Tajemství mužských emocí: 8 signálů, které vám prozradí, jestli vás má rád nebo ne!

Jste zmatení z toho, jestli vás má rád nebo ne? Nejsou to jen ženy, které občas tápou. Muži mají svůj vlastní jedinečný styl komunikace, což někdy ztěžuje odhalení jejich skutečných pocitů. Jsou prostě více logičtí a praktičtí, což může zamíchat kartami.

Obrázek: jak-poznat-ze-po-vas-touzi-muz
Zdroj: Ilustrační obrázek Canva

Přesto muži, ačkoliv jsou mistry skrývání emocí, mají své zjevné signály. Pamatujte si, že ženy jsou přitahovány k emocím, ne k logice. Takže ať už jsou jakkoliv praktičtí, když se zamilují, jejich emoce vyjdou najevo.

Chcete vědět, jestli máte zelenou? Zde je 8 jasných signálů, které vám prozradí, co se mu honí hlavou:
 

1. Navázání očního kontaktu

Oči jsou zrcadlem naší odvahy, odhodlání a emoční stability. Právě pohyb očí může prozradit tolik o našem vnitřním světě. Je přirozené, že lidé neudržují oční kontakt se všemi stejně. Avšak ti, kdo mají citovou vazbu, se většinou odhodlávají na delší pohledy.

Při interakcích s lidmi, kteří jsou společensky aktivní nebo mají snahu navazovat nová přátelství, jsou oči přirozeně zaměřeny na druhé.
 

2. Najde nové způsoby komunikace

Pokud se člověku líbíte, bude s největší pravděpodobností zkoušet různé způsoby, jak s vámi komunikovat. Za prvé, může vás přesvědčit, abyste si vyměnili své kontaktní údaje a informace o sociálních sítích. Hledá nová témata pro rozhovor nebo se snaží udržet konverzaci. Projevuje svůj zájem tím, že vám píše nebo zveřejňuje obsah, který může být pro vás zajímavý, i když na první pohled není nijak významný. Snaží se komunikovat i v pozdních hodinách, kdy má čas věnovat vám svou pozornost.
 

3. Ten malý dotek

V jednoduchém doteku se může skrývat mnoho významů a emocí. Když někdo miluje a přitahuje vás, projeví své city i v nejjednodušším dotyku. Možná vás vezme za ruku nebo položí dlaně na vaše ramena  – všechny tyto gesta jsou způsoby, jak vám vyjádřit náklonnost a sounáležitost.

Naopak, pokud cítíte, že někdo váš vztah chápe pouze fyzicky a vy se cítíte nepříjemně, neměli byste váhat mu říct, aby respektoval vaše hranice a zachoval se s patřičným ohledem.


4. Bude ochranný a majetnický

Pokud vás má někdo rád, ochranitelství a majetnictví přijde jako doplněk. Muži jsou vždy majetničtí vůči ženám, které je přitahují, a tyto malé činy vám o nich jistě mohou hodně prozradit.

Například při chůzi po rušné silnici se postarají o to, abyste šli směrem k vnitřní straně. Často jsou zvědaví na lidi, se kterými si píšete a stýkáte. Nebudou tolerovat, aby o vás někdo mluvil špatně. A jak mohu zapomenout na tu malou nevinnou žárlivost?

Mezi majetnictvím a přehnanou ochranou je tenká hranice. Pokud se vás a vaše jednání snaží omezit, pronikají do vašeho osobního prostoru a vy máte právo jim v tom zabránit.
 

Obrázek: signnaly-ze-vas-muz-chce
Zdroj: Ilustrační obrázek Canva


5. Řekne vám o sobě více

Kdykoli dostane příležitost promluvit, začne sdílet střípky svého života a plánů s vámi. Otevřeně bude vyprávět o rodině, přátelích, pracovních zkušenostech a dobrodružstvích ze svých cest. Každá konverzace se tak bude stávat příležitostí k projevu emocí a důležitých témat. Zmíní spoustu vlivných věcí a zdůrazní témata, která jsou pro něj emocionálně důležitá. Může také s vámi sdílet události ze své minulosti.


6. Bude věnovat pozornost každému detailu

Při komunikaci si všímá každého detailu, od stylu vašeho oblékání a šperků až po to, jak se chováte ve společnosti. Sleduje vaše gesta, výrazy tváře a způsob, jakým komunikujete s ostatními. Jeho pozornost je upřena na každý aspekt vašeho života, což jasně ukazuje, že pro něj nejste jen někdo, ale něco víc.

 

7. Najde si čas jen pro vás

Když někdo na vás myslí víc než jen občas, bude si dávat záležet, aby vytvořil čas jen pro vás dva. Aktivně se pokusí začlenit se do vašeho života, najde si chvilky, kdy se může spojit, aby vás alespoň uslyšel, protože to pro něj znamená víc než jen běžný moment v návalu dne - to ukazuje, že máte v jeho osobním životě velký význam.

 

8. Bude vám skládat komplimenty

Když se někomu líbíte, je téměř jisté, že vám bude skládat komplimenty téměř za cokoli, jen aby vám vykouzlil úsměv na tváři. Bude o vás mluvit jen v dobrém a chválit vás i když nebudete přítomni. 

Dokážou vás pochválit i flirtovacím tónem a ženy nemůžeme upřít, že taková sladká gesta milujeme. Prostřednictvím toho se vám s největší pravděpodobností snaží napovědět, že se mu líbíte.

Některým ženám to však trochu vadí a proto by váš osobní názor měl být vždy prioritou.
 

Reklama

Podobné články

Obrázek: 1175f1b973b610b7f52e9902e841ead8b5d7295c
Obrázek: b903b3ec5e18b53052d45df42919c8efe9cbcef9
Obrázek: 04e634f9265e3a86f0a7c87021e2c12544cce570
Obrázek: 59497ff3708b06566bc134e3f0eeb9fa424d50c9
Obrázek: 178646b73e7128f44759a4b22e1a589b0186f8bd