Co vašemu znamení přinese (podle karet) rok 2019? Část II.

Nový rok přináší otázku, zda bude lepší než ten předchozí a zda se můžeme v životě posunout nebo budeme stále stagnovat. Zda potkáme vytouženého partnera nebo stávající vztah bude harmoničtější. Zda už si konečně polepšíme finančně nebo se situace v práci zlepší. Nejen na tyto otázky vám odpoví má předpověď, ve druhé části pro raky, lvy, panny, váhy, štíry a střelce. V první části pak pro kozorohy, vodnáře, ryby, berany, býky a blížence.

Obrázek: 5f2720e0b03df575d8a233fb02fd837ac769c0be
Zdroj: pixabay.com
 

Rak (22.6. - 22.7.)

Milí Raci,
rok 2019 bude ve znamení nějakých malých tajemství, ale vždy to bude jen na krátko. Ne vždy se vám však bude dařit dle vašich představ a dojde k tomu, že nastane z velké části konec vašich mylných představ. Někdo vás občas nečekaně podpoří a zjistíte, kdo stojí na vaší straně a kdo se tváři jen jako přítel. Když nebude stát Štěstěna zrovna po vašem boku, můžete to sice oplakat, ale důležité je poučit se z toho a jít v životě dál. 
 

Milostný život

V milostné oblasti si dávejte pozor na svou vlastní zbrklost. Jinými slovy nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí, protože ještě nenastal ten správný čas, aby se daná záležitost řešila naplno. Ve vztahu budete zřejmě častěji můžete mlčet. Důvodem může být nějaké tajemství - klidně se může jednat o utajovaný vztah nebo plánování budoucnosti bez partnera. Někteří z vás budou platonicky zamilovaní a můžou dlouhodobě litovat toho, že z toho nebude nic zásadního, až dojde doba, kdy vystřízliví z iluzí. Dámy, dávejte si také pozor na potrat. 
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): květen, červenec, září, listopad.

Neradostné měsíce (hádky, rozchody): leden, prosinec.

 

Práce 

V pracovní oblasti to vypadá na starosti, nespokojenost. Dozvíte se něco, co zatím ještě nevíte a bude se to týkat buď budoucnosti nebo přijdete na to, jaké máte kolem sebe loajální kolegy a spadnou vám veškeré iluze. Nadřízený také nemusí splnit, co slíbil. Někteří z vás si budou muset zvýšit kvalifikaci, jiní zase budou zavaleni administrativou a nebudou stíhat. Pokud nastoupíte do nové práce, můžete být zklamaní, proto si moc nepolepšíte.

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): březen, říjen.

Neradostné měsíce (náročná práce, možnost ukončení práce): únor, říjen.

 

Finance

Dávejte si pozor na to, abyste si nestavěli vzdušné zámky, přitom realita bude jiná. Je šance, že byste mohli nevhodně investovat. Raději s financemi nakládejte opatrně, abyste si nepřidělávali zbytečné starosti.

Radostné měsíce: duben, říjen (v říjnu si můžete koupit s pozitivním očekávání nějaký levný los).

Neradostné, napjaté měsíce: únor, srpen, září.

 

Zdraví

Mnoho z vás potrápí nějaké psychosomatické obtíže. Také se snažte předejít zraněním horních končetin. Někteří z vás si vyberou cestu přes utrpení, kdy budou chtít spíše nevědomě vzbudit soucit okolí, aby o ně pečovalo.
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: květen, červen, červenec, srpen.

Neradostné měsíce, neboť hrozí úrazy a přetížení organismu: březen, duben, listopad.

Lev (23.7. - 22.8.)

Milí Lvi,
máte před sebou rok plný zkoušek trpělivosti. Pomalu se vaše sny budou plnit, i když o tom můžete často pochybovat, avšak všímejte si postupně drobných změn a uvidíte, že tomu tak je. Nemějte velká očekávání a každý pokrok vás potěší. Pokuste se vyhnout konfliktům doma a to včetně sousedů. Někdy totiž můžete jednat zbytečně prudce, budete tvrdohlaví a vyvoláte skandál, aniž byste si ověřili fakta. Někteří z vás budou mít spor s úřady ohledně nemovitosti.
 

