Co přinese léto vašemu znamení a kam letos na dovolenou?

Milí čtenáři, nezadržitelně se blíží období dovolených, proto jsem se rozhodla sepsat předpověď, která by vám měla napovědět, kam se na letní dovolenou vydat a taky co vás v životě čeká. Tato předpověď platí pro letošní červen až srpen.

Obrázek: dd3e41fffb7b4edfe554bc2a4961d3d4ec2951f6
Zdroj: pixabay.com

Beran (21.3. - 20.4.)

Mnoho z vás se bude bránit životním změnám, a to ve všech životních oblastech. Tvrdohlavost a umíněnost se budou velice často hlásit o slovo. Zbytečně budete lpět na současnosti, a tím se budete bránit přirozenému běhu života. V milostné oblasti můžete bojovat se strachem ze samoty a můžete až zbytečně kopat kolem sebe. Pokud vás ovládne tato obava, můžete mít velice proměnlivé nálady a způsobí to pak rozvrat ve vztahu, proto se pokuste zaměřit na své chování.
 
Kam na výlet nebo dovolenou: Anglie, Itálie. 
 

Býk (21.4. - 21.5.)

Budete mít snahu něco obejít, něčemu se vyhnout, prostě chovat se vychytrale a falešně lichotit lidem. Ne vždy je to ale správný postoj. Například v práci se vám to pak může vymstít následnými problémy. Bude vhodná doba k tomu, abyste se zaměřili na své současné postoje a možná i něco změnili. V milostné oblasti se můžete snížit k nevěře i zlomyslnosti, můžete se snažit vyhnout střetu s partnerem a učinit rozhodný krok ve vašem vztahu.
 
Kam na výlet nebo dovolenou: Chorvatsko, Maďarsko. 
 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Čekají vás životní změny, nasbíráte velké životní zkušenosti, díky kterým budete růst a dozrávat. Mohou se vám dít různé situace (provoz na cestách, záludnosti,...), které budou ničit vaše záměry, aby vám bylo naznačeno, že nepřišel zatím ten správný čas na realizaci vašich plánů. V milostném životě můžete být single nebo se můžete nacházet v neuspokojivém vztahu. Bude na vás rozpoznat, co vám daná životní lekce má říct, abyste se mohli posunout kupředu.
 
Kam na výlet či dovolenou: Itálie, Jižní Čechy. 
 

Rak (22.6. - 22.7.)

Léto si vynutí váš odpočinek, protože pravděpodobně budete duševně přepracovaní. Překážky, které byste jindy překonávali s určitou lehkostí, nyní buď nepřekonáte nebo jen tak tak je zvládnete. Nejvíce tato situace platí ve vašem zaměstnání, proto dovolená bude na místě. Ve stávajícím partnerském vztahu se můžete cítit osamoceně nebo pokud jste single, nebudete mít sílu navazovat nové kontakty. Nerezignujte, jen si odpočiňte, hýčkejte se, choďte do přírody, přečtěte si nějakou pěknou knihu a pozitivní změna se dostaví v okamžik, kdy na ni budete připraveni.
 
Kam na výlet či dovolenou: Egypt, Severní Morava. 
 

Lev (23.7. - 22.8.)

Máte před sebou radostné a bezstarostné období, kdy byste v mnoha situacích mohli pociťovat vděčnost za to, co se vám v životě děje, vděčnost za zdravý a šťastný život. Může to vycházet z toho, že jste si prošli nějakou těžkou situací, která již odezněla (klidně to může být změna pracovní pozice). V milostné oblasti si můžete užívat harmonické partnerství a budete pociťovat vděčnost za vztah, jenž máte. Jestliže jste single a vadí vám to, zaměřte se na to, proč tomu tak je a co vám to má říct.
 
Kam na výlet či dovolenou: Kanárské ostrovy, Jižní Morava. 
 

Panna (23.8. - 22.9.)

Jestliže budete mezi těmi, kteří ustrnou v určité fázi, nezoufejte, ale naopak se pokuste zamyslet nad tím, zda netoužíte po něčem, co vám do života nepatří a taky, zda neobětujete vlastní zdraví na úkor chtíče. Můžete to poznat především v pracovní oblasti, kde plány nelze uskutečnit nebo nová práce se ne a ne objevit. Dokud nezačnete myslet jinak, věci se vám v životě jen tak nepohnou. V partnerské oblasti to nemusí být jednoduché, protože se můžete snažit vymanit z komplikovaného vztahu nebo naopak můžete žít osamělým životem a pokusíte se navázat neúspěšně partnerský vztah. Když pochopíte, kde jste udělali chybu, vyřešíte spoustu věcí.
 
Kam na výlet či dovolenou: Austrálie, Kanárské ostrovy. 
 

Váhy (23.9. - 23.10.)

V letním období vás bude provázet snění o budoucnosti a také se snadněji vcítíte do druhých lidí. Tím sněním se můžete snažit před něčím utéct, můžete mít i z něčeho obavy a nemusí se vám zrovna dobře spát. Můžete mít obavy ze změn v práci, že neobstojíte v nějaké zkoušce nebo že o pracovní post přijdete. I když nebudete mít důvod se stresovat, tak si ho ve většině případů stejně najdete. Zaměřte se na svou duši. V milostném životě můžete mít romantickou a zasněnou náladu, kdy si budete v mysli stavět vzdušné zámky. Opět i v této oblasti vás může provázet obava, že zůstanete osamoceni nebo že se vám zopakuje něco, co jste již prožili.
 
