Trendy pánské střihy, které vašim polovičkám budou slušet

Trendy se neustále mění a věřte nebo ne, je tomu tak i u pánských střihů. Co je právě teď hitem?

Obrázek: 3c9ddab6660f3c32c6555f02df5eef6f6060eb1a
Zdroj: pexels.com

Z muže chlapem aneb trendy pánských účesů  

Možná je pro vás důležitější, co má muž v hlavě než na hlavě, ale nebudeme si přece nic nalhávat. Pro nás je milé dámy důležité oboje, co říkáte? Pokud chcete, aby váš muž vypadal jako ze žurnálu, a nebyl pozadu za světovými módními trendy, mám pro vás pár zaručených tipů.

Ať už je váš partner rozený experimentátor a jde stále s dobou, nebo nosí už pár let stále stejný sestřih a nedá jinak, tohle by mu mohlo otevřít oči a rozšířit obzory.

Správně provedený pánský střih by měl splňovat 3 hlavní věci

Mužnost, eleganci a taky jistou ležérní nedbalost. Základem je dobrý střih, a to ostatní už je jen na stylingu.

U pánského střihu nesmíme zapomínat na vousy. Ty jsou totiž nepostradatelnou součástí účesu a doplňují celkový vzhled a styl muže. Třeba strniště, které je v módě stále, ale začíná být stále častěji nahrazováno plnovousem či decentním knírem.

Klasický střih

Tento střih snad nikdy nevyjde z módy a myslím, že s ním bude navýsost spokojen i váš partner. Boční části vybrané strojkem od nejdelších po nejkratší hezky do ztracena. Vrchní část vždy delší, vlasy směrované buď do čela, nebo na stranu. Jak kdo má rád. To celé hezky napojené na boky. Tento střih je elegantní a dodává muži opravdovou mužnost.

Barber

Další účes, který je momentálně v módě hlavně pro mladé muže, je střih barber. To znamená, že boční části, stejně jako u klasického střihu, jsou vybrané strojkem do ztracena na tu nejkratší délku. S tím rozdílem, že vrchní část je úmyslně delší, abychom dosáhli kontrastu. Ten se často ještě zvýrazňuje vyholenou pěšinkou. Vrchní část se nechává delší a směřuje dozadu, nebo se zvedá na stranu. Máme hotovo a můžeme pokračovat stylingem.

Delší pánský střih

Další účes, který je vhodný pro muže, kteří preferují delší vlasy, vypadá také skvěle. Při výběru účesu je třeba brát ohled na tvar obličeje. Pokud je příliš úzký, tímto střihem lze docílit rozšíření obličeje. Stříhá se tak, že se vlasy nechávají delší přes uši a směřují do obličeje. Jako u ostatních střihů se dá vytvořit pohyb ve vlasech lehkým prosvětlením v délkách. Celý střih se poté stává plastičtějším.

Co bude chlapům vždycky slušet

  • střih a styling ve stylu DIY punk
  • delší střih a zcela hladký a lesklý styling ala prodloužená 30. léta
  • nenápadná pěšinka s ofinou na stranu a nahoru současně
  • prosvětlené délky vlasů - světlejší melírování v koncích vlasů
  • extra krátké vlasy se stínováním pomocí různě dlouhých partií
  • kombinace dokonalého střihu s dokonale střiženými vousy
 

Základem dokonalého stylingu je kvalitní produkt

Doporučte svému partnerovi, ať si nechá poradit od kadeřníka, který snadno určí kosmetickou řadu vhodnou právě pro jeho vlasy. Zvolením nesprávného produktu mohou muži svým vlasům ublížit třeba tím, že jim vlasy ztěžknou a budou vypadat zplihle, nebo pro ně bude naopak produkt moc slabý. Potom jím zbytečně plýtvají ve snaze, aby vlasy držely. Dobrá rada od kadeřníka je prostě nad zlato a vyplatí se jí naslouchat.

Dále se pánské produkty rozdělují nejen podle síly, ale i jestli tvoří lesklý, nebo matný efekt.

Osobně mám nejraději matné pasty, protože když se správně aplikují, to znamená malé množství, které se nejdřív rozetře a zahřeje v rukách, a poté nanese na vlasy, vypadá velice přirozeně a nejde ani poznat, že tam nějaký produkt je.

Jaké zní závěrečné doporučení? Přirozenost a dandyovská nedbalost je na prvním místě. Inspirujte své muže, ať jdou s dobou a jsou stejně elegantní jako vy, milé dámy.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 729a0177dc0d223c9925e900222d382f7d432de3
Obrázek: 51b5ab032a0f820478a9050a4ab9e3dce3014494
Obrázek: 567a9f2d61e1db90c4e8277769e45cb02ace7dc7
Obrázek: 59a4f8b2e518c1018ad86c7cd8558991afebdc89
Obrázek: 24a7e7c8ad2c40a1baecdfb5c981cca91b71e99a