Milostný život

Ve stávajícím partnerském vztahu byste měli zažít pocit jistoty a stability, ale i stereotypu, který vás po čase může začít nudit, přijde i čas na přetvářku a můžete mít snahu flirtovat s někým v okolí, což přinese rozruch. Dámy, karty vám předpovídají možné těhotenství. Pokud začnete s někým nový milostný vztah, tak si pamatujte, že nemáte spěchat, protože nic neuspěcháte - vše má svůj čas a začne se plnit v okamžik, kdy na to budete skutečně připraveni. 
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): červenec, srpen, listopad.

Neradostné měsíce (hádky, rozchody): leden, prosinec.

 

Práce 

Ve stávající práci byste měli být docela spokojení, můžete více pracovat z domu, jestliže vám to váš obor dovolí. Pro některé z vás se totiž práce stane druhým domovem - jen aby se z vás pak nestali workoholici. Někoho z vás osud zastaví, aby si uvědomil, jak se rozhodnout - např. to může být v situaci, kdy člověk čeká, až se zaměstnavatel ozve ohledně nabídky práce, zda pohovor vyšel a úkolem je v té "čekací době" posoudit, zda do této změny opravdu chce jít.

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): duben, říjen.

Neradostné měsíce (náročná práce, možnost ukončení práce): leden, listopad.

 

Finance

Velmi často byste mohli mít starosti finančního rázu, proto nezapomínejte na to, abyste měli alespoň malé finanční rezervy. 

Radostné měsíce: květen, listopad.

Neradostné, napjaté měsíce: leden, červenec, prosinec.

 

Zdraví

Tento náročný rok zatíží především váš nervový systém, ale i obecně celé tělo. Dopřejte si aktivní odpočinek, který vám sníží nervové napětí.
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: březen, duben, květen, říjen.

Neradostné měsíce, neboť hrozí úrazy a přetížení organismu: únor, listopad.

Panna (23.8. - 22.9.)

Milé Panny,
máte před sebou opravdu perný rok, který vyzkouší vaše pozitivní myšlení. Vaše skvělé myšlení může občas stagnovat a nebudete vědět, co si počít. Můžete být zbytečně frustrovaní, když se vám nebude dařit. Pokuste se naladit na pozitivní vlnu. Co je důležité, tak je velká šance na uskutečnění vašich reálných plánů, proto využijte svého přirozeného talentu. Pokud nepadnete do pesimismu, máte před sebou perný, ale plodný rok.
 

Milostný život

V dlouhodobém vztahu můžete dojít do fáze, kdy budete mít nějaké představy o partnerovi, ale on se začne chovat jinak, což by vás mohlo psychicky složit, proto se snažte mít více oči otevřené. Jestliže to dojde tak daleko, že se budete chtít rozejít, mělo by to být bez komplikací. Ženy, narozené ve znamení Panny, bude ovládat touha po mateřství. Rok 2019 přeje osudovým seznámením se šťastným koncem. 
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): duben, květen, září.

Neradostné měsíce (hádky, rozchody): únor, říjen.

 

Práce 

V práci očekávejte překážky, možné intriky nebo třeba to, že vám kolegové nebudou chtít poradit, i když jste se chovali přátelsky. Možná bude vhodná doba na změnu místa, proto se nebojte hledat jinou práci, protože byste si měli polepšit. Projekty, do kterých vložíte své úsilí, budou mít úspěch. 

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): duben, říjen.

Neradostné měsíce (náročná práce, možnost ukončení práce): únor, březen, květen, listopad.

 

Finance

Finančně by se vám mělo velmi dařit a měli byste mít velké štěstí, samozřejmě to neznamená, že byste měli bezhlavě investovat. Některé z vás popadne úzkost, protože budou mít strach ze ztrát.

Radostné měsíce: únor, březen (v březnu si můžete koupit s pozitivním očekávání nějaký levný los), listopad. 

Neradostné, napjaté měsíce: leden, prosinec.

