Jaký je váš horoskop na září? Berani pozor na komunikaci, Střelci nastavte rovnováhu

Jaké vás čekají změny, čemu se vyvarovat, na co se zaměřit a kdo by měl nastavit ve svém životě hranice, aby nesešel z cesty? Využijte změsíc září k tomu, abyste se zastavili a zamyslete se nad tím, jak můžete posunout své vztahy, zlepšit své dovednosti a snáze se přibližovat ke svým stanoveným cílům ať už se jedná o váš osobní život, nebo kariérní růst.

Obrázek: 9e78b95bf748e6a62742bb9442ee453d71610438
Zdroj: Unsplash

Beran

Tento měsíc byste si měli dopřát zasloužený odpočinek a pokud jste nestihli dovolenou, tak právě v září je na ni ten nejlepší čas. Vaše tělo i mysl se musí uvolnit a na pár dní vypnout, aby jste mohli nabrat nové síly do každodenního života. V partnerských vztazích se vám bude dařit, ovšem při komunikaci musíte být pozorní a naslouchat, jinak by mohli vzniknout zbytečné problémy.  Zapracujte na důvěře, kterou skrze jiné lidi postrádáte. Uvidíte, že s důvěrou vám půjde mnoho věcí snáze.

Býk

Váč perfekcionalismus vám brání ve vašem vlastním potenciálu, který v sobě rozhodně máte! Přílišná sebekritika, přesnost a plánování do nejmenších detailů vás může brzdit a vy se díky tomu nebudete posouvat dále v kariérním životě a ani v tom osobním. Zaměřte se v září i na mezilidských vztazích a dejte lidem příležitost jim důvěřovat, uvidíte sami, že budete mile překvapeni. Pokud vás do dnešního dne trýznila zášť, je pravý čas ji nechat odejít ať už se jedná o člověka, který byl ve vašem životě, nebo aktivitu, která vás spíše vyčerpává, než dodává dobrou energii.

Blíženci

V září budete velmi váhaví vůči jakýmkoliv změnám a často budete pociťovat zmatek a nerozhodnost v rodinných vztazích, ale i v běžných věcech, které zažíváte v každodenním životě. Odpočiňte si a vše řešte s klidnou hlavou. Nepouštějte se zbytečně do konfliktů, které situace akorát zhorší, než úspěšně vyřeší. Svou energii rozložte do rovnováhy mezi pracovním a soukromím životem, díky tomu vám vše bude vycházet tak jak má a bez zbytečného stresu a zmatku.

Rak

Děláte vše proto, abyste dosáhli svých snů a stále se vám nedaří? Zkuste upravit vaše priority a každodenní rutinu, která vám pomůže k hladšímu přibližování k jakýmkoliv vašim stanoveným cílům. Pesimistický způsob života a myšlení vás akorát zdržuje. Naslouchejte více svému srdci, ale nezapomínejte ani na logickou mysl. Rovnováha v tomto ohledu vám přinese odpovědi na otázky, s kterými jste si doposud nevěděli rady.

Lev

Tento měsíc pro vás bude hlavní prioritou rodina a mezilidské vztahy. Budete se snažit pro všechny zmíněné dělat to nejlepší, ale často budete zapomínat na své potřeby. Může se stát, že budete nuceni rozhodovat se za ostatní, v tu chvíli si připomeňte, že převzít odpovědnost za někoho jiného není nejlepším řešením. Nezapomínejte také na čas pro sebe, protože bez energie nebudete moci pomáhat ostatním a řešit důležité aspekty života.

Panna

Tento měsíc se zaměřte především sami na sebe a na svůj seberozvoj. Upřímně se zamyslete nad tím, kde všude rozdáváte svou sílu a v čem naopak se vám nedaří. V září travte co nejvíce času s rodinou a blízkými lidmi na kterým vám v životě záleží. Díky času s nimi budete prohlubovat vztahy, důvěru a vše se bude měnit k lepšímu. Pokud jste na rozcestí, co se vztahu týče, zvažte všechny možnosti a promyslete si dobře, zda má cenu ve vztahu setrvávat, nebo svou dosavadní cestu s partnerem ukončit.

