Pánská kosmetika s osobitým stylem moderních mužů - Angry Beards pro vousy, vlasy, tělo i intimní partie

Stále přibývá mužů, kteří o sebe rádi pečují a zakládají si na tom, aby jejich image vždy vypadala perfektně. Vyhledávají kvalitní kosmetiku, která jim dodá na sebevědomí, přiklánějí se k osobitým vůním a vyhledávají produkty, díky kterým nestráví v koupelně příliš času.

Obrázek: 08ed625c1030ecabd1524150c40ee2cad209c866
Zdroj: Freepik

V dnešní době mají muži největší zájem o přípravky, které jim usnadní úpravu včetně péče o vousy, vlasy, tělo i intimní partie. Už se zkrátka nespokojí s tím, mít šampon, sprchový gel a mýdlo v jednom. Více touží po stylovém designu, extra silným efektu a kvalitním produktu nabízející přesně to, co chtějí.
 

Základ pánské kosmetiky je šampon

Ať už se muž o kosmetiku zajímají nebo ne, šampon je základem všech. Zvláště v dnešní době, kdy účes vyjadřuje jistý osobitý styl a moderní muži si na něm obzvláště zakládají.

Protože muže často potrápí svědění, tvorba lupů a padající vlasy, které ovlivňují zejména jejich sebevědomí, tak je důležité vybrat produkt se silně účinou složkou, která jim pomůže minimalizovat problémy s vlasy i s pokožkou hlavy. Šampon Angry Beards 69-IN-1 s extra silným komplexním složením zajistí vše, co mužské vlasy i ego potřebují. Skvělá pěna, jemné mytí, posilující a revitalizující složky s ochranou proti UV záření vdechnou vlasům nový život a zároveň jeho smyslná vůně santalového dřeva, vanilky s jemnou ovocnou vůní si získá nejen muže.
 

Vousy jsou znakem atraktivity a mužnosti

Vousy jsou spojené s atraktivitou, mužností a ženy je milují. Ať už muži preferují ležérní strniště nebo pěstěný plnovous, tak jejich úprava včetně péče je důležitá a věřte, že často péče o vousy bývá náročnější než péče o vlasy.
 

Když muž zatouží po plnovousu

musí si připustit, že velkou roli zde hraje genetika. S dobrou životosprávou, dostatkem správných živin a dobře zvolenou vitamínovou kúrou však růst vousů podpořit do určité míry může. V takovém případě je vhodné zařadit doplněk stravy Beardroids, který obsahuje speciální ingredience pro růst nejen vousů, ale také vlasů s podporou zdravé kůže a pevných nehtů. Obsažené složky pomáhají bojovat s únavou, vyčerpáním a přispívají k rychlejšímu metabolismu, což jistě ocení většina mužů. Ideální je v kombinaci s Beard Dopingem, který prokrvuje kůži a účinně podporuje rychlejší růst díky přírodním olejům, minerálům a vitamínu A.
 

Aby se starostlivost o vousy ulehčila

základním prvkem je vybrat správný přípravek, který se postará o výživu, hydrataci ale zároveň zamezí problémům se svědivou pokožkou a tvorbou lupů.

Olej Jack Saloon v sobě ukrývá vše, co muž a jeho vousy potřebují. Obsah mandlového, arganového, avokádového a kokosového oleje zajistí extra dávku hydratace, výživu, zároveň změkčí a posílí vousy i strniště. Jeho složení je silné, ale jeho účinek je šetrný tak, aby vousy nezatížil a nevytvořil nevzhledný mastný efekt. Je vyvinut speciálně proti problémům se svěděním a lupy, které trápí mnoho vousatých mužů.

V případě, že si muž s oleji příliš nerozumí, tak si jistě zamiluje alternativu v podobě balzámu Carl The Smooth. Ten má velmi lehkou texturu, snadno se zapracovává a díky obsahu bambuckého másla, kokosového a mandlového oleje dodá vousům i pokožce potřebnou výživu, hydrataci a zamezí nepříjemné svědění.
 


Když pro muže vousy nejsou nebo nerostou

Ne všichni muži milují plnovous. A to je v pořádku! Jak už jsme psali výše, genetika tu hraje zásadní roli a bohužel ne každému hraje do karet. V tom případě je gel na holení nutností a v koupelně nesmí chybět.

Základem gelu, který si zamiluje každý muž a nebudete chtít jiný je, aby byl nedráždivý, šlo to s ním hladce, rychle, obsahoval zklidňující, hojivé a protizánětlivé složky, které dokáží pokožku okamžitě zklidnit a zároveň vyživit. To vše a mnohem víc splňuje transparentní Saloon gel, který je nepěnivý a poskytne perfektní kontrolu nad celkovým holením a nechtěným pořezáním. 
 

Smyslná vůně

Výběr pánské vůně v kosmetice je často oříškem, protože po jeho rozvonění musí být spokojen do posledního detailu. Vůně je součástí image, kterou si okolí pamatuje, a proto by měl spojovat energii, zajímavost a osobnost.

Pánská kosmetika Angry Beards je pro muže s opravdu velkým P. V jejich produktech se ukrývají svěží bylinky, vzácná dřeva, vanilka, pižmo, jemný nádech máty a mnoho dalšího. Jejich intenzivní vůně a dokonalé spojení vonných látek zajistí osobitý podpis, díky kterému si ho bude pamatovat každý.
 

Mužská intimita, mužské intimní partie

Diskrétně a velmi šetrně! Tak jako u žen se péče o intimní partie nese v tichosti, není tomu jinak ani u mužů.

I pány zkrátka pěkně potrápí nepříjemný pocit svědění, přilnavost k těsnějším džínům a další čistě mužské záležitosti – problémy. Ať už se jedná o muže, co dává přednost pohodlí na gauči nebo sportovního nadšence, tak každý z nich potřebuje mít pocit svěžesti a ochrany při jakémkoliv výkonu. S jejich mužskou záležitostí jim pomůže přípravek z řady intimní kosmetiky pro chlapy Calm Balls, který snižuje přilnavost, zajišťuje ochranu nejvyšší kvality se složením antioxidačních přísad a přírodních výtažků pro stoprocentní zklidnění v každé náročné i méně náročné situaci.
 

Reklama

Podobné články

Obrázek: endometrióza a léčba
Obrázek: 9f87fdb120d8015e4116bf5a0e3e550d73c36097
Obrázek: Podle čeho vybrat pleťový čistič
Obrázek: 364bb7d3976d36d33db2de06fee08498061d1516
Obrázek: 290cc390cf873a4f97677c692dc031a7eb74ea70