 

Zdraví

I když by se vám v ostatních oblastech mělo dařit, může to být vykoupeno bolestí a stresem. Proto si zajděte občas na relaxační masáž a pečujte o své tělo, které si to zaslouží.
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: květen, červen, prosinec.

Neradostné měsíce, neboť hrozí úrazy a přetížení organismu: únor, listopad.

 
 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Milé Váhy,
máte před sebou příjemný rok, plný přátelských setkání, dobrých zpráv a možná i usmíření s někým, s kým byste to ani nečekali (mohlo by se jednat o nějakou ženu). Zaujměte pokud možno rozvážný a pevný postoj, dobromyslnost, píli a uvidíte, že se věci budou z velké části vyvíjet dle vašich reálných očekávání. Pečlivě v životě plánujte a zbytečně nic neriskujte.
 

Milostný život

V milostné oblasti byste měli zaznamenat rušno - někdo vás zaujme, budete prožívat vzájemnou touhu a klidně to může pokračovat až k flirtu. Může to být celé způsobeno tím, že váš současný partner se bude vzdalovat, ale pak zase přibližovat, protože v sobě nebude mít jasno. Taktéž může mít sklony ke kontrolování a upravování toho, co se mu nelíbí, což může vyvolávat neshody. Jestliže se rozhodnete rozejít, mohlo by to mít dlouhé dozvuky.
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): březen, duben, srpen.

Neradostné měsíce (hádky, rozchody): květen, červen, září.

 

Práce 

V pracovní oblasti by měly nastat nějaké pozitivní změny, můžete mít nové nápady, přijde k vám možná i dobrá pracovní nabídka. Celkově byste měli být pracovně aktivnější a zaznamenat i postup v kariéře. Někteří z vás budou mít vyšší plat.

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): duben, květen, říjen.

Neradostné měsíce (náročná práce, možnost ukončení práce): leden, listopad.

 

Finance

Po finanční stránce by to mělo být docela dobré. Můžete přijít k penězům ne vlastní zásluhou. 

Radostné měsíce: květen, červen, srpen (v srpnu si můžete koupit s pozitivním očekávání nějaký levný los), září.

Neradostné, napjaté měsíce: březen, listopad.

 

Zdraví

Rada karet pro rok 2019 je, abyste se pokusili více o návrat k přírodě. Tam nabudete ztracené síly. Mnoho z vás potrápí bolavé klouby, dolní končetiny a také trávicí trakt, proto se zaměřte na stravu, aby byla pro vaše zdraví vhodnější než ta současná.
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: duben, květen, červen, srpen, září, říjen.
 
Neradostné měsíce, neboť hrozí úrazy a přetížení organismu: leden, listopad.
 
 
 

Štír (24.10. - 22.11.)

Milí Štíři,
ústředním tématem roku 2019 bude rodina, protože byste se na ni měli více zaměřit a také si uvědomíte, že je vaší oporou. Mnoho z vás se postaví do pozice pozorovatele, který nedůvěřuje tak úplně lidem, se kterými přichází do kontaktu, neboť se cítí ohrožen. Budete spíše uzavření a budete se pokoušet mít svou sebekázeň, což nebude na škodu. Očekávejte, že přijdou situace, kdy se vám vybaví minulost a vy můžete vidět, jací jste byli tehdy a jaký pokrok jste od té doby udělali.
 

Milostný život

Ve stávajícím partnerském vztahu, jestliže zachováte věrnost, byste měli mít pocit jistoty, důvěry a bezpečí. Samozřejmě se najdou mezi vámi i ti, kteří nezpracovali staré rány - tu hrozí především zatvrzelost, proto na tom zapracujte. Těm z vás, kterým pokušení nedá, by mohla přát Štěstěna v usilování o bližší kontakt s někým atraktivním. Pak by z toho mohl být dlouhodobý milostný poměr.
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): duben, květen, červen.

Neradostné měsíce (hádky, rozchody): leden, listopad.

 

Práce 

V pracovní oblasti byste měli zažívat klid a pocit stabilního zaměstnání. Nějaký plánovaný projekt nemusí vyjít. 

