Co přinese dle karet červenec 2018 aneb Nezapomínejte na domov

Milí čtenáři, během července by mnozí z vás měli řešit rodinu, popřípadě její členy. Můžete jet spolu někam na výlet, strávit spolu dovolenou, mělo by se vám podařit obnovit domácí pohodu. Karty však varují před možnými aférkami, které by mohly vyplout na povrch, proto si na to dávejte pozor.

Obrázek: 8f6cbf3d20bf179402d7b458acc11179cae5421b
Zdroj: pixabay.com
 
 
Pozitivní afirmace od Louise L. Hay na červenec: "Mám se ráda, a proto s láskou pečuji o své tělo. Láskyplně ho živím, upravuji a oblékám. Odvděčuje se mi zdravím a energií. Mé tělo je můj dobrý přítel. V každé jeho buňce je skryta Boží inteligence. Naslouchám jeho poselstvím a vím, že mi radí dobře. Jsem vždy v bezpečí, neboť Bůh mě vede a ochraňuje. Jsem ochotná být zdravá a svobodná."
 
 
 

Rak (22.6. - 22.7.)

Máte před sebou období, kdy vás bude tížit nějaká záležitost a mělo by se stát, že tomu přijdete na kloub, nastane však také s největší pravděpodobností to, že výsledek bude pro vás pozitivní. Velice rychle můžete najít nějaké řešení dané situace a mělo by to přinést dobrý obrat. V partnerské oblasti byste měli pocítit jistotu a důvěru, měli byste se cítit bezpečně. I v pracovní oblasti byste měli mít pocit jakéhosi bezpečí. Zdravotně budete v dobré kondici, dávejte si jen pozor na ruce, kde se vám může přihodit nějaký úraz.

Lev (23.7. - 22.8.)

Během července očekávejte nějaké důležité informace, které zároveň přinesou i rozhodnutí. Někteří z vás budou hledat možnosti, jak danou situaci vyřešit, protože budou mít snahu se něčemu vyhnout. Rozhodnutí může přijít rychle a ve váš prospěch. Nejtěžší bude asi rozhodování v partnerské oblasti, protože můžete toužit po změně, ale budete ji možná až moc dlouho odkládat. V práci k vám může přijít nějaká zajímavá nabídka, ale nebudete si jí jistí. Taky se můžete zamýšlet nad budoucností a být nerozhodní, jaké rozhodnutí učinit. Zdravotně se zaměřte na lymfu, dávejte si pozor na žíly a cévy.
 

Panna (23.8. - 22.9.)

Karty vám předpovídají změny, které by zároveň měly i přinést peníze. Také obecně očekávejte nějaké finanční proměny. Někteří z vás budou toužit po novém bydlení a něco pro tuto věc udělají. Celkově to bude měsíc ve znamení pohybu - nějaké záležitosti se konečně rozpohybují, aby se mohly ve vašem životě uskutečnit. V milostném životě očekávejte proměnlivé city. Některým z vás se podaří počít potomka. I v pracovní oblasti očekávejte nestálost a také možné cestování. Zdravotně si dávejte pozor na nohy a možné úrazy především v této oblasti.
 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Po celý měsíc si dávejte pozor na starší ženu, která bude toužit po penězích. Může vám totiž pěkně znepříjemnit život. Mělo by se vám podařit něco získat, ale bude vás to stát velké úsilí a také možná budete muset kličkovat. Obecně si dávejte pozor na lidi kolem sebe, protože byste mohli zažít klam, nejistotu a rivalitu. Milostný život může být komplikovaný - nemusíte si být jistí, zda v daném vztahu zůstat, může to být nedůvěrou a klidně i nevěrou. V práci můžete zažít nějaké potíže, hlavně díky nějaké ženě - kolegyni. Zdravotně můžete pocítit trávicí systém.
 

Štír (24.10. - 22.11.)

V červenci můžete řešit nějakou záležitost, dávejte si však pozor na intriky a hádky. Nevěřte moc lidem kolem sebe. Volte slova a vyhněte se vyostřeným hádkám, protože hrozí použití násilí. Vypadá to, že budete po celou dobu pod velkým tlakem, takže budete vystaveni stresu, proto nezapomeňte odpočívat a pořešte i stravu, protože trávení nebude v této situaci dobré. V milostném životě můžete prožívat konflikty, možnou podrážděnost, budete mít chuť si to vyříkat, ale opatrně. V práci můžete být s někým ve sporu nebo budete za něco pokáráni. Některým z vás přijde zajímavá nabídka práce.
 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Během července si můžete uvědomit, jak moc máte svou práci rádi nebo co vás vlastně naplňuje. Na pracovišti by měla vládnout příjemná atmosféra. Někteří z vás si uvědomí, že jsou závislí na svém protějšku - pozor však na nezdravou závislost. Tento měsíc přeje zásnubám a svatbám, protože je tu podle karet naděje na dlouhý společný život. Spousta z vás by měla prožívat zamilovanost a šťastný vztah. Zdravotně si dávejte pozor na pánev a kyčle.
 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Máte před sebou měsíc, kdy byste měli svým způsobem řešit peníze - můžete mít krátkodobý zisk nebo budete řešit nějakou transakci. Tématem měsíce také může být ziskuchtivost a to buď vaše vlastní, nebo někoho, s kým budete v kontaktu. V milostném životě budou city spíše nestálé, partner se může chovat chladněji. Také může vyjít najevo, že partner se chová zištně a nejde mu o pravý vztah. V práci se budete cítit jako "ryba ve vodě", měli byste si dobře vydělat. Dávejte si pozor na urologický systém.
 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

