Tarotová předpověď na září 2018 aneb Myslete pozitivně

Milí čtenáři, v září bude mnoho z vás očekávat nějakou zprávu. Můžete pociťovat neklid, naději či strach. Bude to zkouška trpělivosti, ve které se pokuste uspět a myslete pozitivně.

Obrázek: a5302c42c3a17cf06ba153095d63e84eaef10854
Zdroj: pixabay.com
 
 
Pozitivní afirmace od Louise L. Hay na srpen: "Omezení jsou jen příležitosti k růstu. Využívám je jako odrazový můstek k úspěchu.".
 

Panna (23.8. - 22.9.)

Máte před sebou měsíc, kdy si uvědomíte, jaký význam má pro vás rodina a přátelství. Někdo z vás si začne románek s někým, koho již nějaký čas zná a kde půjde spíše o intimní stránku než o city. Ve stávajícím fungujícím vztahu byste měli mít pocit, že mezi vámi panuje harmonie a důvěra. V kariéře byste měli prožívat poklidné období s jasně zadanými úkoly. Dávejte si pozor na gynekologicko-urologický systém. 
 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Září by mohlo být pro mnohé z vás o zdolávání překážek, které překonáte, i když se to může zdát někdy nemožné, neboť můžete pociťovat blokaci energie. S dobrou náladou to zvládnete. S někým zajímavým si možná padnete do oka a je tu šance, že to někam dál i posunete. Obecně můžete v milostném životě pocítit prosluněnost, životní sílu a prožít pěkné chvilky. V práci byste měli mít velice dobré výsledky, dokonce i snad slušné příjmy nebo se můžete dočkat povýšení. Pečujte o svůj zrak, a pokud přijde nějaký zdravotní problém, měl by se vyřešit.
 

Štír (24.10. - 22.11.)

V září byste měli zaznamenat především po finanční stránce krátkodobé zisky, štěstěna by měla stát na vaší straně v oblasti podnikání, ale i ve hře (pozor však na hazard). Citová stránka bude nestálá, nemusíte mít chuť se vázat a podle toho se pak bude odvíjet další situace, kdy můžete hledat někoho jiného na radovánky. Ve stávajícím vztahu můžete mít pocit, že váš protějšek je chladnější. V práci se budete cítit sebejistě a mělo by se vám dařit. Dávejte si pozor na ledviny a močový měchýř.
 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Máte před sebou měsíc, kdy budete mít šanci navázat nové kontakty a taky můžete změnit postoj k lidem - to vše díky nějaké společenské akci. Některé z vás čeká pohyb a to ve smyslu stěhování či cestování. V partnerské oblasti můžete zaznamenat citovou nestálost. Je šance k otěhotnění nebo narození potomka a to třeba v rámci vašich blízkých. V práci můžete očekávat nějaké změny. Dávejte si pozor na dolní končetiny.
 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Září by mohlo být o řešení domova - někdo může z domu odejít dobrovolně, jiný zase násilně. Také se může stát, že dům jako takový nemusí být dobře postaven a zaznamenáte nějaké potíže. Dávejte si pozor na své osobní věci. V milostném životě můžete zažívat nespokojenost, citovou vyprahlost, někdo další váš vztah může nabourávat již nějaký čas. V práci buďte obezřetní, aby nedošlo k nějakým chybám z vaší strany, popřípadě k možným ztrátám (můžou vás vyhodit). Zdravotně se snažte předejít žaludečním a trávicím potížím.
 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Během září byste se mohli dozvědět nějaké informace, které vás rozruší, neboť to můžou být pomluvy. Také můžete v životě pociťovat určitou nerozhodnost. V milostném životě budete možná prožívat napětí a nervozitu, protože si nebudete jistí vaším vztahem. Někteří z vás zažijí krátkodobý flirt. V práci můžete prožít nervové vypětí - buď bude rušno spojené se zábavou nebo naopak hodně práce a nebudete stíhat. Nezapomeňte odpočívat, protože váš krevní tlak může být vyšší a taky nervový systém si to zaslouží.
 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Někteří z vás získají přátelství na celý život, jiní zase budou řešit zdravotní stav někoho blízkého. Sami můžete pociťovat příval životní síly. Pokud budete něco řešit, měli byste být trpěliví a vytrvalí. V milostném životě byste měli mít pocit stability a jistoty. Na druhou stranu, jestliže se budete chtít od partnera odpoutat z důvodu jednotvárnosti, nebude to snadné, protože budete mít pocit svázanosti. V práci budete mít pocit, že je to jistá práce, kde by možná mohlo někdy přijít i povýšení. Zdravotně si dávejte pozor na horní cesty dýchací.
 

