Jak naplánovat nezapomenutelné romantické rande na Valentýna?

Únor se pomalu blíží a s ním přichází i velmi oblíbený svátek zamilovaných – Valentýn. Romantika je ve vzduchu, valentýnské dárky a přáníčka jsou všude kolem nás a online svět je zahlcen dotazy nervózních žen i mužů, kteří hledají správný a zároveň dokonalý způsob, jak ukázat své drahé polovičce, jak moc je milují a co vše pro ně znamenají.

Obrázek: 1be0658a9036496d371685667b9fd149d785e709
Zdroj: Freepik

Bez ohledu na to, jak to s láskou uvnitř sebe mají, někteří lidé zkrátka nejsou tak romantičtí a nevědí, jak své city projevit způsobem, který by zapůsobil na jejich milovanou osobu a rozbušil jejich srdce. Pokud i vy tápete a nevíte si rady nebo jen potřebujete trochu inspirace, tak pro vás v článku máme několik tipů, díky kterým z tohoto dne uděláte opravdový zážitek.

1. Připravte se s předstihem

Nejhorší, co můžete udělat, je počkat až bude den či dva dny před Valentýnem a teprve začnete s přemýšlením o nějakém dárku nebo se budete snažit najít dokonalou restauraci, která není zarezervovaná. Dejte si proto dostatek času na naplánování a popřemýšlejte o všech malých detailech, které dělají velký rozdíl mezi dobrým a nádherným zážitkem. Dárky pořizujte alespoň týden dopředu, vyhnete se tak shonu a špatným pocitům. V případě, že plán už máte, budete mnohem méně vystresovaný, až přijde skutečný den D.

2. Připravte si maličkosti

Kromě večeře v restauraci nebo objednání dárku online jsou také malé věci, které jsou důležité a na které byste rozhodně neměli zapomenout. Přání, milostný dopis je něco, co můžete vypracovat za několik minut, ale můžete k tomu přidat i něco víc, co opět prohloubí romantickou atmosféru a zaručí dechberoucí výsledek. Svíčky, masážní olej, dárky v dárkové krabičce, květina, čokoláda, dárkový koš s parfémem či sexy spodní prádlo jsou perfektním způsobem, jak vaše rande opět posunout o level výš. Pokud si tyto malé věci připravíte několik dnů s předstihem, budete se moci na Valentýna soustředit na důležitější věci - například na to, aby vaše rande probíhalo hladce, bez komplikací a podle plánu, jak jste si ho vysnili.

3. Perfektní dárek - není dárek jako dárek!

Existuje celá řada dárků, ale snažte se vyhnout klišé a zaměřte se na něco, čím svou polovičku potěšíte a co ji opravdu vykouzlí úsměv na tváři. Například jako součást dárkového balíčku můžete použít standartní valentýnské dárky – předměty ve tvaru srdce, plyšový medvídci, květiny a čokoláda, ale nezapomeňte přidat něco víc, co souvisí s aktivitami, ideály a tužbami, které má váš partner rád. Díky tomu mu dáte najevo, že jste op dárku přemýšleli a že jste nekoupili první věc na kterou jste narazili.

4. Romantická večeře doma nebo v restauraci

Každá z těchto variant má své silné i slabší stránky, takže správná volba bude záležet pouze na vašich preferencích a pocitech. Večeře v luxusní restauraci bude vyžadovat nejen rezervaci v předstihu, ale také bude finančně náročnější. Nicméně atmosféra a gastronomický zážitek za to rozhodně bude stát. Na druhou stranu, večeře v domácím prostředí je mnohem osobnější a umožní vám hodně tvůrčí svobody. Pokud zrovna v kuchyni neexcelujete, můžete si jídlo objednat. Zapomenout byste rozhodně neměli na sladký dezert, protože sladké tečky uvolňují hormony související s pocitem potěšení a to se v tento den více než hodí.
 

