Tarotová předpověď na říjen 2018 aneb Buďte opravdoví

Milí čtenáři, v říjnu budete mít podle karet za úkol osvobodit se od role, kterou ztvárňujete v běžném životě a měli byste se více spojit s realitou. Prožijete pak určité osvobození a proměnu, která nemusí být nikterak velká, ale může to být malý krok k velké změně.

Obrázek: 13aa98d817ef158b2e5bc0165aa5008ce6517398
Zdroj: pixabay.com
 
 
Pozitivní afirmace od Louise L. Hay: "Zasloužím si lásku, naplňující milostný vztah, radost a vše dobré, co mi život může nabídnout."
 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Očekávejte, že se bude opakovat nějaká situace, kterou už jste si v životě prošli, a nyní je na vás, jestli v této "zkoušce" obstojíte. Někteří z vás budou mít vztah na obzoru klidně s někým zdaleka. Po citové stránce budete spíše nestabilní a nebudete si jistí tím, co chcete. Můžete s někým uzavřít smlouvu (svatební, pracovní, kupní). V pracovní sféře zaznamenáte posun a mělo by se vám dařit. Mnozí z vás budou více cestovat. Opatrujte si játra, žlučník a také močový měchýř.
 

Štír (24.10. - 22.11.)

Důležitými tématy budou city a láska - můžete být odloučení od partnera, můžete toužit po lásce nebo mít partnerskou krizi, budete spíše odtažití. Některým z vás hrozí rozchod. Obecně řečeno budete především vnitřně řešit dosavadní způsob života, protože můžete zaznamenat ustrnutí. Pracovně se vám bude dařit, bude to ale asi vykoupeno pocitem osamělosti a právě již zmiňovanou milostnou krizí. Předejděte vysokému krevnímu tlaku a bolestem zad.
 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Zaměřte se na to, abyste své cíle dotáhli do vítězného konce. Mohla by vám chybět sebedůvěra a správné nadšení. Vaši mysl bude také zaměstnávat radost z dětí. Měli byste být obecně docela veselí, protože váš život bude rozveselovat nějaký vztah, který může být jen přátelský. Ale i z dobrého přátelství  může být stabilní partnerství. Některé z vás potká nová nabídka práce či nový post v současném zaměstnání - mělo by vás to docela bavit. Předejděte problémům se zrakem a obecně očním potížím.
 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Svou pozornost zaměřte především na zdraví, protože můžete nečekaně onemocnět - zejména byste mohli pocítit potíže horních cest dýchacích a trávicího traktu. Někteří z vás ztratí díky určitým událostem životní klid. Váš partnerský vztah bude pevný, možná i stereotypní a v negativním slova smyslu to i může znamenat, že se od sebe nebudete moci jen tak odpoutat, pokud se o to budete snažit. V práci by vše mělo jít dobře a v případě překážky se to pomalu vyřeší. Jen je tu určitá šance, že se budete pracovně nudit.
 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Máte před sebou nečekané změny, které vám můžou radikálně změnit život. Pokud budete mít na vybranou, raději si nechte čas na rozmyšlenou, protože se klidně dopustíte ukvapeného rozhodnutí. Po citové stránce budete spíše přelétaví a nebudete mít stabilní city. Dámy, karty vám předpovídají možnost otěhotnění. Po pracovní stránce může také dojít k nějaké proměně. Někteří z vás budou více cestovat. Po celý měsíc si dávejte pozor na dolní končetiny a také na dutinu ústní.
 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Očekávejte, že budete neustále něco řešit. Mějte se na pozoru před konflikty, a to především s nějakou výřečnou ženou. To nejdůležitější do konce měsíce vyřešíte, ale může to znamenat i konec přátelství či partnerství. Někteří z vás budou po zásluze potrestáni. V partnerském životě můžete vládnout nesoulad, budete si vyčítat kde jakou maličkost. Ti rozumnější z vás se s partnerem na něčem domluví, co i uskutečníte. V práci čekejte nějaké jednání, je tu i šance sporů. Předejděte zdravotně horečkám, a to i svalového původu. Opečovávejte si pohybový systém, pokud půjdete cvičit, tak opatrně.
 

Beran (21.3. - 20.4.)

