Každá ženská chce hodného chlapa, ale nedokáže s ním žít

Muži se dělí na tři základní skupiny. Tu první tvoří frajeři, druhou slušňáci a ta třetí, nejpočetnější, shromažďuje mix dvou předešlých, obohacený o zajímavé libůstky a zvláštnosti, jaké si jen dokážete představit.

Obrázek: 07ad358082db5466c137102f8b14e1d55e488052
Zdroj: pexels.com

Už od malička je malá holka konfrontována s chováním kluků, kteří se snaží na sebe upozornit. A tak tu máme věčné provokatéry, pošťuchovače, ubližovače, kazisvěty, křiklouny, rozumbrady, vtipálky, pomocníky i "mouchysněztesimě", kteří od prvních vzájemných sociálních kontaktů s děvčaty, dívkami a později dospělými ženami pomáhají svým jednáním vytvářet skupinový obraz toho pravého muže pro život.

Vtip je v tom, že na názoru lidí vlastně ani moc nezáleží. O tom, co je pro ženu nejlepší, stejně rozhoduje příroda sama!

Můžete se udívat na romantické filmy, učíst statistikami a výzkumy na vhodného partnera a upřesvědčovat vlastní matkou, která se modlí za slušně a dobře vychovaného gentlemanského zetě, a stejně je vám to houby platné. Vaše názory na pana božského budou určovat vaše hormony a s těma není rozumná řeč.

I když jste rozhodnutá nekomplikovat si týdny a roky žádným playboyem, ani tvrďákem či ranařem a máte to v hlavě pěkně srovnané, jakmile se váš menstruační cyklus překlopí do dnů ovulace a hormony vás popostrčí na loveckou stezku lásky, jste ztracena. Nasadí vám růžové brýle genové přitažlivosti, oklamou všechny moudré části mozku a vsugerují představu, že ten zlý hoch od vedle je nejlepším aspirantem na oddaného partnera, jakého si můžete jen přát.

 

Ač ženy tvrdí opak, pravdou je, že raději políbí žábu, než prince na koni!

Můžete se snažit, jak chcete, ale vnitřní volání po silném sexy samci je v ženách hluboce ukryto. Letíme na chlapy, které je prostě vidět. Frajera cítíme na hony daleko a jsme ochotny vyždímat ze sebe to nejlepší, jen aby si nás v houfu obdivovatelek všiml. Špatnost v mužích nás masochistickým způsobem přitahuje. Jejich pokřivenou povahu bereme jako výzvu odstranit tvrdou slupku a vyloupnout to měkké jádro, o kterém jsme přesvědčeny, že skrývají. Chceme je zkoumat, pracovat na nich, nebo je přímo zkrotit. Láká nás jejich motto žít naplno, zkoušet nové věci, vychutnat si zábavu a vzrušení, někdy si zahřešit a houpat se na vlnách silného mužského vedení. Zlí kluci vyprávějí lepší vtipy, pijí, kouří, flirtují, žijí přítomným okamžikem a jejich něžné protějšky se toho děsí a zároveň je to děsně přitahuje. Ochutnat zakázané ovoce bývá tak svůdné, že přestože žena vyslyší společensko-rodinné volání po hodném chlapci a spojí s ním svůj život, její oči se stále vracejí zpět ke známému darebákovi.

Definice hodného muže se mění z ženy na ženu, ale na základní charakteristice se všechny shodnou

Jedním dechem ho popisují jako chlapíka věrného, vnímavého, podporujícího, romantického, bezkonfliktního, přívětivého, inspirujícího, slušného, seriózního, ochotného, přizpůsobivého, neflirtujícího, toho, který se nikdy nehádá, umí se omluvit a svou partnerku považuje za idol ženské přitažlivosti. A až se znovu prokysličí, dodají na závěr ještě jednu větu. Bohužel, život s ním je hrozně NUDNÝ a probouzí ve mně to HORŠÍ JÁ!  

Co si budeme povídat! Kdo z nás vydrží pohled do zrcadla, které nám nastavuje svým chováním náš chvályhodný partner. Pokud není žena stejného ražení, po krátkém čase začne vypadat vedle svého muže jako semetrika, která se neustálou konfrontací s jeho pěknými vlastnostmi pouští do poťouchlých provokací, nebo se začne za něho v naší sobecké době stydět. Slušňák vyčuhuje svým chováním a jednáním na míle daleko a touha kolektivu ho srazit pěkně do zástupu průměru ho vystaví nejednomu konfliktu. Říct NE neumí, hádat se taky ne a dívat se na to, jak ustupuje či raději vyhoví, nezastane se a stále se nesmyslně omlouvá, toho si cení jen málokterá z nás. Dívky a dámy touží po ochraně, bezpečí a vzájemných mantinelech vztahu, které jim umožní se cítit pohodlně a spokojeně. V okamžiku, kdy se jim partner jen přizpůsobuje, se vším souhlasí, celé dny se stará o jejich blaho, pořád se na něco ptá, není schopen říct svůj názor a poslechne na slovo, shodnou se na jednom. TO SE PROSTĚ NEDÁ VYDRŽET! 

Opustit hodného kluka a muže? To nikdo nepochopí! A za blbku budete jenom VY sama!

Mít absolutního slušňáka za kamaráda je životní terno. Také slovní spojení „buď dál můj nejlepší přítel“ bývá obrovským přáním dívek a žen při každém rozchodu s tím milým a oddaným hochem. Pokud mu dáte vale, počítejte s tím, že to vašemu okolí bude dělat problémy. Rodiče nevěřícně zakroutí hlavou, kamarádi vás budou mít za megeru a vy strávíte se svými myšlenkami nejednu horkou chvilku. I ostatní ženy si přisadí a nevědoucí kamarádky hned nepochopí. Kdo bude stát ale pevně po vašem boku, to bude celý zástup příslušnic něžného pohlaví, které prožily týdny a roky v přítomnosti hodného muže. Ty už totiž dobře vědí, jak velký rozdíl je mezi tím, jakého chlapa si ženy přejí, a tím, jak jejich reprodukční volba nakonec dopadne!

Reklama

Podobné články

Obrázek: 0554990584ba994a7466a11d24dec96c3ef2b76c
Obrázek: 14421172539d9d1411f6cb27b13e4545c50a4f8a
Obrázek: 11224be0279834fdcb846e88e844030f727b5435
Obrázek: be0f92aa4d99a2a97fa1ee1d280b5a7b9667a71f
Obrázek: 7997ebef8de9f9bff62d3b5cdf528915cfd4a0b8