Tarotová předpověď od 11.11. do 24.11.2019 - zvol si svou kartu

Zadívej se na obrázek a vyber si kartu, která Tě nejvíce přitahuje. Přitom mysli na to, co Tě čeká ve výše uvedeném období (11.11. do 24.11.2019). Odpověď pak najdeš pod obrázkem.

Obrázek: b52be2c081e5ff0142e899c1767faa6a2ddf8600
Zdroj: Iva Aiesh

Karta vlevo - Dvojka holí

V těchto dnech zaujmeš neutrální stanovisko a nebudeš chtít, aby Tě někdo vtahoval do centra dění. Mělo by to být vše hlavně proto, že nebudeš stát o zranění a stres k tomu. Samozřejmě můžeš z tohoto postoje vystoupit, ale to prakticky jen tehdy, když zrealizuješ své myšlenky a budeš se chtít více angažovat. V milostné oblasti se můžeš držet zpět a nemusíš vyjadřovat to, co se v Tobě odehrává, budeš tak působit vlažně. Co se ale pohnout vpřed a pokusit se protějšku říci, kde je podle Tebe chyba a zda se dá vztah nějak změnit? V práci budeš spíš přežívat, úkoly budeš plnit bez zájmu. Když se bude pracovně vyhrocovat nějaká situace, tak budeš stát spíš stranou, než aby to znamenalo projevit se a vystavit se tak riziku, že budeš muset něco aktivně řešit. Takže Tě bude ovládat určitá lhostejnost a vnitřní prázdnota. Pokus se s tím něco udělat a nedovol svému životu dojít tak daleko. 

Karta uprostřed - Síla

V těchto dnech Tě budou hodně ovládat pudy, jenž budeš muset zkrotit na vhodnou úroveň. Budeš muset dobře volit, zda je vhodná doba na zvolenou aktivitu, popřípadě budeš muset vážit slova, aby se něco nepokazilo. Taky je na čase si uvědomit, že ne všechno lze lámat přes koleno a že vše má svůj čas. V milostné oblasti očekávej náruživost, temperament a "zvířecí" energie. Můžeš toužit velice intenzivně po nějaké osobě a po prožitcích s ní, jen tu právě platí, že ne vše, co si usmyslíš, musíš dostat. Jestliže máš partnera a zároveň se o Tebe někdo zajímá, rozmysli si, co Ti daná nevěra přinese, nemusí to být dobré. V pracovní sféře můžeš zaznamenat, že se svému povolání věnuješ intenzivněji než kdy jindy. Můžeš se do daných úkolů pustit s odvahou a odhodláním dotáhnout vše do vítězného cíle, což se Ti může podařit.
 
 

Karta vpravo - Devítka holí

V těchto dnech očekávej, že se postavíš tomu, co se Ti nebude v životě líbit a taky tomu, co Ti bude vyvolávat pocit ohrožení. Nebude to ale o tom, že by Tě skutečně něco ohrožovalo, více se Ti budou vybavovat nelibé vzpomínky na minulost a nebudeš chtít, aby se něco z toho uskutečnilo znovu byť třeba prostřednictvím nových lidí, jenž Tě nyní obklopují. Více se budeš uzavírat do sebe a nebudeš se chtít posunout vpřed. Zapřemýšlej však nad tím, jestli není vhodná doba opustit minulost, aby Tě zbytečně neovládala, a jít cestou plnou nových zkušeností bez stínu minulosti. V milostné oblasti se Ti právě minulost může vybavovat obzvláště a budeš mít strach z nového spálení se. Můžeš si vytvářet na svou obranu ochranný krunýř a mít tendence k zahořknutí. Tohle není úplně správný postoj. V práci můžeš pociťovat vnitřní odpor ke změnám, k novým úkolům či učení se něčeho nového, co Tě posune. Taky můžeš zažívat pocit ohrožení ze strany nadřízených či spolupracovníků, avšak překážka, před kterou utíkáš, je spíš v Tobě - mysli na to. Přetahuješ minulost (nezdary) do přítomnosti - překonej svou nesmělost!

Reklama

Podobné články

Obrázek: eda9e7d30f1fb7694446b29a2dffe55308f10afe
Obrázek: 4dac489058d8d8c520b7a1099c2b496d0b7f6d67
Budování důvěry ve vztahu
Obrázek: e24795dbcd8e7dafa80fa3f2695e0f00e0d8f46c
Obrázek: ac2ecf0d6da8202bc6a6f5e3ccc1dc2d77a01125