Alcina a dokonale přirozený vzhled make-upu s novou kolekcí Be Authentic

Svět beauty se už nějakou dobu řídí heslem, že méně je více. Ženy dávají přednost a důraz zejména na přirozenost, zvýraznění vlastní osobnosti a předností. V takovém duchu se nese i nová kolekce ALCINA s názvem Be Authentic s cílem, aby se ženy cítily sebejistě s minimem produktů a aby jejich líčení vypadalo co nejpřirozeněji s filtrem ,,no make-up‘‘. Dnes vám chceme představit celou kolekci, která v sobě ukrývá podkladovou bázi, make-up a korektor.

Obrázek: 3b4cfc8d45be3d91a66b3868effa1403c7e0a516

 

Podkladová báze - Wake-up Primer

Tajemstvím dokonalého a dlouhotrvajícího make-upu je v první řadě dokonale připravená pleť. Toho dosáhnete hned několika způsoby. V první řadě správnou péčí, kdy je důležité pleť dobře vyčistit a zhydratovat pomocí vhodného krému, který korensponduje s vaším typem pleti. Následně můžete alikovat primer, neboli podkladovou bázi, která si poradí s nerovnosti pleti, vyhladí a pomůže k dosažení rovnoměrnější textury kůže, aby make-up vypadal co nejlépe. Díky tomu má podkladová báze hned několik benefitů, nejen co se týče samotného líčení, ale také ochrany pleti.

Báze Wake-up v jednom kroku dokáže opticky zjemnit, vyhladit póry a malé vrásky. Nezanechává žádný mastný film, ale vytvoří matný a přirozený finiš bez pocitu suché pleti. Gelová konzistence a jemná textura s vysokým obsahem vody, pokožku hydratuje, osvěžuje a zanechává ji hebkou. Make-up na připravenou pleť lépe přilne a působí přirozenějším dojmem. Prodlouží celkovou výdrž make-upu během dne a eliminije slévání i tvorbu nehezkých barevných flíčků.

Make-up Authentic Skin Foundation

Základem pro použití make-upu a srávného produktu je ujasnit si, co od make-upu očekáváte a čeho chcete dosáhnout. K tomu vám poslouží odpovědi na tyto otázky:

  • Jak vysoké krytí by měl pro vás make-up mít?
  • Potřebujete zakrýt větší nedokonalosti, jako je zarudnutí, pupínky, nebo je vaším cílem pleť jen rozjasnit a sjednotit?
  • Chcete dosáhnout matného finiše či rozzářené pleti?
  • Chcete spíše přirozený, nebo naprosto bezchybný vzhled?

Na základě těchto odpovědí bude výběr make-upu snadnější a přesně cílený na míru vašim potřebám a preferencím.

Správný výběr odstínu je při výběru klíčový. Make-up by měl co nejvíce korespondovat s tónem vaší pleti. Ideální je si ho nejdříve vyzkoušet, a to na linii brady. Pokud se nemůžete rozhodnout mezi dvěma odstíny, zvolte raději ten světlejší. Pleť bude díky němu působit mladším a přirozenějším dojmem.

Název nového make-upu od Alciny doslova mluví za vše. Make-up Authentic Skin Foundation se nanáší velmi dobře a snadno se do pleti zapracovává, ať už štětcem, houbičkou nebo prsty. Krémová a lehká konzistenci dokonale přilne jako druhá kůže, díky čemu nezanechá těžký a nepříjemný pocit. Make-up vytváří přirozeně matný finiš, takže skvělou volbou je i pro ty, kteří se potýkají s mastnější pletí. Jeho vysokým krytím snadno zamaskujete a necháte zmizet viditelné nedokonalosti i skvrny a vylepšíte celkový vzhled pleti. Obsažený vitamin E a extrakt z granátového jablka navíc pomáhá předcházet předčasnému stárnutí pokožky a omezuje vliv volných radikálů.

K dostání je ve třech odstínech: ultralight, light a medium

Korektor - Authentic Concealer

Korektor je vynikajícím pomocníkem k zakrytí nerovností, pupínků či zarudnutí. Kromě toho dokáže pokožku rozjasnit, zakrýt kruhy pod očima a vytvořit celkově svěží vzhled, který líčení posune o další stupeň výš.

Nerovnosti, tmavé kruhy pod očima, jemné linie či vrásky – to vše brání dokonalému vzhledu naší pleti. Korektor si se všemi těmito problémy poradí. Oční okolí okamžitě osvěží a zanechá bezchybný a přirozený finiš. Jeho lehká a krémová textura je na pleti příjemná, takže nebudete vědět o tom, že jste ho před chvilkou nanesli. Korektor má aplikátor flock, který usnadní přímé nanášení a zajistí tak přesnou a pohodlnou aplikaci. Do pleti se zapracovává lehce, nejlepší vzhled vytvoříte konečky prstů, kdy ho jemně vklepáte do pleti a následně zafixujete transparentním pudrem.

K dostání je ve dvou odstínech: light a medium

Reklama

Podobné články

ak zabránit vzniku vrásek a předejít předčasnému stárnutí
Obrázek: b52981c74a8e070727c5cc9bc427fc9dc1c88c99
Obrázek: 17780d0ebe57552efb11cd5e1ae7b3d83e109e22
Obrázek: cff32229d1c133a4df42e69bd1efbcdf3e20eb24
Obrázek: 11d32600c7e2157c20efdeb932093ac3b1f611d7