Co vám přinese měsíc březen? Horoskop pro jednotlivá znamení

S novým měsícem přicházejí nové výzvy, překážky i uvědomění. Pojďte se podívat, co čeká jednotlivá znamení během měsíce března.

Obrázek: b6cb0507f33fa95c9cd66bafbfc8dd499214b6ab

Beran

Je nejvyšší čas dopřát si chvilku klidu pro načerpání nové energie. Tento měsíc aktivuje všechny druhy vašeho magického růstu a vybízí vás, abyste cestovali dovnitř sebe. Jste voláni ke ztišení své mysli a spojili se se svou intuicí. Přijměte tedy sílu meditace a podpořte léčení svých problémů, které jsou ve vašem srdci.
 

Býk

Tento měsíc budete toužit po hlubším společenském životě. Nové období přináší novou příležitost vybudovat si a zároveň si plnit své sny. Převezměte iniciativu ve svém přátelském kruhu a začněte budovat emocionální pouta s lidmi kolem vás. Udělejte si proto čas na své nejbližší a známí, vyplatí se vám to.
 

Blíženci

Ve vašem profesním životě se tento rok děje spousta expanze. Vlijte trochu z této jedinečné kreativity a vstupte do své autoritativní magie v práci. Kreativita stále bude na vaší straně a nápady z vás budou sršet jako nikdy předtím.
 

Rak

Vaše kreativita a úroveň zvídavosti jsou na historickém maximu. Využijte tento rozsáhlý příval energie k vytvoření nástěnky vizí a začněte vytvářet život svých snů. Řiďte se svými fantaziemi a přijměte své zájmy bez jakéhokoli sebehodnocení nebo pokusu o racionalizaci. Vaše srdce i mysl jsou otevřené a připravené přijímat, dejte tedy svým nejvznešenějším aspiracím šanci zakořenit.
 

Lev

Je čas naslouchat svému srdci a věřit svému nitru. Vaše psychické síly jsou tento měsíc na místě, takže možná zjistíte, že jste citlivější a podrážděnější. Použijte tento neviditelný vhled k tomu, abyste se ponořili hluboko do sebe a svých vztahů, zjistěte, jak postupovat vpřed s odvahou. Nemusíte skrývat své emoce za fasádou – nechte zazářit své pravé já a projevte se.
 

Panna

Do vašeho života teď možná vstupují nové vztahy, které mění život. Zůstaňte otevřený těmto hlubokým a duši rozšiřujícím spojením. Nový měsíc vám přináší příležitost oddat se lidem a situacím, které jsou v souladu s vaším srdcem. Proto není čas zdržovat se. Pokud do svých partnerství vložíte trochu sentimentality, je pravděpodobnější, že vše bude rozkvétat.
 

Váhy

Je čas na změnu tempa, která podporuje vnitřní mír. Březen vás inspiruje k tomu, abyste svou energii soustředili na pohodu a vnesli do své každodenní rutiny více krásných okamžiků. Ať už se jedná o rozvíjení ranního meditačního rituálu nebo o větší záměr při vaření, vytvořením prostoru ve vašem rozvrhu pro mystiku a péči o sebe vám pomůže cítit se celistvější a klidnější.
 

Štír

Březen vás naplní vášní a inspirací. Nasměrujte své vizionářské kouzlo do něčeho zábavného. Náhodné setkání může zažehnout koketní románek nebo kreativní koníček může otevřít dveře nové vzrušující příležitosti. Vaše cítění má sílu vizualizovat si jasný obrázek – a je jen na vás, abyste ho proměnili ve své umělecké dílo.
 

Střelec

Jste od přírody tulák, ale tento měsíc budete trávit více času doma. Nyní se dostáváte do procesu rozšiřování své představy o „domovu“ a „rodině“, takže se nyní možná cítíte více sentimentální ohledně své minulosti a svých vzpomínek. Použijte proto tyto pocity k tomu, aby vás poháněly, když ve svém životě obracíte nový emocionální list a přijímáte pohodlí, které je všude kolem vás.
 

Kozoroh

Dopřejte si tento měsíc odpočinek. Je čas podělit se o své pocity s okolním světem a být více přítomni svým emocím, jakkoli se mohou zdát pomíjivé. Tím, že budete s lidmi skutečnější o svých pocitech a budete komunikovat s větším soucitem, odemknete zcela novou stránku sebe sama.
 

Vodnář

Připravte se na nový začátek se svými financemi. Březen vám nabízí skvělou příležitost začít projevovat více materiální hojnosti ve vašem životě a přinést na vaši oběžnou dráhu více finančního zabezpečení. Ať už je to sesláním mystického kouzla na peníze nebo napsáním dopisu svému šéfovi se žádostí o zvýšení platu, nyní je čas požádat vesmír o vylepšení, které si právem zasloužíte.
 

Ryby

Je čas vstoupit do své magie, protože tento měsíc značně aktivuje nový mocný začátek ve vašem životě. Pokud se podíváte dostatečně hluboko do sebe, uvidíte celý vesmír, a to je odrazem neomezeného potenciálu, který máte k růstu a vytvoření svého vysněného života. Už nemusíte být velká ryba v malém jezírku, abyste uspěli. Věřte, že vaše jedinečná značka kreativity zazáří i v těch nejkolosálnějších mořích.


 

Reklama

Podobné články

Obrázek: 711c911c9fe074695b5525f2b0a72eb1ba356640
Obrázek: eeeb4fcb7fe06c3d7490b4906a6c151b21cf92ee
Obrázek: 2e9411444b7b666871e7dfbce92181a0a1713f93
Obrázek: 82899170a50fea7258a1ebc9f0dd5d6f1c59a711
Obrázek: 704e942f6ef720a48a3f0cf12623be685ee426e8