Beran (21.3. - 20.4.)

Pokud budete chtít uzavřít nějakou smlouvu, měla by být s velkou pravděpodobností pro vás dobrá. Někteří z vás se dočkají zásnub, jiní zase svatby, popřípadě zrození nového života. Vypadá to jinými slovy na to, že by vás měly čekat příjemné události. V milostné oblasti by na vás měl dopadnout pocit zodpovědnosti. V pracovní oblasti se můžete dočkat nějaké zajímavé smlouvy či nového úkolu. Zdravotně si dávejte pozor na orgány v oblasti solar plexus.

Býk (21.4. - 21.5.)

Ústředním tématem září by měla být práce - někdo bude mít málo práce, jiný v ní zase skončí dřív, než by předpokládal nebo naopak začne dříve, než očekával. V milostném životě byste mohli mít vyhlídky na dlouhodobý svazek. Někteří z vás však můžou ve stávajícím vztahu zažít pocit až nezdravé připoutanosti k protějšku a nebude jednoduché takový vztah opustit, pokud budete mít někdy nutkání tohle udělat. Zdravotně se zaměřte na pánevní oblast.
 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

V září můžete řešit děti a to ve smyslu nějakých starostí, které dítě bude mít, nebo vy sami budete toužit po potomkovi. Není vhodná doba na nové začátky. V milostné oblasti můžete mít pocit, že váš vztah je hravý, panuje mezi vámi důvěra a přátelství. Možná si uvědomíte, že někdo, kdo je zatím jen přítel, může znamenat do budoucnosti víc. V pracovní sféře byste mohli najít novou práci, získat nové kontakty či mít nový úkol. Pokud budete řešit nějaký zdravotní problém, měla by léčba probíhat dobře.
 

Rak (22.6. - 22.7.)

Možná bude na čase, abyste přehodnotili svůj dosavadní způsob života a taky změnili nahlížení na svět. Můžete až možná vychytrale procházet životem, jen pamatujte, že se vám to někde může odrazit. V milostné oblasti můžete zažít klam v podobě falešných citů či nevěry. V práci nebuďte příliš důvěřiví, hrozí vám podraz ze strany kolegů. Někteří z vás můžou předstírat nemoc. Může vás potrápit oblast uší, krku a nosu.
 

Lev (23.7. - 22.8.)

V září si uvědomíte, že máte po svém boku přítele, nějakou starší osobu, jež vás vyslechne a v případě potřeby i ochrání. Kdo z vás bude něco v životě řešit,  měl by využít diplomacie. V milostném životě budete pociťovat vášeň a bezpečí. Partner se může chovat ochranitelsky nebo v horším případě i majetnicky. V práci může vaše pozice posílit a k tomu se přidá i zodpovědnost. Někteří z vás získají svého duchovního učitele. Zdraví by u mnohých z vás mělo být docela stabilní.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 5fb91be3c848e642dd8b9324ec30970542103030
Obrázek: bfecaf2977f98f7de25a2ecf116c989297b73474
Obrázek: oslava-sebelasky-mezinarodni-den-zen
Obrázek: 4a021d9dcec2f62818e3f5cd23d80b2b187ec8eb
Obrázek: 7f37de30209aabad7dd532faa0b6b2d3fd63cec8