Tipy na vánoční kosmetické dárky 2022, které nezklamou!

Vybrat dárky s kosmetikou nemusí být vždy snadné. Dnes vám proto přinášíme několik typů na dárky, které udělají radost a navíc svému blízkému dáte profesionální, ověřené a vyzkoušené produkty, které jsou oblíbené v kadeřnických a kosmetických salonech. Stejně tak vám pomůžeme s výběrem fénů, žehliček a dalších pomůcek, který usnadní péči i samotný styling.

Obrázek: Nejlepší vánoční dárky roku 2022
Zdroj: Ilustrační obrázek Canva


Představujeme vám ty nejlepší vánoční dárky s přidanou hodnotou a ověřené profesionály, které potěší každého:
 

Darujte krásnou a zdravou hřívu 

Pro jemné vlasy bez objemu doporučujeme balíček Paul Mitchel Lemon Sage, který obsahuje zahušťující produkty, které vlasům dodají dokonalý objem a obsažený panthenol je zároveň posílí a ochrání před třepením. Ideální volbou je také balíček Alterna s výtažkem z kaviáru, který pomáhá obnovit přirozenou plnost vlasů, okamžitě jim dodá na objemu, vlasy do hloubky vyživí a vůbec nezatíží!

Pro vlasy s nežádoucím objemem, suché, většinou vlnité, kudrnaté či krepaté nebo pro milovníky CGM metody vyberte balíček z řady Lavender od Paul Mitchel. Dokonalá volba pro takové vlasy je i oblíbená řada Cactus od značky Zenz s opunciovým olejem, který dodá vlasům extra dávku vitamínů, minerálů a zajistí zdravý vzhled.

Pro mastící se vlasy a vlasovou pokožku je super řada Menthol šampon a kondicionér od Zenz. Tyto produkty dodají sílu a vitalitu všem typům vlasů, stimulují krevní oběh a dodávají vlasovým folikulům novou energii. Navíc mají antiseptický a odmašťující účinek. Slaný sprej pak podpoří objem, stačí aplikovat velmi malé množství.
 

Obrázek: Dárková sada Alterna
Obrázek: Dárkový balíček Paul Mitchell Tea Tree Lavender
Obrázek: Dárkový balíček Zenz


Pro blond nebo barvené a hodně narušené vlasy vyberte balíček Moisture od Alterny nebo sadu od Olaplexu. Pokud chcete investovat do kvalitní hloubkové kúry, které tyto vlasy potřebují, pak zvolte K18. Revoluční a úžasná maska na vlasy a s čistícím šamponem vlasy zlepší ihned po prvním použití.

Pro barvené vlasy doporučujeme balíček Tea Tree Special od Paul Mitchell s osvěžujícím olejem z čajovníku, máty a levandule. Obsažené bylinné látky čaje rooibos pomáhají chránit barvu před nepříznivými vlivy počasí a před vyblednutím.

Pro citlivou vlasovou pokožku nebo s problémem lupů a s prevencí proti padání vlasů doporučujeme Zenz řadu Deep Wood s bylinným tretamenem či s maskou pro udržení hydratace a vyhlazení vlasového stvolu.
 

Obrázek: zvýhodněná sada Olaplex
Obrázek: maska K18
Obrázek: Dárková sada Paul Mitchell


Darujte profesionální pomocníky, kteří usnadní styling
 

Pro rychlé a pohodlné vysoušení

Fén, který nás ve studiu Helena překvapil a každou ženu zaujal je horkou novinkou. Lehký, rychle vysuší a zanechá vlasy krásně hladké a hydratované díky technologii SMART-X™, která stokrát za sekundu vyrovnává teplotu a proud vzduchu. Za nás je to jednoznačný vítěz tohoto roku BIO IONIC SMART-X™ HIGH EFFICIENCY a pokud od fénu očekáváte především kvalitu na profesionální úrovni, tak s tímto pomocníkem rozhodně nešlápnete vedle!

Pokud ovšem jsou vaše možnosti omezené a nechcete tolik utratit a přitom zvolit kvalitní fén, pak doporučujeme Gold pro fén, který snižuje dobu vysoušení až o 50 % a dodává vlasům oslnivý lesk.
 