Pokud budete chtít uzavřít nějakou smlouvu, měla by být s velkou pravděpodobností pro vás dobrá. Někteří z vás se dočkají zásnub, jiní zase svatby, popřípadě zrození nového života. Vypadá to jinými slovy na to, že by vás měly čekat příjemné události. V milostné oblasti by na vás měl dopadnout pocit zodpovědnosti. V pracovní oblasti se můžete dočkat nějaké zajímavé smlouvy či nového úkolu. Zdravotně si dávejte pozor na orgány v oblasti solar plexus.
 

Býk (21.4. - 21.5.)

Může se vám občas stát, že vycítíte, co k vám kdo cítí a popřípadě, co i nastane.  V partnerské oblasti můžete být citově proměnliví, protože budete mít své představy, které se však nemusí naplnit. V práci vás může ovládat strach ze ztráty zaměstnání, také můžete zažít nějaké intriky a celé vás to bude spíše psychicky vyčerpávat. Proto se zaměřte na záliby, které vám zvednou náladu a u kterých si psychicky odpočinete. Můžete mít nějaké kožní potíže. V duši byste měli mít nakonec jasno a být v rámci možností spokojení.
 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Mnoho z vás zažije životní zvrat, protože skončí klid a pohoda. Plánovaná návštěva se konat nebude. Pozitivní je, že také můžete očekávat, že skončí vliv nějaké ženy, která vám znepříjemňuje život. V milostné oblasti můžete zjistit, že váš vztah se nachází v krizi, kterou nebude jednoduché ustát. V práci se hodně soustřeďte na své úkoly, abyste se nedopustili chyb. Některé z vás přepadne strach ze ztráty zaměstnání, avšak nemusí k tomu být důvod. Dalo by se říct, že říjen bude pro mnohé z vás o životních zkouškách. Nezapomínejte i na své zdraví, a to hlavně na záda a orgány v oblasti solar plexus.
 

Rak (22.6. - 22.7.)

Tento měsíc by měl být o financích - můžete si půjčit peníze nebo naopak budete mít dobrou klientelu. Někdo z vás si vyrazí na pozdní dovolenou k moři. V partnerské oblasti si uvědomíte, že toužíte spíše po volnosti, protože vám současný partner nevyhovuje. Může vás to táhnout k někomu, kde to bude spíše o profitu z partnera. V práci by se vám mělo dařit a můžete si vydělat pěkné peníze. Pokud budete měnit práci, může se jednat o finanční sféru. Dbejte na to, abyste předešli potížím s močovým měchýřem a ledvinami.
 

Lev (23.7. - 22.8.)

Dobře si vybírejte společnost, se kterou budete v kontaktu, protože můžete špatně zvolit a lidi vás budou pomlouvat nebo z vás profitovat. Dávejte si pozor také na své osobní věci. V milostném životě můžete prožívat falešné city a to buď od partnera, nebo i vy sami se budete přetvařovat. Někdo z vás bude řešit nevěru. V práci moc nevěřte lidem, buďte obezřetní, protože vám lidé budou závidět - vyhnete se tak případným potížím. Snažte se předejít úrazům a také svou pozornost zaměřte na uši, krk a nos, kde může vzniknout zdravotní problém.
 

Panna (23.8. - 22.9.)

Očekávejte nějakou zprávu, která může být natolik zásadní, že nastane "převrat", který nemusí být až tak velký, ale na začátku se tak bude jevit. Zpráva může mít úplně jiné znění, než jste čekali. Někteří z vás se dočkají potomka. V milostné oblasti očekávejte spíše nestále city a jakousi nerozhodnost. V práci můžete více cestovat a také přijde zřejmě něco nového - buď nová pracovní nabídka nebo budete navazovat kontakty se zajímavými lidmi v rámci pracovních schůzek. Předejděte potížím s dolními končetinami. Pokud máte zdravotní obtíže, můžete zjistit, co vám je. 

Reklama

Podobné články

Obrázek: f754a099b55bd19458bed756b45ac6a72fd52c35
Obrázek: c4bafd8913af18395e6ee05bb371fbb1abdb2518
Obrázek: 3d418b3b738841a8bc2b24e445231ce08e354217
Obrázek: 19a46984fc80624d2858e8de35d5447f3469db7a
Obrázek: 0ca47797d36b71dc6c500d65e388c5963bad5277