Rozhovor s vítězkou soutěže o dovolenou! Co ji překvapilo a proč se vrátila o den později?

Jak už všichni jistě víte, magazín udělal opět čtenářům radost a proběhla další soutěž. Tentokrát se soutěžilo o dovolenou v Chorvatsku s cestovní agenturou Jadran za pusu. A protože o prázdninách jezdí na dovču každý, s námi se jelo v září, kdy už si pomalu zvykáme na šály a bundy, ale u moře je stále ještě teplo.

Obrázek: 7634d2a64f630a3ed2afc321a9a0e27e3fa00d66

Soutěž vyhrála paní Šrotová z Přerova, která se nám již pochlubila fotkou přímo z pláže. Holky se nám v pořádku vrátily a určitě nás všechny zajímá jak si to tam užily! Výherkyni jsem zavolala hned po jejich návratu. Nervozita z toho, zda se vrátily v pořádku ze mě spadla hned jak jsem se představila. Reproduktorem telefonu se na mě linul odpočatý a vysmátý hlásek, že jsem měla chuť sednout do auta a vydat se za paní osobně. A jak rozhovor probíhal?

Paní Šustrová, ta energie, kterou jste nabitá se pozná i po telefonu, proto se Vás prvně zeptám, jaké to bylo, když jste zjistila, že výhra je Vaše a jedete na dovolenou?

Jééé, tak to byla radost velká, protože letos nám z časových důvodů dovolená nevyšla a ušetřené peníze jsme už investovali do úprav kolem domu, tak jsem byla definitivně smířená, že letos prostě dovča nebude a pak jsem ji vyhrála!(smích..) No jenže radost jsem si užila jen chvilku, protože to bylo na rychlo a já jsem neměla s kým jet a zároveň jsem potřebovala i řidiče. Takže jsem do noci obvolávala všechny kamarády a do samotného odjezdu jsem se modlila, aby vše klaplo. Nakonec to dopadlo skvěle, protože mohla jet kamarádka, která byla ochotná cestu odřídit, na to jsem si sama netroufala. Pak jsem taky nevěděla jestli může jet i dcera.

A mohla?

Jasně, nebyl s tím vůbec problém, ono pro majitele tak nějak není problém nic (smích..), je to strašně pohodový člověk. Volala jsem mu a hned mi gratuloval, ptal se kdy přijedeme a když jsme byly na cestě, tak nám i volal jestli jsme v pořádku, pomohl nám, když jsme bloudily. Na místě nás dokonce přivítal s panáčkem ořechovice (smích..)

Tak to asi hned vypadalo na slibný začátek super dovolené.

Přesně tak to i bylo. Nejvíc jsme byly překvapené z toho, že všechno bylo opravdu, tak jak mají na webových stránkách. Z toho jsem měla strach, někdy se stává, že cestovky naslibují a pak chodíte kilometr k moři… Tady bylo vše jak slibují na stránkách, pěkné ubytování, kde nic nechybělo, a když chybělo, jako nám otvírák, tak majitel hned přinesl. Má tam víc penzionů a všichni jsme se sešli na takové informativní schůzce, kde se ptali jestli je vše v pořádku, nic nám nechybí. Zároveň jsme se tam seznámili s ostatními a dcera si tam našla kamarády. Dalo se tam i vyprat, všude mají hezké vybavení. K moři s písečnou pláží to bylo pár metrů jen přes cestu. Jelo se i na společný výlet do Splitu, kde nás majitel provedl. Dali nám typy na další výlety, zařídili třeba i snídani v horách… Prostě se tam o nás starali jako o princezny v pohádce. Ale to nebylo jen u nás, mluvily jsme i s lidmi z ostatních penzionů a všichni si to chválili, taky tam někteří nebyli poprvé a ti co ano, tak chtějí přijet i příští rok.

Takže byste Jadran za pusu doporučila i našim čtenářům?

Určitě! Vždyť jsme si to ještě o den prodloužily! (smích..) To totiž nebyl jen pobyt, to byl zážitek se vším všudy! Jé jak byl ten slogan? (se smíchem se ptá dcery). Jadran za pusu, to je hodně bonusů! (dcerka to zopakovala s výskotem ještě čtyřikrát) To si jdete do moře a řeknete: ,, Jé ta voda je teplá!“ a za Vámi se ozve: ,, A víš proč? Protože, Jadran za pusu, spousta bonusů!“ A to je myšleno doslova. Příští rok bych tam chtěla jet i s přítelem.

Tak to jsme moc rádi, že se Vám dovolená tak líbila a tímto bychom rádi poděkovali cestovní agentuře, že se tam o Vás tak hezky postarali.

Já taky děkuji, jak agentuře, tak i Gleid magazínu.

My děkujeme za rozhovor. A čtenáři se mohou podívat na www.jadranzapusu.cz a uvidí reálné místo, kde si mohou užít příští dovolenou. Vše na doporučení magazínu a naší výherkyně.

A protože se nám opravdu zalíbilo dělat našim čtenářům tak velkou radost, čekají na Vás další zážitky. Sledujte nás a příště to můžete být Vy, komu uděláme radost nevšedním zážitkem!  

Reklama

Podobné články

Obrázek: 15f4020b90a194e7d51a166a6bd2b5855ad19882
Obrázek: f80a18e9b7ba8ebdbc52e3ed85b5aed61f1031df
Obrázek: 4691e4e0fdcd2a558b81d7acfb1a1e51d7f7f541
Obrázek: d5ad4b439a65799341c4cb1f19a96adf6006236c
Obrázek: 3af5365467f3dc0439eb096e1d48d9dbbc2cf43d