Komunikace se psem je snadná, když víte jak na to → zkraťte si cestu k úspěchu

V minulém díle jste měli možnost se seznámit s Falcem, hlavním aktérem knížky Znaková řeč pro psy. Byl to úžasný pejsek a byl mým průvodcem k pochopení Tajemství komunikace se psy. Jak se stát přirozeným vůdcem - člověkem, který svými schopnostmi zajišťuje bezpečnost svou i psa a hlavně si se psem navzájem rozumí. Poznat toto umění komunikace vás bude stát chvíli času. Do budoucna si však ušetříte problémy, překážky i stres z nežádoucího psího chování.

Obrázek: 027f68a08922d855f8969c7984546a4f8d75e743
Zdroj: Michaela Drábková

Jak dobře chcete vašemu psovi rozumět?

Člověk se mylně domnívá, že vztah se psem je nutné založit na tréninku. Dříve si v přírodě člověk a pes rozuměli. Dnes používáme spoustu pomůcek či chodíme na cvičák. I přesto si pes mnohdy dělá mimo cvičák co chce a neposlouchá. Vztah založený na tréninku a síle nefunguje. Každý vztah je mnohem šťastnější, když si partneři rozumí a jsou rádi, že jsou spolu.
 
 
Nejjednodušší a nejtrvalejší cesta k vašemu úspěchu a k tomu,
 
  • abyste spolu se psem mohli v každodenním světě fungovat bez problémů a překážek, 
  • se vám všechno trénování, sporty či jiné aktivity, které se psem budete chtít dělat, společně dařily, 
  • aby vám váš pes rozuměl a vy jemu, 
  • abyste ze psa, který neposlouchá, udělali psího miláčka, který vás respektuje, 
  • abyste si mohli užívat pohodové procházky a ne “boje” či stres se psem, který si dělá co chce, 
 
je naučit se být přirozeným vůdcem vašeho partnerství bez používání moci, fyzické manipulace a ovládání. 
 
 
Tento přístup člověku mnohdy není vlastní a přirozený. Do partnerství se promítají i věci (emoce i myšlenky), které v dané situaci vědomě nevnímáme. Odstraněním překážek, které v partnerství se psem hrají roli, ale ve většině případů si jich ani nejsme vědomi, rychleji a snadněji docílíte úspěchu i společné pohody ve vašem každodenním životě.
 
 

Chcete poslušného psího miláčka?

Máme kolem sebe spoustu informací i pejskařů, kteří nám sdílejí jak přistupovat k psovi, dělat věci dobře a jak správně zvládat různé situace. Vnímám, že každé partnerství člověka a psa je jedinečné. Je založené na vztahu dvou partnerů, kteří si mohou rozumět i na myšlenku. Ale slova (povely) bohužel nestačí. Spokojený vztah je důležité postavit na dohodách, které respektujete oba - člověk i pes.
 
Stanete-li se přirozeným vůdcem budete přesně vědět, jak a co dělat. Naučíte psa nové věci i ve starším věku mnohem rychleji. Znalost umění komunikace se psy vám bude pevným základem pro úspěch ve všem, co budete se psem dále dělat.

Zkraťte si cestu k úspěchu. Vyhledejte Kouče pro komunikaci se psy...

Dostanete se tam, kde si přejete být. Mnohem rychleji a snadněji se přiblížíte k očekávaným výsledkům. Kouč pro komunikaci se psy je vašim průvodcem ke zlepšení vzájemného porozumění. Získanými informacemi i praktickými zkušenostmi si osvojíte jasnou komunikaci, která pomáhá psovi vám rozumět. Budete umět psa podpořit v situacích, které pro něj nejsou jednoduché (např. projevuje se bojácně, agresivně, nechce slyšet atd).
 
 
V realitě každodenního života společně a podle vašeho přání
  • objevujeme vaši správnou komunikaci, 
  • odstraňujeme překážky, neposlušnosti a nedorozumění,
  • pracujeme na vnímání situací v přítomném okamžiku,
  • zjišťujeme co vám nebo pejskovi nevyhovuje a jak to udělat jinak, abyste získali pro sebe pohádkový vztah,
  • převychováváme zlozvyky a návyky,
  • učíme se novým věcem,
  • posilujeme vaše umění být přirozeným vůdcem, aby vám pes rozuměl i na myšlenku.
 
Ať již máte štěňátko, dospělého psa, jste začátečník nebo zkušený pejskař, umění komunikace se psem vám pomůže zvládnout i obtížné situace jednodušším způsobem. Na věku či schopnostech vůbec nezáleží. Hlavně proto, že váš vztah bude fungovat v respektu, lásce a důvěře. Získáte větší jistotu a klid. 
 

Pes vás bude zbožňovat

Komunikace s překážkami, bojem a stresem nefunguje. A to i v případě, že si vše přejeme dělat správně. Mým posláním je pomáhat pejskům a lidem mít šťastný vztah. Svými 20 letými zkušenostmi a citlivým vnímáním, co se ve vašem vztahu odehrává, vás dokážu podpořit ve spokojenějším soužití. 
 
Zrychlete si cestu k vašemu úspěchu stejně jako to udělala již spousta mých klientů:
 
 
"Povel "Za paty" jsem svou fenku učila více než 5 let. Já myslela, že to nechápe. Nikdy to nedělala. A teď to dělá úplně sama." 
 
"Za 8 let mám načteno tisíce článků, knížek, dívala jsem se na spoustu videí, ale jedno setkání s koučem mi pomohlo pochopit a rychleji najít cestu jak věci umět, cítit a znát. Tento prožitek pomáhá 1000x víc oproti všemu co jsem do nyní zažila."
 
"Vy jste mi vyměnila psa! Jak je možné, že ty psy už neřeší?"
 
 

I vy můžete mít šťastný vztah bez stresu a překážek!

Máte-li touhu se naučit jak vztah může fungovat v lásce a respektu, kontaktujte mě nebo se přijďte obohatit na přednášku, workshop či individuální setkání. Na www.pespartak.cz najdete knížku Znaková řeč pro psy i různá povídání o komunikaci. Více informací a videí najdete také na YouTube kanále či Facebooku “Kouč pro komunikaci se psy”.
 
Nikdy není pozdě. Vždy je vše možné změnit k lepšímu. :)

Reklama

Podobné články

Obrázek: b0258700278e72f688afc04804981aa0fc26a9e6
Obrázek: 3f9ffec3671db2308b2a25f1ad0522649a0aba60
Obrázek: 9876d1cfb292e7d65bd0e5f1a0d4195c77aad0c8
Obrázek: 5e3f6be3d706eb2426c91f1779231c69ef989b66
Obrázek: c0b10b409bc92a685d49395b426cb80ce849b6e7