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): únor, březen, říjen.

Neradostné měsíce (náročná práce, možnost ukončení práce): leden, září.

 

Finance

Rok 2019 není pro vás moc vhodný k velkým investicím, raději buďte spořiví. Není ani vhodná doba na půjčování peněz druhým lidem, protože by se vám půjčka neměla jen tak vrátit.

Radostné měsíce: březen, duben, září.

Neradostné, napjaté měsíce: říjen, listopad, prosinec.

 

Zdraví

Některé z vás hodně potrápí zdraví. Může to vycházet z negativního myšlení, protože budete hodně přetěžovat nervový systém, hodně lidí podezírat, takže vnitřně budete neustále v napětí. Mohlo by to vést až ke sklonu k depresi.  Kromě toho se snažte předejít potížím s gynekologicko - urologickým systémem.
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: duben, květen, červen, srpen, září.
 
Neradostné měsíce, neboť hrozí úrazy a přetížení organismu: leden, únor, březen, říjen, listopad, prosinec.
 
 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Milí Střelci,
rok 2019 bude opředen nějakým tajemstvím, které se postupem času nakonec prozradí a lži vyjdou najevo. Tudíž zvažte, jak moc je dobré nemluvit pravdu, jestliže se to týká přímo vás. Tajemství či lež můžou být zvoleny z toho důvodu, že se bude jednat o druh úhybného manévru, aby člověk mohl zmizet, a to si můžete dosadit do jakékoliv životní oblasti. Někteří z vás podlehnou touze po něčem nedosažitelném. Obecně se snažte volit správnou cestu a ne tu oklikou, protože zrovna ta vás v roce 2019 nedovede ke správnému cíli. 
 

Milostný život

Ve stávajícím partnerském vztahu můžete citově strádat. Někdo další bude váš vztah nabourávat (např. rodiče), takže pak vzniknou pochybnosti o šťastné budoucnosti. Bude dobré se zamyslet ve správný okamžik nad tím, co se s tím dá ještě dělat a popřípadě to s partnerem probrat, což se mnohým z vás nebude chtít. Dokud nebudete mít stabilizovaný vztah, nezakládejte rodinu (ideální je to nechat na jiný rok). Někteří z vás zaznamenají podvody od partnera, celkově můžete mít pocit nedůvěry ve vztahu a budete přitahovat díky negativnímu myšlení i negativní události.
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): březen, říjen.

Neradostné měsíce (hádky, rozchody): únor, listopad.

 

Práce 

V práci nemusí být dobrá atmosféra. Kolegové můžou proti vám intrikovat a vy, místo toho, abyste se bránili, raději utečete. Někteří z vás budou mít snahu dosáhnout cílů podvodem, což pak způsobí trápení. Obecně hrozí ztráty - ať už jen klidu, osobních věcí nebo i samotného pracovního postu.

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): září, říjen.

Neradostné měsíce (náročná práce, možnost ukončení práce): duben, červen.

 

Finance

Pokuste se vyhnout zbytečnému utrácení, ke kterému můžete mít často sklony. Také si dávejte pozor na své osobní věci, protože byste o ně mohli přijít.

Radostné měsíce: září, říjen, listopad.

Neradostné, napjaté měsíce: leden, únor, březen, duben.

 

Zdraví

Očekávejte, že vás potkají nějaké psychosomatické obtíže a také trávicí potíže, proto se tomu snažte předejít zdravou životosprávou, která začíná u vhodných potravin a pokuste aktivně odpočívat, aby váš nervový systém byl více v klidu.
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: duben, květen, červen, říjen.

Neradostné měsíce, neboť hrozí úrazy a přetížení organismu: únor, listopad.

 

Předpověď pro ostatní znamení ZDE.

Reklama

Podobné články

Obrázek: Rozpočet na péči o sebe
Obrázek: recept na zdravé měkké perníčky
Obrázek: 810ad06917731dacae1be35f7aacb68ca62beabe
Obrázek: 1175f1b973b610b7f52e9902e841ead8b5d7295c
Obrázek: 7e2d285ef5b7d99b367281aace79ca09cacd4bdd