Pro krásně rovné vlasy a dokonalé vlny

Skvělá žehlička na vlasy BIO IONIC 10X PRO STYLING IRON je skvělým pomocníkem, jak pro vyhlazení, tak pro vytváření vln. Oblíbená je nejen u kadeřníků, ale i u samotných zákaznic, protože díky jejímu tvaru a držení se snadno protáčí a vytváří vlny snadněji. Navíc má tato žehlička vibrační pláty, které pomáhají promísit vlasy a díky tomu je zanechává hebké a lesklé. Její pulzující vibrace vlasy narovnává rovnoměrněji, což zajišťuje rychlejší úpravu a hebký výsledný účes.

Pokud nezvládáte vlny žehličkou, kulmou Hot Tools ve tvaru pistole je zvládnete s přehledem. Právě díky tomuto tvaru je to o hodně snazší. Vybírat můžete ze dvou velikostí nebo darovat celý komplet, tedy 4 kulmy v jednom.
 

Obrázek: luxusní fén BIO IONIC
Obrázek: Kulma na vlasy Hot Tools


Darujte pleťovou pěstící kosmetiku

Pro suchou zralou pleť doporučujeme sadu od Ericson Laboratoire z řady Hydraclinic. Ta obsahuje 4 inovativní aktivní látky, které působí na přirozené mechanismy v kůži a spolu s dalšími vzácnými rostlinnými extrakty představuje intenzivně hydratačně - výživné působení s maximálním regeneračním účinkem. Unikátní péče je obohacena o inteligentní hydrolipidy, které dokáží upravovat hydrataci v kůži v závislosti na vlhkosti prostředí.

A pro citlivou pokožku stojí za zmínku řada Biologic. Její inovativní péče za pomoci biotechnologických složek, fytohormonů, prebiotik, postbiotik a množství přírodních extraktů má dvojí působení - obnovuje přirozenou mikrobiotu a mikroflóru pokožky, čímž zajišťuje její lepší obranu proti agresivním vlivům vnějšího prostředí a zároveň napravuje nedostatky spojené s hormonální nerovnováhou.

Chcete darovat krásné dlouhé řasy? Tedy nejprve sérum na řasy a po 6 týdnech už uvidí obdarovaná výsledky! Tentokrát s dárkem navíc. Náš léta prověřený a opravdu fungující produkt, který si zamiluje každá žena.
 

Darujte doplněk stravy, který podpoří nejen zdraví

Pro muže i ženy je skvělým dárkem doplněk stravy GelaVis. Unikátní produkt švýcarské medicínsko-technologické firmy s 25 letým výzkumem HA, který zlepšuje funkci vlasových folikulů a zlepšuje mikrobiom pokožky hlavy, podporuje tvorbu keratinu, zvyšuje hydrataci a výživu pokožky.​ Hojí, zlepšuje elasticitu a viskozitu, zvyšuje imunitu a zároveň podporuje vlastní tvorbu hyaluronu. Navíc nemá žádné vedlejší účinky a nezatěžuje organismus.
 

Dárek, který potěší každou malou slečnu i ženu

Dárek, který potěší každou každou malou slečnu je spousta Invisibobble gumiček v nádherném Adventním kalendáři, díky kterému si užije otevírání každého okénka.

Pro každou ženu, které chcete udělat radost - ať už se jedná o kamarádku nebo maminku, darujte kartáč na vlasy od Tangle Teezer. Perfektní rozčesání vlasů bez tahání. Módní barva tohoto roku je zelené, ale vybírat můžete z mnoha krásných barev nebo v krásném balíčku i s gumičkou a maskou na pleť.
 

Originální dárek pro muže

A co pro muže? Klidně něco intimního, ale oblíbeného! Angry Beards Calm Balls šetrně pečuje o citlivé mužské partie a spolehlivě tak zajišťuje každodenní intimní hygienu. Tato dárková sada je opravdu originální dárek, který muži ocení.
 

Obrázek: Gelavis HA doplněk stravy
Obrázek: Adventní kalendář Invisibobble
Obrázek: TANGLE TEEZER kartáč na vlasy
Obrázek: Angry Beards Calm Balls dárková sada pro muže

Reklama

Podobné články

Obrázek: 6263edc66f4ea1d6fae388583f442b4a551b50fd
Obrázek: 3288fcb48fd9bc985a97d99b4582485897bf4c4a
Obrázek: d294c6c75df20a3b3474447eee6a502b0c8e7292
Obrázek: 618d7bcd933e214e24ce5ff93672128106aeb141
Obrázek: 30ce8552960dfa4bf3124c0076bf0712f03db076