Jaký bude březen 2018 podle karet aneb je čas na štěstí

Březen by měl být pro mnoho z vás především o rodinném životě, kdy si můžete uvědomit, že je na čase něco změnit, abyste byli šťastnější. Celkově by to měl být jeden z klidnějších měsíců, ve kterém místy zavládne harmonie a štěstí. Dočkáte se také upřímnosti od okolí, tak se to snažte, jestliže se tak stane, brát spíše s nadhledem, a hned se neurazte, ale spíše si z toho odneste poučení.

Obrázek: 91b7ce365c0cc0e8f6817ffa74e72744879028b2
Zdroj: pixabay.com
 
 
Pozitivní větička, kterou si můžete opakovat po celý měsíc: „Upouštím od veškeré kritiky. Vysílám do světa jen to, co chci sama (sám) dostávat. Má láska a přijetí druhých se mi v každém okamžiku vracejí zpět."
 
 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Březen pro vás vypadá docela slibně, a to především po finanční stránce, kdy by k vám mohly přijít nějaké větší peníze. Může se jednat jak o čestně vydělané peníze, tak i o výhru. Také by se vám mělo v životě docela dařit, jestliže si zachováte pozitivní myšlení. Pokuste se vyhýbat alkoholu. Mnozí z vás budou mít pocit, že jsou s partnerem duševně spřízněni. Někteří (a mělo by jich být málo) zase přijdou na to, že je pojí s partnerem více finance než citová stránka. Zdravotně si dávejte pozor na močový měchýř a ledviny. 
 

Beran (21.3. - 20.4.)

Přichází k vám změny - může se jednat o stěhování, těhotenství, změny ve vztahu, v práci, v přístupu k lidem. Pokud chybujete stále v nějaké věci, může přijít zkouška, kdy budete stát opět před tím samým problémem - pokuste se v ní tentokrát obstát. Pro některé z vás bude březen znamenat nový začátek, jenž přinese radost a lásku. V milostném životě přijdou také nějaké změny - můžete si začít poměr s člověkem prostorově vzdáleným. Některým z vás se připomene bývalý partner. Dávejte si zdravotně pozor na dolní končetiny a gynekologický systém.
 

Býk (21.4. - 21.5.)

Mnoho z vás bude čekat na nějakou zprávu, která může způsobit, že budete myšlenkami úplně jinde. Lidé, se kterými budete v kontaktu, budou mít vliv na vaše další rozhodování - než něco uděláte, raději si to dobře promyslete. Můžete mít tendence se něčemu vyhnout, ale nemusí to být správná cesta. Celkově to pro vás bude velice aktivní měsíc. V milostném životě hrozí odhalení nevěry. Není to dobrý měsíc na začátek vztahu, protože by byl krátkodobý. Někdo z vás si plně uvědomí, že před problémy v partnerství utíká do práce. Buďte opatrní na svůj pohybový aparát. 
 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Čeká vás jeden z nelehkých měsíců, kdy vám budou do cesty kladeny překážky - třeba v podobě nepříjemného šéfa nebo osoby, jež se vám bude snažit pokazit dobrou náladu. Jestliže vám někdo ublíží, pokuste se mu vnitřně odpustit (to neznamená, že mu či jí začnete věřit) a poučte se z této cenné lekce. Někdo, s kým budete mít schůzku, naplní vaše očekávání. V milostném životě k vám může být protějšek chladný. Může totiž vyjít najevo strach ze závazků. Dávejte si pozor na zlomeniny a také se zaměřte na správný jídelníček vzhledem k vašemu zdravotnímu stavu.
 

Rak (22.6. - 22.7.)

Máte před sebou docela klidný měsíc protkán růstem a vitalitou. Měli byste sklízet úspěch a být šťastní. Také můžete nabýt pocit, že máte pevné rodinné zázemí a uvědomíte si, čeho všeho jste sami dosáhli. Karty vás nabádají k tomu, abyste si udělali čas na sebe a relaxovali či meditovali. V partnerské oblasti se můžete dočkat příslibu trvalého svazku. Jestliže čekáte na nějakou důležitou věc, jež se týká milostného života, mějte trpělivost. Zdravotně byste se měli cítit docela fajn, i když občas vás pozlobí horní cesty dýchací. 
 

Lev (23.7. - 22.8.)

Březen bude hodně zaměřen na přátelství. Především možná zjistíte, že někdo, kdo se tváří jako váš přítel, tak se nechá snadno ovlivnit. Také je šance, že poznáte i pravého přítele. Jestliže jste v řídící funkci, problémy vám mohou nastat díky nějakému podřízenému, který se vám bude snažit škodit. Celkově by to měl být docela příjemný měsíc, i když samozřejmě překážky přijít můžou. Mělo by se vám dařit činit správná rozhodnutí. V milostném životě může vyjít najevo, že jste s vaším protějškem "jen" přátelé. Pečujte o svůj krk (hrtan, hltan, hlasivky) a pokuste se neprochladnout.
 

