Už jste přišly u mužů na U-U, NE-STA, O-STA, SE-ZA v jejich očekávání od vztahu?

Muži jsou různí, jedno mají ale společné - neustálou touhu být někdy jako maminčin miláček.

Obrázek: 965b7de7ee08f798f1902e60cb9c6e84a94132b6
Zdroj: pixabay.com

Na první pohled to vypadá jako rébus, ale při bližším prozkoumání zjistíte, že máme před sebou pouze zkratkovité vyjádření očekávání mužů od vztahu. Pokud je jako žena vyplníte, máte velkou příležitost získat spolehlivého partnera na hezkých pár let. A dost možná, že i po celý život.

Pojďme si tedy jednotlivé zkratky dešifrovat.

UVAŘENO – UKLIZENO (U-U)

Nic tak nevnese klid a pohodu do všedního i svátečního dne jako uklizený domov a talíř s teplým jídlem na stole. Dokonce to nemusí být ani to nejoblíbenější jídlo. Už libá vůně šířící se z vaší kuchyně zvedne náladu o pár stupňů a v očekávání příštích kulinářských zážitků (tedy pokud vařit umíte) se jeví problémy dne méně depresivně. Když partnerovi navíc jídlo sama naservírujete, donesete až pod nos, necháte ho, aby při jeho pojídání četl, díval se na televizi nebo video a NEPROMLUVÍTE ANI SLOVO, máte připravenu vynikající pozici pro přednesení vašeho problému, přání nebo stížnosti. Byla by hloupost toho nevyužít, když jste se tak snažila.

NEZATĚŽOVAT STAROSTMI (NE-STA)

Klid domova je klíčové očekávání každého muže a jakýkoliv problém, který tam jako žena vnesete, se rychle obrátí proti vám. Musíte vynaložit hodně dobrou strategii, abyste uspěla hned napoprvé a partnera nerozčílila. Zapomeňte na prosté sdělení, kdykoliv si zamanete. A už vůbec ne ve dveřích, kde se muž objeví po příchodu domů. Chytrá žena si připraví půdu pro tyto pány tak nenáviděné rozhovory a sděluje je jaksi nenápadně mezi řečí. Vyhne se tak stupidním odpovědím typu: „To nejde udělat. Mně se to zdá ještě dobré. Teď ne, až budu mít čas.", které všem ženám zadělávají na rozsáhlé žaludeční vředy.

OBDIV STÁLE (O-STA)

To by si měla žena vtesat do podvědomí! Slova jako šikovný, neuvěřitelný, pracant, borec, opravdový chlap, sexy monster by se měla stát automatickou součástí vašeho slovníku. Používat je musíte obezřetně, aby se staly uvěřitelnými, a zároveň jste nepodnítily podezření, že tu něco nehraje. Určitě se najde každý týden příležitost, kdy je říct. A to raději dvakrát než vůbec. Seberete tak vítr cizím lovkyním, které by měly na vašeho partnera případný zálusk. Protože neutuchající chválení je jejich hlavní strategie milostného vábení.

SEX, KDYKOLIV SE MU ZACHCE (SE-ZA)

Očekávání, jehož naplnění je zřejmě nejproblematičtější. Je známo, že po době zamilovanosti se začne projevovat opravdový sexuální apetit obou partnerů a mnohdy je značně nevyrovnaný. Nutit se do milování není bohužel to nejlepší řešení. Nese s sebou riziko vybudování solidní nechuti až averze, což je pro vztah značně kontraproduktivní. Co poradit? Zapojit fantazii, pobrouzdat na internetu, navštívit sex shop a promluvit si. Předejít potížím v této oblasti se vám mnohonásobně vyplatí!

Tak co, všechno jste to už dávno věděla?

Pokud ano, jste mistryně v porozumění mužům. Gratulace je míněna velice vážně, protože když správně dešifrujete všechna chlapská očekávání, nejen že se nebudete zbytečně rozčilovat, ale můžete je použít i ve váš prospěch. Tak trošičku manipulovat, když to budete potřebovat. Muž to nepozná, to se nemusíte bát. Vy mu uděláte obrovskou radost a sama si tak zařídíte, co potřebujete. Spokojenost bude na obou frontách. A to přece jde, ne?

Reklama

Podobné články

Obrázek: 5fb91be3c848e642dd8b9324ec30970542103030
Obrázek: c6551659095c5eabad7214e0c5d05092070f80e0
Obrázek: 5 běžných veganských dietních chyb
Obrázek: 1a24ebb795702338b920d5ad1cd6cc83789260d3
Obrázek: 6fd441e5efc3a5b05f1ad943e61ca8d3efdb66c5