Výklad karet na únor - Kdo se dočká štěstí, komu se otevřou nové dveře a kdo propadne smutku?

Únor je tady a s ním i výklad karet pro jednotlivá znamení. Kdo se dočká štěstí, kdo objeví spřízněnou duši, koho bude provázet radost a komu se naopak tento měsíc dařit příliš nebude? Využijte nový měsíc k tomu, abyste více naslouchali své intuici - díky tomu se posunete mnohem dál, než si dokážete představit.

Obrázek: 041b2e6ff211e7b8646fefa70e11a4714a2f3755


Beran

Veškeré vaše záležitosti včetně projektů se ze začátku měsíce nebudou vyvíjet příliš dobře. Buďte ale trpělivý a zachovejte klid. Nic netrvá věčně a úspěch často přichází, až po zvládnutí některých překážek. Pokud vytrváte a budete se snažit dál, úspěch se dostaví.

I váš vztah v únoru bude potřebovat čas, aby se vyřešili všechny překážky a neshody, které se naskytly.

V zaměstnání se snažte pracovat pilně a systematicky, jen z toho pak vytvoříte cíl.

Býk

Ať jsou okolnosti jakékoliv, snažte si udržet zdravou dávku opatrnosti a buďte obezřetní. S novým měsícem přichází prozření a přesto, že někdy není příjemné, bude pro vás osvobozující. Pravdy, které se dozvíte se nemusíte obávat, naopak byste ji měli pevně uchopit a poučit se z ní.

Vztahy budujte na silných základech. Důležitá je láska, jistota, respekt a důvěra, jedině tak váš vztah může vydržet dlouho. I když do vašeho života přijde odloučení, posune vás to dál a vy si uvědomíte důležité věci, které vás brzdili ve vašem rozvoji.  

V práci si dávejte pozor na ohrožení vlastní bezpečnosti. Nebuďte zbrklí a o věcech přemýšlejte víc než obvykle.

Blíženec

Blížencům únor velmi přeje a přináší vám do života novou energii a radost. Využijte tento měsíc a radujte se ze svého života naplno. Uvědomte si, co vše máte, po jaké cestě kráčíte a važte si všech věcí a lidí, které kolem sebe máte. Neobracejte se k nikomu zády, jinak by se vám to mohlo vymstít, až budete mít horší chvilku.

V práci se pusťte do úkolů s radostí a nadšením. Spolupracujte a zapojte do svých projektů i ostatní, uvidíte, že díky tomu vše půjde lépe a úspěch se dostaví daleko dříve.

Rak

V únoru přijde hluboké emociální a spirituální porozumění s jiným člověkem. Můžete čekat novou milostnou pletku, zasnoubení, nové partnerství nebo zcela nové přátelství.

Nový vztah se snažte pěstovat pěkně od základů, buďte upřímní, otevření a snažte se brát svého protějška přesně takového, jaký je. Důležitá u vás bude komunikace. Naopak se vyhněte žárlivým scénám a nemějte tendenci partnera vlastnit, protože i on potřebuje volnost.

V práci vám bude přáno díky otevřené a přátelské atmosféře, což s sebou nese i pozitivní výsledky.

Lev

V únoru buďte přizpůsobivý a stále v pohybu. Nestůjte na místě, jinak se nikam neposunete. K činnostem přistupujte tvořivě. Snadno se tak stanete strůjci vlastního štěstí. Rozhodně nesetrvávejte pouze na jednom místě, ale přijměte to, co se ve vašem životě přihodí a co se nabízí.

V práci můžete pocítit krátkodobou bezmoc i nespokojenost. Bude to však pro vás odrazoví můstek pro uchopení nového osudu. Každou změnu v únoru přijměte s pochopením.

Panna

Dejte na svůj vnitřní hlas, jedině tak můžete být spokojení. Lidé se na vás tento měsíc mohou obracet s prosbami o radu a vy jim můžete pomoci otevřít oči.

Ve vztazích můžete tento měsíc pociťovat nárust důvěry a duševní spřízněnosti.

V práci budete stále něco hledat – ať už se jedná o nové projekty, řešení, zaměstnance nebo význam činnosti, kterou zrovna vykonáváte.
 