Romantické rande na Valentýna


5. Oblečení dělá dojem

Tento bod je velmi důležitý! Ať už jste mladý pár, který teprve vztah začíná, nebo zralí milenci, kteří si už prošli dobrým i zlým a drželi se jeden druhého po celá léta, je stále důležité být reprezentativní, abyste ukázali, že vám na tom druhém člověku záleží. I když pro některé lidi je rutinou vypadat co nejlépe, tak pro některé je tato péče o sebe méně důležitou součástí jejich života. Snažte se proto na tento den zvolit oblečení, které je pouze k výjimečným příležitostem, uvidíte, kolik komplimentů za svou snahu a příjemný vzhled sklidíte.

6. Udělejte z Valentýna celodenní zážitek

Začněte romantický den tak, že se setkáte dříve než večer. Pokud se svou polovičkou žijete, znamená to, že můžete začít přípravou dobré snídaně do postele a pokračovat romantickými aktivitami, procházkou nebo malým výletem. Zkrátka udělejte a naplánujte něco, co máte oba rádi a co vás spojuje. Může to být i to, že navštívíte místo, kde jste se poprvé setkali, nebo kde jste se poprvé políbili.

7. Vytvořte dokonalou atmosféru

Je zcela pravděpodobné, že svůj příjemně strávený večer zakončíte v soukromí. K vytvoření kouzelné atmosféry vám postačí vonné svíčky nebo dekorace v podobě okvětních lístků růží. Nejlepší je vše připravit dříve – nejlépe během dne, ale nemělo by vám to zabrat moc času, aby váš partner nemusel čekat příliš dlouho v chodbě, než vše dopřipravíte.

8. Připravte vzrušující zážitek

Jakmile budete mít vše připravené, zaměřte se na to, aby se váš partner cítil po celý večer příjemně. V tuto chvíli na řadu přijdou věci, jako je masážní olej, víno, čokoláda, hudba a pohodlné oblečení. Naplánujte si romantickou aktivitu a dejte si navzájem pár minut, abyste vklouzli do pohodlného oblečení. Pomalý tanec, po kterém si nalijete víno a dáte si k němu sladké občerstvení, jako jsou jahody se šlehačkou nebo zákusek s čokoládou jsou skvělým krokem, jak se pomalu přesunout k relaxační masáži, která zážitek z celého večera opět více prohloubí a navodí intimitu.

9. Užijte si trochu zábavy i v ložnici

Tento den by pro vás měl být výjimečný a po celé té zábavě, kterou jste si užili, romantických gestech, které vás sblížili a s postupně se prohlubující intimní romantice vašeho domova bude více než nedočkaví... Využijte proto této příležitosti, abyste se navzájem hlouběji poznali a prozkoumali vzájemně své erotické fantazie. Buďte k sobě velmi otevření a diskutujte o tom, co se vám líbí. Nebojte se zapojit do hraní rolí nebo jiných činností, které se vašemu partnerovi líbí. Postupujte ale opravdu pomalu a ujistěte se, že jste oba spokojení s tím, jak se věci vyvíjejí.

10. Nocí to nekončí! Druhý den ráno

Vaše valentýnské rande nekončí okamžikem, kdy po romantické noci na sebe ráno narazíte. Až se ráno vzbudíte, připravte chutnou snídani, pusťte si romantický film a užijte si spolu ještě chvilku pohody a odpočinku. To vám pomůže k tomu, aby dotyčný měl pocit, že mu na vás opravdu záleží a nejen pouze v případě, že je svátek zamilovaných! 

Reklama

Podobné články

Obrázek: jake-kvetiny-darovat-k-valentynu
Obrázek: 5cfe75c348d23ec27f141b7dbdfc8889ab1a233d
Obrázek: 52c184d04b3d53c4cca4cf7da4ed155a59f6f9e7
Obrázek: e7ebdfcffb084b6c5245e1060ccf5ac22e2b2d50
Obrázek: 4a7586d2f5b32c332d6489f1c511e4c657f43b36