Hýčkejte svoji pokožku i vlasy jemným kašmírovým potěšením

Kašmírové svetry či šály jsou na podzim a v zimě oblíbeným způsobem, jak se zahřát. Pokud na ně nedáte dopustit, dopřejte jemnou péči kašmíru také své pokožce a vlasům! ALCINA totiž s blížící se chladnější částí roku opět přichází s oblíbenou Kašmírovou řadou, která poskytuje nejen nezbytnou péči, ale i kouzelný požitek pro všechny smysly.

Obrázek: 806347f809cfb49459e2ff1aedd00ae87222e438
Zdroj: Alcina

Pokožka obličeje dostává zabrat - déšť, chlad a vrstva make-upu

Na pomoc přichází pleťový krém s obsahem bambuckého másla, kašmírového extraktu a komplexu Aquarich, který je skvělý nejen pro suchou pleť.
V chladném období chrání proti povětrnostním podmínkám a udržuje pleť obličeje zdravou a hebkou. Snižuje nepříjemné pocity pnutí, redukuje suché vrásky. Je ideální také jako podklad pod make-up.

Naše doporučení: Může se zdát, že je to krém pro starší, suchou pleť, ale zdání klame. Miluje ho naše šéfredaktorka, která má pleť smíšenou. Po našich zkušenostech bychom kašmírový krém doporučili pro ženy 25+ a všechny typy pleti kromě hodně mastné a aknózní.

Pokožku těla není radno zanedbávat!

Obličej si ženy většinou mažou každý den, ráno i večer... jak je to ale s pokožkou celého těla? Tam už je to horší, už nejsme tak svědomité a nedopřáváme kůži výživu ani hydrataci. Zkuste to změnit a vytvořit si návyk, třeba po sprše - odměňte své tělo tím, že si ho namažete a jemně promasírujete. 

Přichází na řadu vydatný balzám na tělo s kašmírovým extraktem a ureou, který zjemňuje a zvláčňuje suchou pokožku. Rozmazlujte svoje tělo kvalitní péčí a nezapomínejte ani na ta nejsušší místa jako jsou lokty a chodidla.

Alcina, Cashmere, pleťový krém, balzám na ruce, tělový balzám

Kašmírový pleťový krém Alcina 413Kč, Kašmírový tělový balzám Alcina 269Kč, Kašmírový balzám na ruce Alcina 162Kč

Pozor - ruce prozradí váš věk

I když jsme my ženy mistryně kamufláží a kde jaké kilo navíc dokážeme skrýt pod dokonale padnoucím oblečením, kdejakou vrásku make-upem, šedinu šik barvou... tak ruce skrýt nejdou. Vystavujeme je denně na obdiv hned při prvním kontaktu, a tak je třeba je pečlivě "udržovat v kondici". Zvlášť v období chladu, kdy je pokožka vysušována, takové ruce opravdu nevypadají hezky.

I na to myslela Alcina v kašmírové řadě - balzám na ruce s kašmírovým extraktem a ureou vydatně pěstí suché, drsné ruce a okamžitě jim navrací hedvábnou jemnost a hebkost. Velmi rychle se vstřebává, nelepí a hlavně nezanechává mastný pocit.

Vyživené vlasy - vaše koruna krásy 

S poklesem teplot se může zdát, že i naše vlasy upadají do zimního spánku – jsou matné, nevýrazné a křehké. Kašmírový šampon díky obsaženým extraktům dodává vlasům zdravý lesk, hebkost, a navíc redukuje elektrostatický náboj. Kašmírový kondicionér s obsahem stejných účinných látek pak vyhladí strukturu vlasu a podpoří výsledný lesk a hebkost.

Alcina, šampon, Cashmere

Alcina, balzám, Cashmere

 Kašmírový šampon Alcina 280Kč, Kašmírový kondicionér Alcina 280Kč

Reklama

Podobné články

Obrázek: 0b236c46801942967e9112c5d87f9cd1c8f91197
Obrázek: 487bb72662411ba21e352fcea36910198f72b280
Obrázek: 5fea31475ac6b77d4d4dcce4b9d696e3b085afcd
Obrázek: co-je-mediace
Barvení velikonočních vajíček