Váhy

Tento měsíc se snažte udržet si svou duševní pohodu, ať se děje, co se děje. Pomůže vám to více porozumět tomu, co se děje kolem vás a naplní vás to energií, kterou budete potřebovat v situacích, kde se budete muset rozhodnout. Možná, že zjistíte, že zvolená cesta, po které kráčíte není to, co jste si doopravdy přáli. Nesnažte se dokazovat lidem kolem vás, jak jste schopní, zaměřte se na sebe a urovnejte si své priority.

Štír

Možná, že se v měsíci září objeví nový sen, za kterým se budete hnát hlava nehlava. To vám přinese značný zmatek, protože nebudete vědět, jak nový cíl do vašeho života dobře začlenit, aby se z něj vytvořil cíl dlouhodobí, úspěšný a zároveň, aby neutrpěla vaše rodina a vztahy. Snažte se proto vše si řádně promyslet a nastavte harmonickou hranici mezi vaším časem zaměřeným na sebe a časem stráveným s ostatními, abyste se vyhnuli nečekaným komplikacím.

Střelec

Vaše odhodlání a vážnost vám pomůže ve vašem profesním růstu. Umožní vám zdokonalit se v práci, kterou děláte a zároveň dosáhnout lepších výsledků. Vlastní motivace pro vás v tomto měsíci bude nezbytnou, protože lidé kolem vás by vás mohli od vašich cílů značně odrazovat. Věřte své intuici a za svými sny si jděte s odhodláním. Pokud to tak uděláte, sklidíte úspěch. Pozor však na to, abyste nebyli cílem zaslepení a neobětovali svou pohodu a duševní zdraví.

Kozoroh

Vaše mentální soustředění včetně koncentrace vám tento měsíc pomůže k tomu, abyste podpořili své kariérní zisky. Zjistíte, že se před vámi objevují nové cesty, které více rozšíří vaší perspektivu, zbystří váš intelekt a hodí vás do vyšší psychické pohody. Myslete a nezapomínejte na to, že v každém životním odvětví je potřeba rovnováha, proto ji nastavte ihned ze začátku, abyste mohli postupovat bezpečně vzhůru.

Vodnář

Tento měsíc se přistihnete, jak přemýšlíte nad budoucností a zároveň hledáte chyby v minulosti. Uvolněte proto všechny vzpomínky, které vás brzdí a drží v pesimistické smyčce a věnujte pozornost přítomnému času, který je pro tvořivost budoucnosti důležitý. Možná, že zjistíte, že vás určité okolnosti brzdí a rozhodně to nejsou okolnosti z minulých let, ale z blízkého času. Pokud změníte svůj pohled včas, zajistíte si tím skvělou změnu, která vás naplní novou energií a pohodou.

Ryby

Časté přemýšlení o nových praktikách, které byste chtěli vnést do vztahu by mohli způsobit nerušení všeho co doposud fungovalo. Vaše netrpělivost a lpění vás může vést ke konfliktům a znehodnocení druhých. Pokud tedy plánujete rozhovor s někým blízkým, buďte opatrní, a především otevření i názoru toho druhého. Zaměřte se na rozvoj vašeho podvědomí a osobních potřebách, které vám přinese jasno v tom, jak partnerství posunout dál klidnou a nenucenou cestou.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 007159d87368798c43041ed789f55fa29ee25828
Obrázek: 9316802e189f21b3e44922837019a0673e7b42fd
Obrázek: ce902afa716dfdb7d3a2b74f19af8cb18233d996
Obrázek: 51b5ab032a0f820478a9050a4ab9e3dce3014494
Obrázek: 586c71668861b59f8931a9222af75bf243ef3063