Vsaďte na jistotu! Nejlepší dárky pro ženy k Vánocům

Nejkrásnější období roku se blíží a všichni nakupujeme dárky pro své milované ženy – pro maminky, babičky, manželky, dcery, sestry nebo kamarádky. Bohužel ne vždy si dáváme na dárcích záležet a kupujeme je bezmyšlenkovitě a na poslední chvíli. Proto jsme tento rok pro vás sestavili seznam tipů na dárky pro ženy, za které sklidíte chválu, potěšíte a vykouzlíte obdarované úsměv na tváři.

Obrázek: 2fafd584061373bd4e48966db1a7a66fb1a7b7e3

Dárky pro ženy

Dárkové sady jsou jednoznačně sázkou na jistotu. K luxusním dárkům patří zcela jistě dárkové balíčky od Olaplexu, které v sobě ukrývají ikonické profesionální vlasové produkty, které jsou oblíbené mezi ženami na celém světě.

Jestli je ve vašem okolí žena, která si dává záležet na svých vlasech a ráda navštěvuje salony, obdarujte ji krásným dárkovým boxem s intenzivní péčí pro hloubkovou regeneraci vlasů, která zajistí silné, lesklé a hedvábně jemné vlasy a navíc vám usnadní práci při balení.
 


 

Pokud hledáte dárek pro ženu, která ocení kvalitní produkty a zakládá si na složení jednotlivých výrobků, tak za nás rozhodně doporučujeme dárkové balíčky od značky Zenz Organic, která usiluje o udržitelnost průmyslu krásy a životního prostředí. Veškerá vlasová kosmetika je vyrobena z nejjemnějších a nejčistších přírodních složek. Navíc je tato kosmetika veganská, netestovaná na zvířatech a zamilovali si ji i kadeřnické salony.

Dárkové balíčky jsou k dostání v několika variantách. V případě, že se nemůžete rozhodnout a váháte, jaká varianta pro ni bude tou nejlepší, zvolte balíček Deep Wood. Ten je určen pro všechny typy vlasů, pečuje a posiluje oslabené vlasy, navrací vitalitu a je vhodný i pro problematickou pokožku hlavy.

 

Dárkový balíček s profesionální vlasovou kosmetikou Paul Mitchell nabízí výjimečnou péči, která začala u kadeřníků a nyní se dostala i k těm, kteří si chtějí dopřát luxus i doma mimo salon. Produkty opět ocení zejména ženy, které dávají přednost kosmetice na přírodní bázi a netestovaným produktům na zvířatech.

Dárková sada Lemon Sage je určená pro všechny, kteří milují dokonalý objem vlasů a zároveň chtějí své vlasy vyživit, aby vypadaly zdravě a svěže.
 

Je ve vašem okolí žena, která si zakládá na opravdu kvalitní a luxusní skin care?

Tak to pro ni bude ideální duo Hydra Clinic od Ericson Laboratiore. Najdete v něm pleťový hydratační krém a hydratační fluid. Oba produkty obsahují aktivní složky, které pleť vyživují, poskytují extra dávku hydratace a díky tomu zanechávají pleť krásně jemnou, rozzářenou a pomáhají v boji proti vráskám. Set je tak ideální pro každou ženu, která chce svou pleť udržet mladistvou bez nedokonalostí.
 

Praktické dárky pro ženy

A co vybrat ženě, která má velkou zásobu vlasových i pleťových produktů? Ideálním dárkem v tomto případě budou pomocníci, kteří usnadní úpravu vlasů:

Bez fénu se neobejde žádná žena a pokud se jí do rukou dostane opravdu kvalitní a výkonný fén, zabodujete u ní na hodně dlouhou dobu! Ve střední cenové relaci doporučujeme fén Bio Ionic Powerlight Pro Dryer, který je velmi lehký, tichý a dokáže uhladit kudrnaté, suché i statické vlasy. Jeho pokroková technologie zajistí dokonalý objem a díky milionům přirozeným iontům hydratuje a obnovuje lesk vlasů.

Chcete-li ženě dopřát opravdovou jedničku mezi fény, zvolte Gama IQ – nejinteligentnější fén na současném trhu.

Tento vysoušeč vlasů zaujme na první pohled luxusním a velmi propracovaným designem. Díky jeho lehkosti a kompaktním rozměrům zajistí maximální pohodlí i při každodenním používání. Je snadno ovladatelný, lze nastavit pět teplot, má tři rychlosti a je 7x výkonnější než ostatní vysoušeče vlasů. Jeho jedinečná technologie zajištuje lesklé vlasyantibakteriálními funkcemi včetně hloubkového čištění pokožky. A co víc? Má LED indikátory, které ohlásí případný technický problém.
 


Žehlička na vlasy je hned po fénu druhá nejpoužívanější věc, která souvisí s finální úpravou vlasů a stylingem. Jen málokterá žena se zkrátka bez žehličky objede.

V tomto případě můžete s klidným svědomím koupit jako dárek žehličku od profesionální značky Bio Ionic - One Pass se silikonovými proužky, které zajistí šetrný styling bez tahání či lámaní vlasů. Inovativní technologie zajistí hladké a zároveň krásně hydratované, lesklé a zdravě vypadající vlasy již v jednom tahu. Styling s ní vydrží až 10x déle. Navíc se žehlička okamžitě nahřívá až na 200°C. Má víceúrovňové ovládaní teploty i teplotní paměť pro snadnější a rychlejší použití.
 

Reklama

Podobné články

Obrázek: 9d6b1533ba89329663992b3b02f740ffa25fb963
Obrázek: 885381cc8d926c9b2ef08a1118d06fab80eb15e1
Obrázek: e85376c8dabdfe41f93143479e17408662490bb1
Semínka pro zdraví
Obrázek: d4cf1a4d3acbadc063dcff3716744e7ff733aadf