Váhy

V únoru můžete pociťovat pocit nejistoty, osamocení a stísněnosti. Zjistíte nějakou nehezkou věc o svém partnerovi, která ještě více prohloubí vaše deprese.

Každá krize ve vztahu je zkouškou, stejně tak, jako v jiných ohledech vašeho života vám nakonec dodá sílu a posune vás ve vaší životní cestě zase o kus dál. Připravte se proto na přechodné období, které s sebou nese nouze a nejistotu především materiální.

Nepodléhejte špatné situaci a vytrvejte ve svém směřování, protože jednoho dne se vše otočí a ztracená spokojenost a pocit radosti se opět dostaví.

Štír

Pokud se vám zdá, že vám štěstí tento měsíc moc nepřeje, neházejte flintu do žita. Nic není tak zlé, jak na první pohled vypadá. Je potřeba uvědomit si, že život nepřináší jen radosti, ale i starosti.

Podívejte se nejprve do svého nitra, než budete chtít všechno vzdát. V práci i ve vztahu budete pociťovat obavy nebo trému. Neztrácejte však naději a využijte svou sílu, která vám pomůže překonat krizi.

Střelec

Únor vám bude nakloněn a bude se vám dařit ve všech směrech. Budete prožívat úspěšné období plné radosti a štěstí. I přesto na sobě stále pracujte, jen díky tomu se budete přibližovat ke svému vytyčenému cíli.

Tento měsíc vás čeká úspěch nejen v práci, ale také ve vztahu, kde se ukončí všechny starosti a rozepře, které vás poslední dobou pronásledovali.

Kozoroh

Únor pro vás může být těžký. Setkáte se s dočasným odloučením, rozchodem nebo rozpadem něčeho, na čem vám záleželo. Nelitujte se a nepropadejte depresím, protože po každé bouři přichází vyjasnění a vytoužený klid. Přiznejte si své vlastní chyby a nedostatky, i když to pro vás může být bolestné. Stresující události jsou zkrátka někdy nevyhnutelné. Uvědomte si, že to, co vás nezabije vás posilní.

Jste-li ve vztahu, dejte si pozor na přicházející třetí osobu, která bude chtít ublížit vám nebo vašemu partnerovi.

Vodnář

Pohlédněte do svého nitra a zjistíte, zdali jste vyrovnaní nebo nespokojení. Pro život je důležitá dualita – dobro a zlo, den a noc, láska a nenávist. Dualita má totiž v životě důležitou roli, protože jakmile nepoznáme tmu a zimu, nebudeme cítit ani světlo a teplo. Jednejte podle své intuice a vnímejte srdcem.

Ve vztazích tento měsíc pocítíte hluboký pocit spojení a pokud nastane spor, poslouchejte svůj vnitřní hlas a nenechejte na sebe tlačit.

Co se týče práce, tak se snažte podat svým kolegům pomocnou ruku a neotáčejte se k nim zády. Může přijít den, kdy jejich pomoc budete potřebovat vy.

Ryby

V únoru můžete být více než obvykle mrzutí, nevrlí, zpozorňovat značnou nespokojenost a pochybnosti. To vše může vyústit v to, že začnete hledat nové cesty a způsoby. Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a nenechte ostatní, aby se vám vměšovali do vašeho vztahu a záležitostí, které jsou právě teď aktuální. Udržujte si stále emociální jistotu a stálost.

Ve vztahu můžete mít pocit křivdy, možná se vám bude i zdát, že váš partner vám dělá jisté naschvály. Místo snahy o brzké řešení problémů se stáhněte do svého nitra a ještě než se pustíte do řešení, vše si pozorně a v klidu promyslete.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 31ef58070f1237b5863b7bb8c59f54effc74081b
Obrázek: 772edcd1fcd809811c57561fc8ca8e782f29773a
Obrázek: 2c68d14e435b2aa314723fe8e4883624f9a7d173
Obrázek: 84d39975a7f27e1d02c48a5e5398f4949450737d
Obrázek: 2265e9a3cb6292fc5bb1c275f22face1317b924a