Trápí vás citlivá pleť? Řešením pro vás může být Ericson Laboratoire

Pokožka se může stát citlivou z mnoha důvodů a to kdykoliv během života. Často nás dokáže potrápit a nepříjemně ovlivňovat náš každodenní život. Pokud i vás trápí citlivost kůže, máme pro vás řešení. Nejprve je ale důležité, seznámit se s tím, proč je vlastně pokožka citlivější, jaké jsou příčiny a na co byste se měli zaměřit, abyste posílili její bariéru a vrátili jí zpět do rovnováhy.

Obrázek: 44523b49d3ae9855448bc96976055a9ed5c509ac
Zdroj: Freepik


Co přesně znamená citlivá pleť?

Citlivá nebo přecitlivělá kůže může být příznakem různých onemocnění, které se projevují nepříjemnými pocity většinou v reakci na vnější faktory, které by za normálních okolností tyto pocity neměly vyvolávat – jako je například používání kosmetiky, mýdla, opalovacího krému…

Citlivá pokožka také může postihnout všechny části těla, nejčastěji se však projevuje v oblasti obličeje. Lidé trpící na citlivou pokožkou mohou pociťovat jak viditelné (zarudnutí, suchost, šupinatění, pupínky, podráždění), tak i neviditelné příznaky (štípání, pálení, svědění). Tento kožní stav se často zhoršuje po vystavení kůže chladným a suchým klimatickým podmínkám.
 

Je pravděpodobné, že i vy máte narušenou kožní bariéru!

Citlivá pleť zahrnuje 4 základní pilíře:

  • Zhoršená bariérová funkce kůže
  • Senzorická hyperaktivita
  • Zánětlivá reakce
  • Atopická predispozice
     

Z nejrůznějších výzkumů vyplívá, že narušená kožní bariéra hraje klíčovou roli ve vývoji citlivé pokožky. Narušená kožní bariéra může následně indukovat nebo posilovat další pilíře, které souvisí s citlivostí pokožky. Základem je tedy podpora a posilování své vlastní kožní bariéry, abyste měli pod kontrolou svou citlivou pokožku.
 

Máte genetické předpoklady pro citlivou pleť

Víte, že u některých lidí je geneticky vyšší riziko narušené kožní bariéry? A tedy i vyšší riziko citlivé pleti?

Jednoduše řečeno: vaše pokožka se skládá ze stavebních bloků. Pokud si vaše tělo přirozeně nedokáže vytvořit dostatek těchto stavebních kamenů, vaše kožní bariéra nebude tak silná, jak by být měla. Následně mohou dráždivé látky snadno proniknout skrze kožní bariéru a voda se bude snadněji z pokožky odpařovat. To vede k suché a dehydratované pokožce, která bude reagovat citlivěji než pleť normální, zejména když přijde do kontaktu s určitými produkty.
 

Citlivá pleť nemusí být přítěží! Se správnými ingrediencemi a rutinou v péči o pleť dopřejete své pleti potřebnou rovnováhu

Při péči o citlivou pokožku je třeba mít na paměti především dvě důležité věci: na jedné straně je důležité podporovat její přirozenou kožní bariéru a znovu ji vyrovnávat. Na druhou stranu je také důležité vyhýbat se kosmetickým přísadám, které vyvolávají podráždění. A s tím vám může pomoci Ericson Laboratoire.
 


Obnovení rovnováhy a posílení kožní bariéry

V kosmetických produktech Ericson Laboratoire Biologic Defense jsou složky jako: probiotika, postbiotika a další množství přírodních extraktů, které obnovují přirozenou mikroflóru pokožky a zajišťují její lepší obranu proti agresivním vnějším vlivům. Zároveň hydratační molekuly pokožku udržují vláčnou, vyhlazenou a hydratovanou. Pokud zvolíte správné ingredience v péči o pleť, vrátíte svou pokožku do optimálního stavu

Obsažené ingredience jsou vysoce kvalitní a také přispívají k řešení kožních problémů jako je – dermatitida, růžovka, lupenka, ekzém, akné, suchost i přecitlivělost.
 

V čem se Ericson Laboratoire liší od jiných?

Ericson Laboratoire je uznávaná kosmetická značka, která se používá v salonech a je vyráběna pouze v osmi specializovaných francouzských laboratořích. Za jejím vznikem stojí Ericson, který je švédský biolog a chirurg.

V souladu s klinickým přístupem ke kosmetice, veškeré používané aktivní složky vykazují značný stupeň technické vyspělosti: mražené buněčné extrakty, inteligentní hydrolipidy, Bio- Tech enzymy, nanočástice, lipozomy třetí generace, vysoce polymerizovaná DNA, thymulin, doplňující zdroje energie, GP4G, fytohormony pro obnovení rovnováhy hydratace a tvorby kožního mazu, složky proti vráskám, bílkoviny blokující lipidy apod. A proto se ověřují stejně jako farmaka. Obsahují zcela nové transportní systémy, které umožňují účinným látkám pronikat hlouběji do kůže a jsou schopné regulovat aktivitu buněk na rozdíl od jiných značek, které jsou dnes na trhu.

Ericson Laboratoire navíc poskytuje komplexní, inovativní a profesionální řešení všech kosmetických problémů a umožňuje vytvářet individuální programy pro každého klienta. Všechny kosmetické řady nabízí produkty i na domácí péči, které podporují efekt profesionálních ošetření. Dnešním trendem je vypadat a cítit se skvěle a to Vám umožní ERICSON LABORATOIRE!
 

Reklama

Podobné články

Obrázek: 80f55e7d4900fec8b726b94d53be702f0c9fa466
Obrázek: 0d4b2e3827b2f9130abc6492210d21be16eba5e7
Obrázek: e00bd9f4ee68332c0afbf87bd2ef54f3da82579c
Obrázek: 23866cadc1bc33704a02cd17e89a6404d61c345d
Obrázek: 51738b1a9ef3488ce6c20753cc54abce0cc4c07d