Tarotová předpověď na prosinec aneb Zaměřte se na sebe

Milí čtenáři, jak ten čas utekl a je tu prosinec a s ním i závěr roku. Karty vám doporučují, abyste se na sebe více zaměřili, zeptali se sami sebe, kdo vlastně jste a co byste na sobě chtěli změnit. Nesnažte se přizpůsobit za každou cenu okolí, ale buďte více sami sebou.

Obrázek: fab1f24c0c14a5f6c7dba73a5b187e792ffcc118
Zdroj: pixabay.com
 
 
Pozitivní afirmace od Louise L. Hay: "Dělám teď práci, kterou miluji, a dostávám za ni dobře zaplaceno".
 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Máte před sebou období, kdy se budete muset v něčem rozhodnout, avšak buď se to časově protáhne, protože se budete bát začít znovu, nebo se můžete rozhodnout pro vás nevhodně, proto zvažte rizika. V partnerské oblasti můžete citově strádat, z toho pak vyplývají i výkyvy nálad a smutek. Nemusíte být spokojení s tím, jaký milostný život vedete, takže pokud to nastane, pokuste se na tom něco změnit. V práci vás něco může trápit, hrozí tu i nějaké ztráty (místa, platu, pověsti, osobních věcí,...), snažte se tomu vyvarovat. Zdravotně si dávejte pozor na trávicí systém, a to především ve vánočním období. 
 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Do cesty vám přijde dobrý přítel, se kterým prožijete radostné okamžiky. Může to být třeba jen krátké období, ale společně vás to obohatí. Klidně to může být člověk, kterého budete chtít do partnerského vztahu, ale výsledkem pak může být to, že každý v životě budete směřovat jinam a vaše cesty se brzy rozejdou, proto na nic netlačte a nechte, ať se postupem času vyjeví, oč ten člověk stojí. Kdo z vás řeší práci, měl by najít zaměstnání, kde se bude cítit dobře. Kdo z vás nic nehledá, měl by se v současné práci cítit stabilně a pracovní vztahy by mohly být kamarádské. Zdravotně se snažte předejít potížím s hrtanem a hlasivkami.
 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Někteří z vás se rozhodnout prodat nemovitost. Hodně byste měli řešit zaměstnání a můžete si přibrat ještě jednu práci na doma. V partnerské oblasti byste měli pociťovat jakousi jistotu ve vztahu, ale na druhé straně budete chtít i něco změnit, avšak budete narážet na odpor a nechuť ke změnám. V pracovní sféře můžete mít pocit, že vás práce baví, je to taková vaše jistota a taky jakoby váš druhý domov. Někdo z vás zvolí novou práci, třeba v oblasti s realitami. Zdravotně si dávejte pozor na pánevní oblast.  
 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Může vás čekat nějaké veřejné vystoupení, ze kterého budete spíše nesví. Uvidíte, že to zvládnete. Někdo z vás může trpět úzkostí jít ven mezi lidi, s tím by bylo dobré začít něco dělat, jestliže to nastane. Pokud půjdete na nějaký úřad, pokuste se zůstat v klidu, protože je tu šance, že byste se mohli rozčílit. V milostném životě se můžete bavit, setkávat se s různými lidmi a flirtovat. Ve stávajících partnerských vztazích je v tomto období možnost na uzavření sňatku nebo naopak budete s partnerem sice fungovat, ale jen na oko kvůli okolí. Pro mnohé z vás by měla být práce zábavou a je možnost, že byste mohli být slavnější. Dávejte si zdravotně pozor na úrazy a také na nervový systém.
 

Beran (21.3. - 20.4.)

Měli byste mít co do činění s falší kolem vás, s možným křivým obviněním. Mělo by platit pro všechny včetně vás, že lež se nevyplácí a můžete očekávat, že nastane i trest. Velkou zkouškou vztahu může projít stávající vztah, kdy to bude vypadat na rozchod nebo vám alespoň vztah způsobí trápení. Můžete řešit nevěru, která je také samozřejmě formou lži. V pracovní sféře je šance, že byste nemuseli být moc spokojení, dávejte si pozor na své kolegy, kteří vůči vám nemusí být zrovna loajální. Některým z vás hrozí pracovní nezdar, a to klidně ve formě ztráty zaměstnání nebo zrušení projektu. Zdravotně si dávejte pozor na záda (především křížovou oblast).
 

Býk (21.4. - 21.5.)