Kam na výlet či dovolenou: Řecko, Severní Morava. 
 

Štír (24.10. - 22.11.)

Léto pro vás bude ve znamení víry - prvně začněte samozřejmě u sebe a vypilujte sebedůvěru, pak pokračujte k víře v lepší zítřky, protože pokud toto změníte, uvidíte, jak bude váš život barevnější. V pracovní sféře můžete být vystaveni zkoušce vašich priorit - zda zůstat věrní svým morálním zásadám nebo se chovat nekale. V milostné oblasti by měla růst vzájemná důvěra s vaším protějškem a může dojít k posunutí vztahu na vyšší úroveň. Jestliže jste single a chtěli byste to změnit, měli byste se pokusit odpustit člověku, jenž vás zranil a namotivovat se k tomu, že vás čeká pěkná budoucnost s někým novým.
 
Kam na výlet či dovolenou: Egypt, Dominikánská republika. 
 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Máte před sebou velice pěkné a klidné období, kdy si budete moci užívat života více než tomu bylo doposud. Více se můžete účastnit společenských akcí, komunikovat s lidmi a uvědomit si, jaký je život nádherný. hodně z vás bude překonávat sebe samu, aby nasbíralo nové zkušenosti. V práci můžete zažít plno radosti při plnění pracovních úkolů. Někteří z vás odejdou ze stávající práce, aby se vydali vstříc lepším zítřkům. V milostné oblasti by vám měly nastat pěkné časy, kdy budete zacházet s protějškem přátelsky, otevřeně a s láskou. Obecně by vás měla provázet radost ze života.
 
Kam na výlet či dovolenou: Francie, Rakousko. 
 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Očekávejte, že budete mít snahu uchýlit se do ústraní, kdy budete hledat sebe sami a také vnitřní klid. Klíčové pro vás bude zjistit, kdo vlastně jste a kam směřujete. Když toto splníte, budete na veřejnosti více sami sebou, budete silnější a nebudete o sobě tolik pochybovat. V pracovní sféře může dojít k přehodnocení spousty věcí, na kterých jste doposud pracovali. Najednou můžete zjistit, že jste celou dobu dělali, co od vás ostatní očekávali, a přitom byste rádi vykonávali jinou práci. V milostné oblasti se ve stávajícím vztahu můžete cítit osaměle. Můžete si uvědomit to, co je pro vás ve vztahu, ale i v životě důležité a podle toho se pak bude odvíjet budoucnost. Někteří z vás začnou toužit po větší svobodě ve stávajícím vztahu.
 
Kam na výlet či dovolenou: Chorvatsko, Slovensko. 
 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Léto vám přinese nové příležitosti a bude na vás, zda šance využijete. Může se jednat o vyřešení nějakého dlouhodobého problému nebo třeba nápad na dobrý obchod. Jestliže se vám to podaří, tak by výsledky měly být hmatatelné a měly by vést k materiálnímu a i duševnímu obohacení. V pracovní sféře by se vám mohlo podařit dosáhnout toho, co považujete za přínosné (zvýšení platu, osobní uznání,...). V milostné oblasti je velká šance najít pravou lásku nebo si začít s někým nový milostný poměr. Ve stávajícím vztahu můžete objevit nový způsob komunikace, který povede ke zlepšení vztahu.
 
Kam na výlet či dovolenou: Maďarsko, Jižní Čechy. 
 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Čekají vás náhlé a šťastné události, jenž vás vnitřně obohatí. Některé z vás čeká překvapivá výhra (může se jednat o loterii, uzavření dobrého obchodu nebo se dostanete na lukrativní pracovní post). Přijdou i takové situace, které nebudou snadné a vy si uvědomíte, jaké schopnosti se ve vás skrývají. Může vás to změnit natolik, že odhodíte úzkostlivost a nejistotu a místo toho přijde uvědomění si vlastních hodnot. V milostné oblasti se vám může podařit najít lukrativního partnera nebo člověka, který bude vaší spřízněnou duší. Ve stávajícím partnerském vztahu byste měli pociťovat radost, štěstí a užít si příjemnou dovolenou.
 
Kam na výlet či dovolenou: Egypt, Jižní Morava. 
 
 
 
Přečtěte si také předpověď pro letošní rok, jenž je rozdělena pro jednotlivá znamení. První část je určena pro Kozorohy, Vodnáře, Ryby, Berany, Býky a Blížence. Druhá část je určena Rakům, Lvům, Pannám, Vahám, Štírům a Střelcům. 

Reklama

Podobné články

Obrázek: ba550840fce1800ca9dba2d31661a4af04684626
Obrázek: 756455b7ec69c07e1d0d3ac5904cdede8847c07d
Obrázek: 9180c9ab97309e9b962399fc368fad366f8ce81d
Obrázek: 0b7849a7919535db12d340ddefb877c4939c0fc9
Obrázek: 49a17b07747491f9f332bc91fb28c0cd449f506d