Olaplex a Malibu C - silní bojovníci v čištění vlasů a pokožky!

Všechny do hloubky vyživující produkty, ať už na pleť nebo na vlasy, mají jednu důležitou podmínku, pokud chcete, aby fungovaly nejlépe, jak dovedou. Tou je čistý podklad - vyčištěná pokožka i povrch vlasů. Jenom tak zúročíte nové technologie pěstících látek, jenom tak se v plné síle dostanou tam, kde je jich nejvíce potřeba.

Obrázek: 1b915f589a6911cd657847f990b508409c149306

Proč je důležité mít čisté vlasy a pokožky hlavy?

Je třeba, aby se vyživující produkty nemusely potýkat s nánosem silikonů a nečistot (pokud nemáte správně zvolenou péči a máte od nekvalitních produktů navrstvené silikony na povrchu, které jedním umytím nejdou odstranit). Správným čištěním se zbavíte také zbytků stylingu, olejů a dobře přichycených minerálů, které se usazují z vody na povrchu vlasu a také nejdou jen tak lehce šamponem odstranit. To jsou další bloky pro rychlé působení účinných látek.


Voda může být původcem různých problémů nejen s vlasy, ale i s vlasovou pokožkou. Sprchování a mytí vlasů v tvrdé vodě, která obsahuje určité minerály a chemické přísady, může zapříčinit nežádoucí reakce na vlasech, ale i nepříjemné stavy pokožky. Voda může mít za následek i blednutí barvy, problémy s probarvením šedin, zašlé blond odstíny, nežádoucí nazelenalé a našedlé odstíny a hlavně ztrátu lesku vlasů.

Čím připravit vlasy a pokožku na vyživující přípravky?

Na toto speciální ošetření se můžete objednat přímo do našeho kadeřnického salonu v Jihlavě, kde používáme velmi silné produkty, které patří do rukou odborníků a zajišťují výborný výsledek. Máme pro vás ale i řešení na doma díky výborné kúře Malibu C obsahující šampon, kondicionér a wellness sáčky. Jejich používáním můžete prodloužit účinnost čištění z kadeřnictví (a tím zlepšovat působení vyživujících látek a následné hydratace vlasů), ale také výborně poslouží jako domácí pomocník bez návštěvy kadeřnictví. Je vhodnější na přírodní vlasy, ale obsahuje i sady na chemicky upravené.


Každopádně na odbarvené a zničené vlasy chemií doporučujeme dvoufázovou péči Olaplex No.0 v setu s No.3, která se na tyto vlasy vyloženě specializuje. I na ošetření Olaplexem můžete přijít do našeho kadeřnictví na hloubkový treatment, ale kombinace No.0 primeru a kúry No.3 Hair Perfectoru je řešena tak, aby i v domácím prostředí zvládla klientka velkou proměnu svých vlasů sama. No.0 primer se postará o intenzivní a hloubkovou léčbu vlasového vlákna, která výrazně posiluje vlasy a připravuje je na následné ošetření přípravkem No.3 Hair Perfector.
 

Malibu C Hard Water a Malibu C Hydrate

V čem vyniká Malibu C?

Značka Malibu C už v roce 1985 jako první vynesla na trh wellness přípravky, které jsou založeny na patentovaných technologiích na bázi aktivovaných krystalů vitamínu C, a to v té nejčistší a nejúčinnější podobě.


Malibu C nabízí různé řady k ošetření jakýchkoliv vlasů a potřebuje je každý, kdo si myje vlasy vodou. Nepřeháníme. Většina lidí totiž netuší, co se ve vodě skrývá. Se všemi těmito neduhy se Malibu C vypořádá.
 

Jaká řada je pro vás nejlepší?

Snadno se vaše pokožka hlavy podráždí nebo se na ní tvoří šupinky? Používejte Malibu Scalp Wellness, který se kromě čištění postará o vaši problémovou pokožku díky vitamínu B, C, niacinu a biotinu. Tento set zvyšuje průtok krve ve vlasové pokožce a ozdravuje ji. Máte blond hřívu a přejete si ji rozzářit leskem a zbavit nažloutlých či jiných nežádoucích odstínů? Jasnou volbou je pro vás Malibu Blondes!


