Novinka od Olaplexu - úžasný šampon pro dokonalý odstín blond vlasů

Vytvořit dokonalou blond je pro kadeřníka výzvou, ale v dnešní době, kdy máme k dispozici skvělé produkty je to reálné a myslím, že většina kadeřníků po dobarvení následně tónuje. A to proto, aby dodal vlasu pigmenty, které ze „syrové“ blond vykouzlí nádherné ušlechtilé odstíny.

Obrázek: 40d3df4f12dedb739f16cdac8222543164ce00eb


Úplnou novinkou v řadě Olpalex je N°4P Blond šampon a je úžasný!

Vytvořit dokonalou blond je pro kadeřníka výzvou, ale v dnešní době, kdy máme k dispozici skvělé produkty je to reálné a myslím, že většina kadeřníků po dobarvení následně tónuje. A to proto, aby dodal vlasu pigmenty, které ze „syrové“ blond vykouzlí nádherné ušlechtilé odstíny. Současně se vlasy po odbarvení a tónování pěstí a součástí tónování je tedy i důležitá regenerace vlasů. Nic si nenamlouvejme – odbavení je velký zásah do vlasu a pokud vlasy ničíme, je důležité vyvážit jejich stav a zase jej výrazně regenerovat.

Blond vlasy potřebují rozhodně více pozornosti a péče než vlasy pouze barvené. Vždy doporučujeme jak pečující šamponkondicionér, tak pravidelně zařadit hloubové kúry a masky. Ty totiž dokáží pronikat hluboko do vlasů, zacelují „díry“ v kortexu a zpevňuje vazby vlasu.
 

Profesionální vlasová péče Olaplex

Konkrétně řada Olaplex je zaměřená zejména na posilování křehkých vlasových vazeb a je dobré ji používat pravidelně, několikrát za měsíc individuálně, podle toho o kolik odstínů je vlas zesvětlený a také jakou základní kvalitu mají vaše vlasy. Suché, vlnité a odbarvené vlasy budou vždy vyžadovat více péče, než vlasy normální. Skvělou volbou, jak podpořit zdravý a krásný vzhled vlasů s dostatečnou výživou jsou leave-in produkty, které se používají na závěr a neoplachují se. Jejich složení je účinné, plné hydratace a to odbarvený vlas potřebuje hodně!
 


A jak si snadno udržet krásnou blond i doma?

Už je to myslím, známá věc a naše klientky, zejména pokud touží po studené blond, využívají pigmentované produkty na eliminaci žlutého odlesku. Další skutečností je, že po odbarvení je výsledek vždy nažloutlý. Je rozdíl v odbarvovacích přípravcích, protože každý kadeřník zná lepší a horší, ale je to fakt, který prostě vznikne a nejde mu zabránit. Jen menšímu procentu lidí jde stáhnout přírodní vlasy na čistou blond, pak také šediny už netrápí zbytkový pigment a vyhráno mají všichni, kdo touží po teplých odstínech. Ale většině z nás NEGUJE, NEUTRALIZUJE a proto je obtížné, zachovat si dokonalou blond i mimo kadeřnický saon.

Tónování se odmývá, a to s každým otevřením vlasu při mytí, s každým sluněním, ale také s následnou špatnou péčí doma, kdy je vymývání mnohem rychlejší. Fialovo-modré pigmenty vám při domácí péči o blond vlasy pomohou udržet a neutralizovat žlutou a oranžovou. Když je produkt kvalitní, jako novinka od Olaplexu - Toning šampon, která zaručeně je, nejenom že tón vlasů zneutralizuje, ale vytvoří krásnou jemnou blond s úžasným nádechem. Sama jsem ho zkoušela 6x po sobě, abych mohla zhodnotit výsledný efekt a přesto nedošlo k žádnému nežádoucímu ztmavení, ani přesycení odstínu. Vždy krásná blond! A co je nejlepší? Vy sami si můžete dobou působení regulovat výsledek.
 


Na co si dát pozor?

U odbarvování, ať už je výsledkem tmavá blond nebo nejsvětlejší bílá blond, je jasný cíl – stejnoměrné odbarvení, žádné fleky! To žádejte od kadeřníka. Je to určitě práce pro odborníka a proto je velmi důležité najít si takového, který rozumí tomu co dělá, zároveň dokáže velké věci, ale na prvním místě je pro něj kvalita vašich vlasů! Můžete se také u něj setkat s tím, že do všeho nepůjde a patřičně vám to vysvětlí nebo navrhne postupovat pozvolna. Odbarvení není úplně jednoduchá hra a cíl je krásná blond a zdravé vlasy! Doma už pak můžete pokračovat v jejich udržování a zachování si co nejkrásnější barvy.


V čem je nový šampon od Olaplexu ještě výjimečný?

Fialový šampon od Olaplexu je bezsulfátový, má vysoce koncentrované složení pigmentů a vy sami můžete regulovat výsledný vzhled - čím déle ho necháte působit, tím budou vlasy jasnější. Použití je snadné a rychlé, protože mu stačí minimální doba působení a to je 1-5 min. Je ideální na všechny výšky blond, kompletní odbarvené, melíry, stínované baleage, ale i na šedé vlasy. Tam, kde vás trápí příliš teplý odlesk použijte tento šampon s okamžitým výsledkem, který je určen svým složením i na každodenní mytí.

Pokud je potřeba vlasy mýt 2x, nejprve je umyjte šamponem No.4 od Olaplexu, při druhém mytí použijte Color šampon No.4P a po něm nezapomínejte ani na kondicionér pro poškozené vlasy, který je v péči velmi důležitý, zvláště pokud jsou vlasy barvené, odbarvené, zatěžovány horkým vzduchem a přípravky z řad stylingu.

 

Reklama

Podobné články

Obrázek: b4b3c1edf8937b9e3abab6bfe6fe1c7000ca1de8
Obrázek: 9f87fdb120d8015e4116bf5a0e3e550d73c36097
Obrázek: 293b7dd33d7cc4aa1af2fcdf18529f003df2e8bd
Obrázek: c7f57db66372e2576ce4687a8f5310c0feb6ef42
Obrázek: 20cc59118b5b8f2ad84cb14421b74d50723029d2