Vlasová kosmetika Mydentity je doslova kouzelná!

Baví vás styling? Ráda svým vlasům dopřáváte a chcete, aby to šlo poznat už na první pohled? Chcete pro vlasy maximum? Přejete si vlasy zdravé, ale také originální, atraktivní, mladistvé, hravé? Na trhu je velmi zajímavá značka přípravků na vlasy, která zaujme nejednu ženu. Pojďte ji s námi prozkoumat!

Obrázek: afcbe8435f79e33f0f71d9bc4d7cc26eeaf49b39
Zdroj: magazín Gleid

Poznejte autora vlasové kosmetiky, abyste pochopili výjimečnost produktů

Napadá vás otázka, kdo je Guy Tang? Jde o kadeřníka, který si plní sny. Srdcem je hlavně kolorista, miluje fitness, beauty, tanec a zpěv. Nazpíval několik písní, ke kterým si dokonce sám napsal texty. Najít je můžete nejen na YouTube, ale také na Spotify či Apple Music. Narodil se v Oklahomě, nyní působí v Los Angeles. Je synem vietnamsko-čínského páru. Vystudoval beauty college a své znalosti a schopnosti pak dále rozvíjel za pomoci dalších vzdělávacích kurzů a školení.
 

Na Instagramu či YouTube je jedním z nejvyhledávanějších kadeřníků. Místo nudných popisků o krásném dni totiž nabízí přímo návody pro všechny kadeřníky, jak dosáhnout specifických barev. Ve svých videích se snaží přinášet nejen postupy, ale také testuje, ukazuje a vysvětluje více do hloubky. Nyní má více než 2 miliony odběratelů na YouTube a 2,3 milionů fanoušků na Instagramu. Kadeřníci ho obdivují a milují. Stejně tak i jeho barvy na vlasy a stylingové produkty. Jsou opravdu dokonalé!
 

Jeho snem bylo připravovat barvy na vlasy a přípravky na vlasy podle svých vlastních představ, a tak vytvořil značku Guy Tang #Mydentity. Vytvořil řadu unikátních vlasových barev, které poznáte díky ojedinělým odleskům. Chtěl vrátit do kadeřnické práce zábavu a nadšení, ale ze všeho nejvíc chtěl založit komunitu, vytvořit silnou #hairbestie rodinu a dát každému z nás možnost najít svou vlastní #mydentity.

V čem Mydentity vyniká a jaké je hodnocení zkušené kadeřnice?

Čím jsou jeho produkty zvláštní a unikátní? Na tuto otázku ráda odpoví kadeřnice z 25letou praxí ze Studia Helena paní Helena Pudilová. „Levandulová vůně barev je typická, klientky si proces barvení užívají. Výsledný odstín je nevšední, vlasy extrémně lesklé. Speciální složka Miru-Style X-HP™ chrání barvu vlasů před tepelným stylingem až do 232 ̊C! A to jsou horké nástroje v téhle době obzvlášť oblíbené."
 

Ochrání vlasy před horkem, má skvělé složení

Paní Pudilová pokračuje: „Stejně levandulovou vůni zažijete u mytí, šampon #MYCONFIDANT a kondicionér #MYCONFIDANT voní nádherně. Neobsahují sulfáty, parabeny a chlorid sodný a opět mají tepelnou ochranu. Jsou jedinečné tím, že vyhovují silným i jemným vlasům, protože vůbec nezatíží a vlasy jsou krásně lesklé. Pokud použijete ještě navíc tepelnou ochranu dlouhým nebo odbarveným vlasům ve formě termoochranného spreje #MYDEFENDER SPRAY, nemusítevůbec obávat, pro vlasy děláte maximum.


Styling pro vás teď bude zábavou

slečna s barvenými vlasy

Pro texturu vln je ideální texturizační objemový sprej #MYTHICCBODY, díky kterému dosáhnete sexy ležérního, "neupraveného" vzhledu. Pokud toužíte po maximálním lesku, vyberte si jemnou a lehkou mlhu #MYSTARDUST pro intenzivní lesk. Redukuje krepatění a poletování vlasů bez zatížení, dodává hydrataci a zvyšuje hladkost a upravitelnost vašich vlasů. V ohybech vln vynikne nejvíce!


V případě, že si přejete jemný, světlo odrážející rose gold třpyt a lesk, sáhněte po třpytivém spreji #MYSPOTLIGHT. Rose gold třpyt neovlivní vaši barvu, snadno s ním rozčešete vlasy, uhladí je. Díky lehčí aplikaci a konzistenci je vhodný pro jemné vlasy. Budete nadšené!


Nejvoňavější lak #MYCONTROL s vůní cherry blossom (sakury/třešně), který už v kadeřnictví dobře známe, je navržen mimo jiné i pro dlouhé vlasy, takže nedochází k žádnému zacuchání. Docílíte s ním souměrné fixace a objemu," podotýká kadeřnice.


Uzdraví vaše vlasy

I další produkty se jí osvědčily: „Na konečky delších vlasů máme vyzkoušenou závěrečnou péči #MYHAIRLUBE pro jejich zacelení. Po ní se vaše konce dlouhých vlasů nebudou vůbec lámat a ještě se budou úžasně lesknout. I každodenní použití, samozřejmě jen malého množství, vlasy nezatíží. Výživa je maximální. Třešnička na dortu v přípravcích, které si můžete pořídit domů, je intenzivní vlasová regenerace #MYHERO X2. Aplikovat ho stačí 1x týdně a přísun kolagenu vám zajistí stále zdravé a lesklé vlasy! Intenzivně opravuje poškozené vlasy a udržuje kvalitu zdravých vlasů."

Kdo a co je inspirací famózního kadeřníka?

Zajímavé na Guy Tangovi je, že jeho inspirací na poli kadeřnické práce je a vždy bude kadeřník, podnikatel a filantrop Vidal Sassoon. „Miluji jeho precizní střihy. Rozhodně předběhly svou dobu a jsou nadčasové. Dokážete s nimi pracovat v průběhu celé své kariéry.“ Svou inspiraci čerpá také například z návrhářských počinů Alexandera McQueena a z různých koutů pop kultury a taneční scény. Zbožňuje svého partnera Almara a písně Mariah Carey. Po té dokonce pojmenoval svého maltézáčka, Mimi.


A motto Guy Tanga? „Buďte sami sebou, neberte se tak vážně a ve svých postech či videích dávejte ostatním nějakou hodnotu. Předávejte jim své vědomosti, sdílejte je, neschovávejte si je pro sebe. Uvědomte si, že každý je jiný. Jak osobností, tak stylem. Pokud se bavíme i o vlasech, tak kvalitou, hloubkou tónu či sílou. Pomáhejte ostatním, buďte mentorem, buďte sví."

Projevte sami sebe i navenek. Nebojte se v sobě probudit či povzbudit svou kreativitu a oživit svou hřívu oslnivě lesklými a nedbalými loknami, kouzelnými barvami ve vlasech či specifickým stylingem, a přesto si u toho zachovat zdravé a lesklé vlasy! Mydentity tu je pro vás.

 

Reklama

Podobné články

Obrázek: e0d1f01b6298e22e8148531448caf9dc09c44592
Obrázek: faffd32d8b30c3fb05cec6e5661bcd167a4f27b3
Obrázek: 4bb1420a6fc607cec8bcdd05dabba2eaa7e65724
Obrázek: f56904da012ff35c6acc6e1ce51dd74d1918229f
Obrázek: 0657dadcc720e8b04a688e0674307b55024d3491