V červenci dojde k završení nějakých věcí, krize může vyvrcholit. Také může přijít nějaký šok, popřípadě bolestná zpráva. Nevěřte moc ženám, protože se vám můžou snažit ublížit. Po citové stránce můžete zažívat vyprahlost, ve vztahu může dojít k nějaké proměně a to klidně i ve smyslu rozchodu. V práci se snažte, protože může z ničeho nic přijít vyhazov. Někteří z vás však své práci obětují hodně a může se stát, že díky tomu přijde onemocnění nebo se dopustí skrytých chyb. Dávejte si pozor na své zdraví, protože banální záležitost se může zkomplikovat.
 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Tématem července bude přátelství. Můžete zjistit, kdo skutečně stojí na vaší straně. Klidně to může být starší muž, jež vám bude nahrazovat duchovního otce. Kdo z vás bude něco důležitého řešit, neměl by zapomínat na sílu diplomacie. V milostném životě můžete prožívat v lepším případě vášeň, ale taky pocit, že váš partner má snahu vás chránit. V opačném případě se může chovat majetnicky a žárlivě. V práci by se měla nějak posílit vaše pozice, zodpovědnost a můžete klidně i povýšit. Zdravotně můžete řešit vlasy. Pamatujte, že vnitřní síla vám dokáže pomoct ke zlepšení zdraví. 
 

Beran (21.3. - 20.4.)

V červenci můžete řešit rodinu a svůj domov, protože se může stát, že se začne rozpadat. Někteří z vás prožijí období, kdy si uvědomí, že nemovitost je břemenem. Celkově můžete utržit nějaké rány osudu. Ti z vás, jež nejsou ještě osamostatnění, tak si možná uvědomí, že nyní je ta správná doba odejít od rodičů. V milostném životě můžete prožívat jakousi jistotu, ale také nepružnost a skoro žádnou chuť ke změnám, tudíž se to může negativně odrazit. V práci budete mít pocit, že máte jistou práci. Někteří z vás budou mít pocit, že práce je pro ně druhým domovem. Zdravotně byste na tom měli být stejně jako v předchozí době.
 

Býk (21.4. - 21.5.)

Máte před sebou měsíc, kdy se budete muset rozhodovat - může to souviset s dítětem. Pozor však na ukvapená a hlavně naivní rozhodnutí. Mnoho z vás bude na krátkou dobu cestovat. V milostném životě se můžete rozhodovat mezi dvěma partnery, můžete pociťovat jakousi rozpolcenost. Na jedné straně změnu v milostném životě budete chtít, na druhé straně se můžete bát následků a budete ji třeba odkládat. V pracovní oblasti můžete toužit po nové práci, ale můžete si to taky negovat, takže k posunu dojít nemusí. Zdravotně si hlídejte lymfatický systém a cévní systém.
 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Mnohým z vás karty předpovídají zaslouženou dovolenou a taky pozitivní změny. Může dojít také k tomu, že budete mít konečně pevnější vůli ke změnám. Celkově byste měli pociťovat štěstí a příval energie. S někým budete prožívat velké sympatie, prosluněný vztah se spoustou pěkných zážitků - nutně se nemusí jednat o váš protějšek. V práci byste měli mít dobré výsledky, které by vám mohly zajistit pěkný příjem nebo povýšení. Dávejte si pozor na zrak. Pokud budete mít nějaký zdravotní problém, mělo by se to zlepšit.
 
Přeji vám krásný červenec plný pohody a radosti.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 9c87f1a973df529760adc33815c03ca2d7c45060
Obrázek: baffecd2ab7eb5e7e563b1129d397973bcf58e7f
Obrázek: facce47f2d80148033b89a1732d00552120bcdd5
Obrázek: 09c0515d8a52bd00fb12fccc9a8a369a2425e627
Obrázek: fe85f931015c6b4f8d4a1050e00fc03d42bc13f6