Profesionální nástroje na vlasy jako nádherný vánoční dárek

Vánoce jsou krásné a láskyplné období. Vybíráme pro naše nejbližší dárky, o kterých si myslíme, že je mohou potěšit co nejvíce. Každý chce pro svou rodinu či přátele to nejlepší, a proto vznikly tyto tipy na vánoční dárky pro všechny, kteří plánují obdarovat někoho, kdo se chce líbit a zdůraznit své přednosti, rád pečuje o své vlasy nebo se obklopuje kvalitními pomocníky. Dokažte jim, že mohou být krásní a mít účes jako od kadeřníka i v pohodlí jejich domova! Peníze si musíme vydělat a obětovat jim čas našeho života, a proto je utrácejme pouze za to, co má smysl a opravdu funguje.

Obrázek: 051ac3731c292f3e058abc4d943a980006bdc84e
Zdroj: freepik.com

Mějte zdravé vlasy i po tepelné úpravě stylingovými nástroji

Použitím negativních iontů produkovaných přirozeně vyvinutým minerálním komplexem a jeho přenášením nejmodernějšími tepelně vodivými prvky stylingové nástroje Bio Ionic uzavírají ve vašich vlasech vlhkost a pečují o ně během stylingu. Vytváří krásné, dlouhotrvající styly a vlasy zdravé, hydratované a měkčí více než kdy dřív. A to se u fénů či žehliček vyplatí, protože jiné nástroje na vlasy naopak znatelně poškozují. Ovšem vy sami nebo vaši blízcí budete mít pozitivnější zkušenost!

fén na vlasy bio ionic



Chcete skombinovat fénování a péči?

Máme pro vás tři ideální zástupce fénů obdařených touto inovativní technologií.


1. PowerLight Pro

Prvním je profesionální, lehký a výkonný PowerLight Pro, se kterým vlasy vysušíte velmi rychle, ale navíc zamezíte poškození vlasů. Ty zůstanou lesklé, zdravé a hydratované díky již zmíněné minerální technologii!


2. Luxe PowerDiva

Druhým zástupcem je praktický, elegantní fén Luxe PowerDiva opět s obsaženými minerály z vulkanických hornin vyzařujících negativní ionty, které přenesou malé molekuly vody hluboko do vlasů. Liší se zejména velikostí, protože Luxe PoweDiva je menších rozměrů, a tak zabírá méně místa.


3. Graphene MX Professional

Posledním zástupcem Bio Ionic fénů, který vám rozhodně nesmí uniknout, je Graphene MX Professional. Vyniká tím, že navíc obsahuje grafen sloužící jako špičkový tepelný vodič. S jeho pomocí vysušíte vlasy znatelně rychleji i bez použití horkého vzduchu, a zároveň snížíte poškození vlasů až o neuvěřitelných 58%! Ať si vyberete jakýkoliv z nich, jejich nesporné a ověřené kvality umocníte použitím kartáčů se stejnou iontovou technologií. Můžete se rozhodnout mezi různými průměry dle vašich požadavků. Nevíte, jaký vybrat? Odpověď najdete v našem článku, kde tyto kartáče opět doporučujeme, protože se nám ovědčily v kadeřnictví Studio Helena v Jihlavě.

 

žehlička na vlasy bio ionic

Žehlení vlasů nemusí být tak ničivé

Máte husté, objemné vlasy nebo je stále žehlíte do hladka, protože se vám to prostě líbí? Potom se bude hodit iontová žehlička na vlasy OnePass Straightening Iron 1,5" se silikonovými páskami přímo v žehlicích ploškách, která vyplní vaše přání efektivně a rychle.


Tyto speciálně upravené žehlicí plošky navíc zajistí lehký klouzavý pohyb po vlasech. Díky tomu vás rozhodně nečeká žádné tahání vlasů! Pouze rychlé a pohodlné narovnávání vlasů a dokonalý výsledek jedním tahemZahřeje se na 200°C do deseti vteřin, a proto vám nebude ubírat drahocenný čas vašeho života! Využívá stejnou inovativní technologii jako fény uvedené výše, ale zužitkovává je pro příjemné, snadné a velice efektivní narovnání vaší hřívy.
 

Díky žehličkám budete mít i dokonalé lokny

Přejete si měnit styling podle nálady, někdy mít vlasy rovné a jindy dokonalé vlny? V tom případě sáhněte spíše po stejně účinné, ale variabilnější žehličce OnePass Straightening Iron 1", která vám to svým tvarem umožní.


