Co potřebujete vědět o lidech v pohyblivém znamení? Blíženci, Panna, Střelec, Ryby

V rámci zvěrokruhu spadají všechna znamení do třech klasifikacích – základní, pevná a pohyblivá. Pohyblivá znamení jsou Blíženci, Panna, Střelec a Ryby. A co znamená být pohyblivé znamení a proč je důležité to vědět? To se dozvíte v dnešním článku, který se bude věnovat astrologii.

Obrázek: beeb41a1381b71d14ff97829efc57c8db816afe5

Jak pohyblivá znamení hledají rovnováhu

Co znamená pohyblivé znamení?

Pohyblivá znamení přicházejí na konci každé sezóny. Blíženci označují konec jara, Panna konec léta, Střelec konec podzimu a Ryby konec zimy. Jejich úchvatná a široká „končící“ energie činí z těchto pohyblivých znamení velmi přizpůsobivé bytosti, které hledají změny a většinu změn vnímají velmi pozitivně a nevyhnutelně.

Pohyblivá znamení mají skvělou schopnost posbírat všechny nápady včetně informací, které vytvořila jiná znamení, a vdechnout jim svou tvořivost, fantazii, zdokonalit je a připravit je na startovní čáru.

Tato pohyblivá znamení jsou velmi přizpůsobiví. Dokáží jít s proudem, a proto nemají problém najít kompromis, na kterém se každý shodne. Jsou orientovaní na spontánní řešení. Nicméně Blíženci dobře vědí, že příliš mnoho různorodých názorů a proudící energie může vést v konečném důsledku k nevkusnosti či nedokončení stanoveného cíle a proto si často rádi dělají a tvoří věci po svém jako jednotlivec.
 

Poznejte hloubku každého pohyblivého znamení

Ve srovnání se základními znameními zvěrokruhu (Beran , Rak, Váhy a Kozoroh), kteří začínají každou sezónu a jsou vůdci, a mezi pevnými znameními (Býk, Lev, Štír a Vodnář), kteří jsou uprostřed v každé sezóně a jsou výborní při prosazování věcí, nápadů, stavby struktury plánů, pohyblivá znamení jsou o přizpůsobivosti.

Nahlédněte, jak tato pohyblivá energie ovlivňuje každého z nich...
 

Blíženci

Každá ze tří klasifikací základních, pevných a proměnných znamení obsahuje jeden znak každého prvku. V případě Blíženců je to proměnlivý vzduch.

Blíženci tedy ztělesňuje jejich proměnlivost, která se projevuje konverzací a způsobem jejich myšlení. Blíženci mají opravdu velkou schopnost komunikace a je o nich známo, že jsou vtipní a často středem pozornosti. Člověk se s nimi zkrátka nenudí. Tento dynamický komunikační styl dělá z Blíženců vynikající novináře, provokativní spisovatele i pisatele knížek.
 

Panna

Panna je proměnlivá Země, takže přinášejí své schopnosti přizpůsobivosti a zdokonalování do plánování a organizace – milují tabulky, zapisování a chtějí mít vše naplánováno včetně jejich osobitého systému.

Panny jsou také skvělými trenéry. Jsou velmi dobří v pomoci lidem vytvářet strukturu plánů, které jim pomáhají udržovat dobré návyky.
 

Střelec

Znamení  Střelec je především o akci, zejména o přimění dalších lidí k akci a pohybu.

Ze všech proměnlivých znaků je Střelec nejlepší, pokud jde o aktivaci a přesun projektu - zvláště ten, který zamrzl. I když to není úplně stejná „vůdcovská“ kvalita, jakou vidíme v základních znameních, tak právě Střelec má výhodu v tom, že pomáhá udržet věci v pohybu.
 

Ryby

Pokud je Střelec dobrý v rozpohybování projektů, tak Ryby , které jsou proměnlivou vodou, mohou skvěle uvolňovat emoce ostatních lidí, což je občas na škodu, zvláště pokud s touto energií neumí dobře zacházet.

Díky tomuto aspektu jsou Ryby často léčiteli, protože vědí, jak pracovat s energií obtížných emocí, které se mohou objevit v mezilidských vztazích.
 

Dokáží spolu vycházet pohyblivá znamení?

Pohyblivá znamení spolu vycházejí dobře, přesto se však mohou dostat do bojů o moc, pokud nebudou hrát podle stanovených pravidel, které si předem dohodnou.Pokud spolu ale vyjdou a na všem se předem domluví, stanový cíle a hranice, tak vytvoří neuvěřitelné duo, kdy se budou perfektně doplňovat.Vzhledem k tomu, že všechna proměnlivá znamení si užívají podnětné konverzace, mohou si vyměňovat skvělé nápady díky tomu se stávají velmi produktivní. Jednoznačně je pro pohyblivá znamení snadnější vycházet společně než s ostatními znameními, protože vědí, jak se snáze přizpůsobit.
 

Jak mohou proměnlivá znamení najít rovnováhu?

Přestože je adaptabilní proměnlivé znamení skvělá věc, může však s sebou přinášet i své vlastní výzvy. V první řadě si pohyblivá znamení musí být vědoma své tendence „ukousnout více, než mohou žvýkat“. Měli by si proto dávat pozor na přílišné množství rozpracovaných projektů a vědět, kde jsou jejich limity. Také jim nikdy neuškodí udržet v jejich životě rovnováhu mezi základními a pevnými znameními s kterými se mohou snadno dostat do sporu, zvláště pokud nejprve mluví a pak až přemýšlejí.
 

Závěrem 

I když žádný znak - základní, pevný nebo proměnlivý není lepší než jakýkoli jiný, tak jejich porozumění vám může poskytnout ještě lepší pohled, porozumění a pochopení toho, jak se jejich vlastnosti a myšlenky utvářejí a jak se projevuje v jejich životě pohyblivost, kterou je občas těžké pozastavit.

Reklama

Podobné články

Obrázek: f1462526a35632bf0057ffac0e33913644112f4b
Obrázek: syndrom rodičovského vyhoření
Obrázek: Zdravé návyky, které zlepší vaši pohodu
Obrázek: 14421172539d9d1411f6cb27b13e4545c50a4f8a
Obrázek: 778a3b7ab48090499c8619d6cddba3a59a37a4a7