Máte doma tvrdou vodu nebo často plavete? V tom případě se můžete nejvíce potýkat s problémem zanesení vlasů a pokožky, těžko vám chytají barvy a nemůžete tak snadno docílit lesku. Proto vám doporučujeme set Malibu Hard Water Wellness, které vás s pomocí krystalického vitamínu C okamžitě zbaví minerálů a snížené hydratace vlasů i za těchto náročnějších podmínek. Barvíte si vlasy, ale barva snadno bledne, špatně kryje a vaše vlasy jsou mdlé? Nejlepší volbou je nyní Malibu Color Wellness, která je obohacena o sáček s maskou Color Prepare. Díky této sadě se prodlouží zářivost, barva a zdraví vlasů, které byly jakkoliv chemicky poškozené!
 

Má Malibu C nějaké výhody navíc?

Rozhodně ano. Díky patentované technologii přípravky Malibu C zbavují vlasy a pokožku hlavy nánosů těchto nechtěných minerálů a chemických přísad, a tak jsou vlasy opět nezatížené a zdravé! Navíc jsou všechny produkty k životnímu prostředí šetřené, a to nejen během používání, ale také během jejich výzkumu, vývoje a výroby. PET balení jsou kompletně recyklovatelné, navíc wellness sáčky představují minimální objem odpadu a jsou vyrobeny bez použití vody, která je tak často "nadužívána" při výrobě kosmetických přípravků.

Jak se kúra používá? Jednoduše!

Napěňte šampon v mokrých vlasech a vmasírujte jej do pokožky hlavy, nechte ho působit, a pak opláchněte. Následně vysypte obsah wellness sáčku do ruky, promněte mezi dlaněmi a přidejte 30 ml vody, aby se rozpustily krystaly. Poté rozpuštěnou směs aplikujte do vlasů a ty promačkejte. Nechte působit a po 5 minutách vlasy umyjte šamponem, který opět opláchněte vodou. Závěrem vmasírujte kondicionér do mokrých vlasů a pokožky hlavy, nechte ho chvíli působit, a poté ho smyjte vodou.
 

Olaplex na vlasy

Na chemicky ošetřené vlasy musíte vyzkoušet Olaplex!

Představují dvoufázovou domácí péči, která opravuje poškozené disulfidové můstky ve vlasech a trvale posiluje strukturu vlasů. Díky tomu má přímý vliv na na doslova dokonalý vzhled vlasového vlákna!


Kombinace je vhodná pro všechny typy vlasů, ale hlavně řeší poškození vlasů způsobené chemickým ošetřením, zejména odbarvováním nebo častým barvením, ale také zničením při stylingu, horkem (například při žehlení vlasů) či slunečním zářením. Výsledky Olaplexu jsou ohromující!


Jak dvoufázovou péči používat?

Primer No.0 vystačí na 4-6 použití a doporučuje se používat zhruba 1x-2x za 14 dní. Naneste No.0 na suché vlasy a dbejte na to, aby byla každá část vlasů dostatečně nasycena produktem. Nechte ho působit 10 minut. Poté neoplachujte! Přímo aplikujte No.3 Hair Perfector a pročešte vlasy podle potřeby, aby se produkt dostal všude. Nechte působit minimálně dalších 10 minut. Poté produkty z vlasů opláchněte a umyjte šamponem Olaplex No.4 a dolaďte péči kondicionérem Olaplex No.5, který též důkladně smyjte.

S těmito produkty máme zkušenost a víme o nich vše, co vás může zajímat. Pokud si nejste jistí, jaký je přímo pro vás vhodný, nebo máte dotazy, na které jste v článku nenalezli odpověď, neváhejte si u nás ve studiu domluvit osobní setkání, během kterého se dozvíte vše, co potřebujete nebo chcete vědět!


Přejeme vám, ať si pomocí kvalitní vlasové kosmetiky splníte sen o krásných, zdravých a zářivých vlasech! Přeci každá žena si zaslouží cítit se atraktivní.
 

Reklama

Podobné články

Obrázek: 720c7c5b60a59a722f2fbc375d6282db0fa271dd
Obrázek: fada272b141925d7520dd4c3beb925ddb476a164
Obrázek: bylinky Yzop a papulka
Obrázek: f8260a6841623757926589b63bc8df30da6fffb3
Obrázek: b52981c74a8e070727c5cc9bc427fc9dc1c88c99