Očekávejte, že se budete muset rozhodovat z mnoha možností, a to přinese během pár týdnů i změny. Každopádně vás karty nabádají, abyste změnili současnou cestu. Především v milostné oblasti se můžete cítit nesví a nemusíte vědět, co dál. Můžete chtít něco změnit, ale zároveň se budete bát nového začátku nebo toho, co vám to přinese. Stejně se tomu nevyhnete a budete se muset v milostné sféře rozhodnout. V práci je taky šance, že byste mohli řešit budoucnost, a to třeba zda pokračovat v současné firmě nebo si máte hledat něco nového. Zdravotně se zaměřte na lymfatický systém nohy.
 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Život vám může "okořenit" nějaká nervově labilní žena. V milostné oblasti můžete propadnout iluzím o partnerovi, které budou převažovat nad realitou. Některým z vás to pak přinese "probuzení" a zjištění, že ten člověk stojí o něco jiného nebo někoho jiného. Může se dokonce stát, že budete mít pocit, že i po tom všem nedokážete bez tohoto partnera být, ale opět se bude jednat jen o iluzi. Ženy ve znamení Blíženců můžou toužit po mateřství. V práci může nastat nějaká nejasná situace, kdy nebude nikdo, kdo by vám poradil nebo také můžete očekávat i podvody, a z toho pan vznikne obava z vyhazovu. Snažte se zachovat klid. Zdravotně se zaměřte na nervy a trávicí trakt.
 

Rak (22.6. - 22.7.)

Měli byste být v kontaktu s někým výše postaveným, pravděpodobně by se mělo jednat o staršího muže (právník, soudce, lékař, podnikatel,...). V milostném životě budete mít pocit ochrany ze strany partnera, ale také se může projevit i jeho žárlivost a majetnickost, když bude mít obavy z toho, že o vás přijde. V práci je šance, že povýšíte nebo sami se rozhodnete úplně změnit zaměstnání a půjdete na pro vás významnější post (např. můžete začít podnikat). Zdravotně si dávejte pozor na pánevní oblast. 

Lev (23.7. - 22.8.)

Budete mít možnost proniknout díky dobrým známým do lepší společnosti. Jestliže budete chtít jít na nějakou akci, měla by se konat podle plánu. V milostné oblasti byste měli mít pocit jistoty, důvěry a bezpečí. Taktéž v pracovní sféře byste neměli prožívat nic negativního, pokud si to sami nezpůsobíte. Někteří z vás se rozhodnou pro pracovní změnu, která by se mohla týkat zabezpečení a bezpečnosti. Zdravotně si dávejte pozor na úrazy, ale jinak by zdraví mělo být stabilní.
 

Panna (23.8. - 22.9.)

Měli byste si uvědomit svůj pevný vztah k rodině. V milostné oblasti někteří z vás zjistí, že jejich vztah, kde je velká fyzická přitažlivost, je spíše založen na intimnostech než na citech. Někdo z vás bude prožívat platonickou lásku. Ve vztazích, které už jsou dál, byste měli pociťovat harmonii, toleranci a upřímnost. V práci by měla panovat pohoda a klid a případné úkoly by měly být jasně zadány, takže je zvládnete. Po zdravotní stránce si dávejte pozor na gynekologické orgány a chronické choroby.
 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Někteří z vás budou komunikovat o uzavření nějakého výhodného obchodu a mohlo by dojít i k transakci. Snažte se předejít sporům kvůli financím. Spory by mohly vzniknout kvůli vaší unáhlenosti. V milostné oblasti může panovat napětí, hádky, popřípadě i konflikty a vyříkání si některých věcí. Vnitřně můžete prožívat vůči partnerovi rozpor a nebudete si jistí, co dál. V práci bude nutné o něčem jednat, také tu je varování před konflikty, protože se vás někdo může snažit neprávem potrestat nebo vám změnit pracovní náplň. Někdo z vás začne pracovat na směny nebo si přibere novou práci. Zdravotně pozor na močový měchýř a horečky.

Štír (24.10. - 22.11.)

Mohli byste někam dál cestovat (může to být na setkání s blízkými, do lázní či na dovolenou), jen si dávejte pozor na průtahy před cestou a nenechte se jimi znervózňovat. Někoho z vás budou v myšlenkách provázet nenaplněné touhy. Ve stávajících partnerských vztazích byste měli mít pocit stability, ale zároveň v této době nemožnosti se odpoutat, pokud budete chtít učinit životní změnu. V práci můžete zažívat pocit jistoty, ale taky se můžete nudit, protože se vám bude zdát vaše činnost stereotypní. Zdravotně si dávejte pozor na dýchací systém a játra.
 
Přeji vám krásné vánoční svátky a vykročení do nového roku s úsměvem a pohodou.
 
Ing. Iva Aiesh

Reklama

Podobné články

Obrázek: 433461df3652826d67bd0481d84d109c1079fa03
Obrázek: Jak na finance - finanční gramotnost
Obrázek: 7bd342bad5dc6cf5f55339458efc4872965566c1
Obrázek: 9e78b95bf748e6a62742bb9442ee453d71610438
Obrázek: 724d03e24d31cce91c576a0d522040f251fed317