Nebo se můžete rozhodnout pro žehličku 10x Pro StylingIron 1" s vibračními pláty, které vlasy promísí, a tak docílíte rovnoměrnějšího výsledku a ještě hebčí hřívy na dotyk! Všechny tyto žehličky snadno kloužou během každého tahu, a tak vytvoříte plážové vlny nebo pevné lokny snadno a rychle i u vás doma bez asistence kadeřnice. Mimochodem, již zmíněné žehličky na vlasy patří mezi TOP mezi kadeřníky, kteří je intenzivně a rádi využívají!
 

V čem je značka Bio Ionic unikátní a odlišná?

Značka Bio Ionic byla založena celosvětově známým stylistou Fernandem Romerem. Prvotní myšlenka přišla na jeho cestě do Japonska na začátku 90. let., kde pocítil sílu přírodních negativních iontů. Po jeho návratu do Beverly Hills začal pracovat na vývoji technologie, která by sílu negativních iontů zakomponovala do stylingových nástrojů.


Všechny profesionální nístroje Bio Ionic obsahují vlastní, přirozeně vyvinutý minerální komplex (zkráceně MX) pro zdravé, upravené vlasy s těmi nejlepšími výsledky. Přirozeně vytvořený minerální komplex vylepšuje nástroj, aby tvořil krásu tak, jak byla zamýšlena přírodou. Zrealizoval nádhernou ideu, že?

 

žehlička na vlasy ghd

Vyzkoušejte šikovné senzory žehliček pro rychlé narovnání s nižší teplotou

Chceme vám představit i výjimečné žehličky na vlasy z luxusní řady GHD Gold Series, protože za to opravdu stojí a jsou zajímavými konkurenty nástrojů Bio Ionic. Jde o Gold Classic Styler.


Jsou lehké, mají jedinečný design a ultrahladké žehlící plochy, které jsou ideálně zaoblené, abyste perfektního výsledku dosáhla zcela bez námahy. Co je jejich obrovská výhoda? Tyto žehličky v sobě mají zabudované tři okamžitě reagující senzory v každé žehlicí ploše, a tak udržují konstantní optimální teplotu pro žehlení 186°C.


Styling za pomoci konstantní teploty na optimální hladině umožňuje rychlejší žehlení při menším množství tepla. Zlaté žehlicí plochy jsou zaoblené, ultrahladké s lesklým finišem, aby vašimi vlasy doslova propluly lehce a bez námahy. Automaticky se přizpůsobí elektrickému napětí v síti, a tak optimálních výsledků dosáhnete kdekoliv na světě. Dalším benefitem je, že se ohřívače automaticky vypnou, pokud žehličku nepoužíváte déle než 30 minut, a to hodí. V balení najdete také ochranné termopouzdro, které bezpečně zakryje horké žehlicí plochy v případě, že ihned po použití potřebujete vzít žehličku s sebou. A to je velice praktické!

termochrana na vlasy alcina a ghd

Nezapomínejte na kvalitní termoochranu při stylingu

I pod tu nejlepší žehličku na vlasy vždy patří ochrana před teplem (tzv. termoochrana), která vytváří film chránící vlas, a zároveň stylingu prodlužuje trvanlivost. Jako výborná ochrana před teplem slouží Alcina Style, která navíc dodá vašim vlasům výrazný lesk.


GHD Heat Protect Spray poslouží stejně účinně, ale disponuje lehounkým složením, a tak nebudete mít pocit zatížení stylingovým produktem. Alcina Hyaluron 2.0 zase kombinuje ochranu před teplem spolu s okamžitou hydratací a usnadňuje rozčesávání vlasů. Výběr je na vás podle toho, co očekáváte jako přidanou hodnotu od tohoto přípravku.

S žádným z těchto produktů nesáhnete vedle. Ve Studiu Helena dbáme na kvalitu všeho, co používáme, vše si pečlivě ověřujeme, a proto se k nám zákazníci rádi vrací už od roku 1998. Přejeme vám, ať vykouzlíte úsměv na rtech všem vašim blízkým, ať se rozhodnete pro jakýkoliv vánoční dárek!


 

Reklama

Podobné články

Obrázek: tipy pro energii
Obrázek: 929af7fde5046d4a08a988b76f13212008390cd1
Obrázek: b0682fc1f2770fb450bd8f24187564cc645e6798
Obrázek: 972ce22afad17d8cfbb16fd0a72e81ccd084df63
Obrázek: fd23faefe8734de95024fdc63c6ca25dc34ab500