Nejlepší dárkové balíčky pro vlasy, které zaručeně potěší!

Adventní čas je pro mnohé časem ve znamení stresu – dokonale uklidit, nachystat výzdobu, napéct cukroví, koupit stromeček a vymyslet, čím potěšit své nejbližší. Nečekejte a pusťte se do příprav na Vánoce už dnes. Porozhlédněte se po pozornostech, které potěší opravdu každého, ať už jde o maminku, babičku nebo partnerku. Připravili jsme pro vás několik tipů z profesionální péče a luxusní kosmetiky pro vlasy, které pohladí po duši a zahřejí u srdce každou obdarovanou osobu.

Obrázek: 6d6abe5ddfad484c52070bfa5ffc4edda67bb87a

Každý rok se potýkáme s tím, že nevíme, co komu pořídit. Je totiž pravdou, že dospělí si mohou koupit vše co potřebují již během roku. Ale ruku na srdce – není příjemnější od milovaného člověka dostat krásný dárkový balíček, který obsahuje luxusní kosmetiku, kterou si většina žen často odpírá?

Ano, opravdu si spousta žen odpírá to, po čem touží na úkor jiných věcí.

Pokud tedy ještě nemáte všechny dárky nakoupené, věřte že u vlasové kosmetiky či produktům, které usnadní práci s účesem, vedle rozhodně nešlápnete. Naopak díky nim vykouzlíte úsměv na tváři a správným výběrem dáte najevo, že přesně víte, co obdarovaný má rád. Už totiž dávno neplatí, že kosmetická sada je dárkem vybraným na poslední chvíli – tedy pokud se nejedná o sadu náhodné značky, která obsahuje deodorant či sprchový gel - takový dárek totiž může působit opravdu tak, že byl koupený na poslední chvilku.
 

Dárkový balíček Olaplex – Healthy Hair Essentials

Pro regeneraci chemicky poškozených vlasů

Pokud vybíráte dárek pro ženu, která se barví nebo chodí do salonu na melír, ideální volbou pro ni bude právě tento dárkový set, který obsahuje hned několik ikonických produktů profesionální a velmi oblíbené značky Olaplex, zaměřující se na chemicky poškozené vlasy.

Produkty v balíčku jsou speciálně navrženy pro všechny typy vlasů. Poskytují regenerační a výživnou péči pro obnovu a posílení. Pomáhají zvýšit hydrataci, zajistí krásný lesk, usnadní rozčesávání a opravují vazbu vlasů, díky kterým jsou vlásky hladší, silnější a zdravější. Balíček obsahuje také unikátní vlasový olej, s patentovanou technologií, která dodává regeneraci, zároveň posiluje vlasové vlákno, zamezuje krepatění a poskytuje tepelnou ochranu.


Dárkový balíček Zenz – Deep Wood

Pro problematickou pokožku hlavy

Dárek pro ženy i muže, kteří se potýkají s problémovou vlasovou pokožkou či s vypadáváním vlasů. Balíček je sestaven tak, aby dodal vitalitu a sílu přírodním i chemicky ošetřeným vlasům. Aktivní složky v jednotlivých produktech stimulují vlasové folikuly, podporují růst a zároveň šetrně čistí a pečují o pokožku hlavy. Bojují proti lupům, ekzému, svědění pokožky, ale také s problémy při vypadávání vlasů v důsledku stresu. Díky velmi jemnému složení je tato řada vhodná pro děti, těhotné ženy a osoby s citlivostí na vůně, protože je bez veškerých syntetických a esenciálních parfémů.

V nabídce této značky můžete také najít produkty, které se zaměřují na další problémy:


Dárkový balíček Alterna – Caviar Volume Duo

Pro dokonalý objem a hustotu vlasů

Produkty z ikonické řady Caviar Moisture od Alterny s výtažkem z kaviáru a mořským komplexem pečují o jemné a řidší vlasy, které postrádají na objemu a hustě. Jemné nezatěžující složení dokáže vlasy vyživit, posílit a obnovit přirozenou plnost vlasů. Ideální kombinace pro všechny, kteří svým vlasům chtějí vdechnout nový život a zajistit zvětšení objemu od kořínků po konečky. Navíc produkty jsou v opravdu luxusním balení, které okouzlí na první pohled.


Dárkový balíček Bio Ionic – Agave Trio Set

Péče pro uhlazení vlasů a oslnivý lesk

Rozlítané, neposlušné, hrubé či kudrnaté vlasy můžete jednou pro vždy zkrotit. Dárkový set v sobě ukrývá produkty z řady Agave, které vlasy krásně uhladí a dodají jim na jemnosti. Složky jako je vanilka a kokos o vlasy pečují v jejich hloubce pro udržení jejich pružnosti. Výtažky z modré Agave vlasy vyživují, přírodní sacharidy uzamykají vlhkost vevnitř vlasu (hydrataci) a napomáhají udržet dlouhotrvající barvu včetně intenzity. Vlasový olej s nemastným složením krásně uhlazuje povrch vlasového vlákna, kdy z hrubých vlasů vytvoří záplavu hedvábného lesku.
 

Reklama

Podobné články

Obrázek: 2d29f0d8bb48c7353df1d38f53431cdc1e2f278a
Obrázek: fd6b132c7202a0b75a8aa0f3ca77a928591c530e
Obrázek: baffecd2ab7eb5e7e563b1129d397973bcf58e7f
Obrázek: 567a9f2d61e1db90c4e8277769e45cb02ace7dc7
Obrázek: 5489e6cb784e1564474c47f6901bd7caec0b9f31