Panna (23.8. - 22.9.)

Očekávejte, že se budete snažit více vyniknout. V některých situacích budete využívat city, intuici a celkově spíše ženský princip. Buďte ostražití, protože někdo, dalo by se říct vychytralý, se vás bude snažit obelstít. Někteří z vás sklidí ovoce své práce a dočkají se kariérního postupu, popřípadě si uvědomí, jak tvrdě mají vybudované postavení. V milostném životě můžete řešit nevěru, ale také nějaký jiný klam - uvědomíte si, že váš partner není ideál. Jestliže vás sužují nějaké zdravotní potíže, může vyjít najevo nesprávná diagnóza. Dávejte si nejvíce také pozor na uši, krk a nos.
 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Březen by měl být ve znamení ztrát. Buďte opatrní na své osobní věci, také se nenechte nikým zdeptat, abyste si udrželi své sebevědomí nejméně na stejné úrovni jako nyní. Pokud budete mít nějaké jednání, tak z toho může vyplynout, že jste ztratili pouze čas. Nedůvěřujte bezmezně lidem, protože karty varují před podvody. V partnerské oblasti můžete zaznamenat citovou prázdnotu, také můžete být zamilovaní do někoho, kdo vaše city nebude opětovat. Pokuste se jíst pravidelně a "vhodně", protože trávicí systém může být přetížen. 
 

Štír (24.10. - 22.11.)

V březnu by měl nastat obrat a něco důležitého by se mělo dovršit. Může to být třeba žádost o ruku či přímo svatba. Někteří z vás se můžou s partnerem naopak více přít a vyhledávat konflikty. Obecně se v životě snažte zaměřit na dobrou komunikaci, protože může docházet k nedorozuměním a následně k hádkám. Karty předpovídají i řešení úředních záležitostí a uzavírání smluv. Snažte se předejít prochlazení, protože byste mohli mít pak potíže v oblasti hlavy a také byste mohli i zaznamenat bolesti svalstva. 
 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Březen by měl být velice pěkný měsíc, kdy by k vám mělo přicházet štěstí, spokojenost a měli byste se zúčastnit i oslav, kde poznáte zajímavou ženu. Nějaká žena (třeba kamarádka) vám může svěřit své tajemství - pokuste se nezklamat její důvěru. Jestliže půjdete za svým cílem a vytrváte, měli byste mít úspěch. V milostném životě by vám měl někdo prokazovat milou pozornost. V případě partnerských hádek by mělo nastat usmíření. Nezadaní by mohli potkat člověka, se kterým začnou i vztah. Zaměřte se na stravu a odpočinek. Dvanáctník a orgány v oblasti solar plexus mohou být oslabené.
 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Máte před sebou měsíc, kdy byste mohli spíše vyhledávat samotu a přemýšlet nad svou životní cestou, protože vás z ní někdo může chtít svést. Něco, na čem vám záleží, tak se může komplikovat či odpověď protahovat. Někteří z vás budou řešit ženu - matku nebo tchyni. Snažte se vyvarovat chyb, protože by mohly přinést větší potíže. Snažte se pěstovat svůj stávající vztah, vyhýbejte se nevěře a hádkám, hrozí totiž rozchod. Pečujte i sami o sebe, dopřejte si masáž, pokud je to jen možné, protože vaše záda to potřebují. Také můžete mít potíže s trávicím traktem, tak se tomu snažte vyhnout.
 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Březen vyzkouší loajálnost vašich přátel vůči vám. Najdete mezi nimi toho opravdového přítele. Můžete komunikovat s nějakým mladším a vlivným mužem, se kterým budete řešit důležité záležitosti. Očekávejte kontakt s úřady. Nezapomínejte přitom na diplomacii. S největší pravděpodobností se vše v dobré obrátí. Po celý měsíc by se vám mělo docela dařit. Myslete pozitivně, protože vám to může zlepšit vaše zdraví - přinejmenším vám to dodá lepší náladu. Snažte se předcházet prochlazení, abyste neměli problémy v oblasti krku.
 
Přeji vám z celého srdce poklidné dny s úsměvem jak na duši, tak na tváři.
 
 

Reklama

Podobné články

Obrázek: 09423c2c0dd5eda3984f8a432bd37ab0b1694c7b
Obrázek: 20cc59118b5b8f2ad84cb14421b74d50723029d2
Obrázek: c930e833108d74b51d59b22c88b3356ebaa16a1e
Obrázek: 2d5d0405807c0a73efdd7247bc8881ca82b89a1c
Obrázek: c8e60d2ad66ce14800345390407cc3eeee900a88