou jste ušli. Zjistíte, že není silnějšího člověka kolem vás, jako jste vy.

Štír

Potřeba samoty a soukromí bude v tomto měsíci pro vás silnější a důležitější než kdy jindy. Pokud na chvilku zastavíte a dopřejete si dostatečný klid a odpočinek, otevřete svou mysl, mohou přijít skvělé nápady, které obohatí váš osobní život, ale i pracovní život. Pokud přemýšlíte nad změnou, počkejte až na konec října, protože v tomto měsíci naleznete další nové cesty, díky kterým budete mít jasno.

Střelec

Život je změna a tak to má být. Pokud jste toužili po dovolené, novém účesu, navštívit kosmetiku nebo si vyrazit na neplánovaný výlet, tak právě teď je ten nejvyšší čas odhodlat se k něčemu novému. Pokud je před vámi nový projekt, z kterého máte rozpolcené pocity, tak se nebojte, vše dopadne dobře, protože energie v tomto měsíci bude stát na vaší straně. Jste-li nezadaní buďte na pozoru, někdo nový přichází.

Kozoroh

V říjnu budete mít dost práce a do vašeho života budou stále přicházet nové a nové výzvy a změny především skrze pracovní a profesní sféru. Mějte se proto na pozoru a před každým rozhodnutím zvažte všechny pro a proti. Pokud neusnete na vavřínech dokončíte každý projekt zdárně a budete náležitě odměněni. Svůj čas směřujte i skrze rodinu a přátelé, kteří vás podpoří i když vaše nálada bude v některých chvilkách na bodu mrazu.

Vodnář

Vynaložili jste veškeré úsilí, energii a došli jste tak daleko, že teď přichází čas na sklízení odměn za vaši tvrdou práci. V říjnu k vám bude přicházet hojnost a vy konečně získáte to, po čem jste tak dlouho toužili. Tento měsíc vám přeje a proto se budete stále blíž a blíž posouvat k vašim vytyčeným cílům. Něco nového a velkého je na obzoru, tak nepromeškejte svou možnost.

Ryby

Září pro vás bylo náročné a velmi intenzivní ve všech směrech, ale říjen bude klidnější. V tomto měsíci se zaměřte na své finance a hospodaření s penězi. Najděte si v tomto měsíci čas také pro sebe a vyjeďte si na výlet nejlépe koncem měsíce, možná se totiž setkáte s novou osobou, která se stane součástí vašeho života. Pohyb na čerstvém vzduchu vám udělá dobře a podpoří vaši duševní rovnováhu.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 780f0d5a9aeedcad08a28b135b5b4b15e85504ca
Obrázek: d6d7e9fd78ebdc8534c6189f416360a0bfd0faeb
Obrázek: 5ed6e43c3948b1f817064922c6160266708e8d59
Obrázek: d07bc9f9daed1f954e0b4ed771e22b7316c59565
Obrázek: b1639f241a0e3da82be7c4e41d9775441df114bf