3 inovativní nástroje na vlasy ideální jako vánoční dárek!

Myslíte si, že nejste příliš zruční, ale přesto toužíte po dokonalém vlasovém stylingu, nebo hledáte vánoční dárek, který darovanou opravdu potěší? Představíme vám 3 ověřené vychytávky, které vás překvapí a jsou ověřené kadeřníky v praxi. Nechte se inspirovat inovativními produkty! Každý z nich plní svůj úkol svědomitě a na maximum.

Obrázek: f6d3f000fcfb147124da3a0f4724913609cdc66f
Zdroj: pixabay.com


Revoluční, dokonalé, ale i snazší žehlení a natáčení vlasů

Prvním adeptem na vhodný dárek, který si zaslouží pozornost, je revoluční italský styler Upgrade ® Free Style. Unikátní žehlička na vlasy, kterou lehce vykouzlíte vlny, jedním tahem rovné vlasy, ale i perfektní objem od hlavy. Na trhu patří mezi novinky a velkou oblibu si získává u kadeřníků, protože pomocí něho vykouzlí dokonalé výsledky, přestože je práce s ním snazší. Takže si ho zamilujete i vy. A v čem je unikátní?
 

Upgrade Free Style je vybaven centrálním otvorem, kudy vlasy procházejí. Tato inovace garantuje stálou optimální teplotu během žehlení s perfektními a stálými výsledky. Odpadá tlak na nástroj a vlasy pouze „prokluzují“ otvorem. Pokrokové řešení usnadňuje styling a nezatěžuje zápěstí, takže se krášlení stane mnohem příjemnějším! Aniž bychom museli vyvíjet jakékoliv úsilí pro zavření žehličky, ruce se mohou volně pohybovat na každém pramenu vlasů, ať silném nebo tenkém, a dosáhnout dokonalého uhlazení nebo přirozených vln.


Objem od hlavy tento klenot také umí. Nasaďte styler v oblasti temene blízko k hlavě a pomalu „protočte“ vlasy do protisměru růstu vlasů. Nemusíte se bát popálení. Docílíte skvělého objemu, a délky pak můžete buď vyhladit do rovna, nebo styler protáčet a získat vlnitý styling. Povrch destiček je potažený keramikou a turmalínem a vynikající a užitečné je, že se vypne sám po jedné hodině nepoužívání, pokud zapomenete přístroj vypnout. Toto ocení jak kadeřníci, tak i vy při domácím používání! Styler je vhodný na vlasy dlouhé i vlasy po ramena. Zní vám používání styleru nepředstavitelně? Pokud ano, podívejte se na toto video, kde spatříte celý proces.
 



Užívejte si vysoušení vlasů díky fénu a kartáči v jednom

Objevte přístroj na vlasy Hot Tools Volumiser, kterým si vlasy vyfénujete a docílíte výsledku jako ze salonu, okouzlujícího objemu a lehce zvlněných konců. Přístoj kombinuje fén na vlasy a kartáč, a tak pro vás bude ideálním pomocníkem, pokud vám přijde náročnější nebo zdlouhavé fénovat vlasy s pomocí kartáče, který je zvlášť. Nyní nádherného a profesionálního výsledku dosáhnete při každém domácím použití!


Unikátní otvory pro proudění vzduchu pomáhají rychleji vlasy tvarovat a zajišťují efektivní vysoušení vlasů. Tento užitečný nástroj je vybaven titanovým povrchem, štětinami s aktivním černým uhlím a iontovou technologií, který byl navržen odborníky tak, aby nedocházelo k poškození způsobenému teplem a pomáhál udržovat vlasy zdravé a lesklé. A to je podstatný benefit, když chceme vlasy takto upravovat!


Otočný ovladač teploty se třemi teplotními a dvěma rychlostními stupni poskytuje všestrannost a skvělý výkon u všech typů vlasů. Příjemný povrch poskytuje pohodlné uchopení a 3 metry dlouhá profesionální otočná šňůra vám poskytuje volnost pohybu, což mnozí z nás jistě ocení. Jestli pro vás mají recenze značný význam při rozhodování, doporučujeme vám jednu podrobnou recenzi s mnoha zajímavými poznatky.

 

 


Rychlejší, efektivnější a příjemnější kulmování vlasů

Udělejte sobě či blízkým radost, pokud si rády tvoříte vlny. Třetím zázrakem tohoto článku je totiž kulma Hot Tools Curl Bar s revolučním designem a obsahem 24karátového zlata! Usnadní vám práci a ušetří čas potřebný pro vytvoření dokonalých vln díky ergonomickému designu, který pomáhá předcházet napětí v ramenou a zápěstí. Tuto výhodu si rozhodně budete po vyzkoušení pochvalovat.


Současně je v kulmě volitelná funkce vibračního časovače, kterým si můžete nastavit optimální čas zahřívání právě pro vaše vlasy, a tak zajistit rovnoměrný výsledek. Vybrat si můžete ze dvou šířek podle toho, jaký výsledek si přejete. Buď kulmu o šířce 25 mm nebo 32 mm. Docílíte tak tedy pevnějších nebo volnějších vln. Pro ty, kteří chtějí tvořit účes podle nálady, je tu Curl Bar Set se čtyřmi vyměnitelnými nástavci o šířkách 19, 25, 32 a 38 mm, takže můžete pokaždé vytvořit jiný dojem, kterým oslníte své okolí, ale hlavně sama sebe! Hodí se pro dlouhý vlasy, ale i vlasy po ramena.
 

A proč vyzkoušet zrovna produkty Hot Tools? Protože je to tradiční a zavedená značka profesionálních nástrojů pro vlasový styling pocházející z USA, která již více než 25 let oslavuje tvorbu neotřelých a krásných účesů. Stylingové nástroje, jež získaly už mnohá ocenění, byly vytvořeny přímo pro potřeby profesionálů, aby jim pomohly vytvářet a upravovat účesy všude tam, kde je zapotřebí těch nejlepších vlasových pomůcek, a poskytovat tak špičkové služby v salonech a na přehlídkových molech.
 


 

Každá si přejeme vypadat co nejlépe, cítit se co nejlépe a obětovat tomu co nejméně času. Tyto nástroje splňují všechny požadavky! Za magazín Gleid vám přejeme, ať potěší vás či vaše blízké, až některý z nich najdou pod stromečkem jako vánoční dárek.


Aktualizováno: 24.11.2022
 

Reklama

Podobné články

Obrázek: 5a50657a62e0d39e60c1b25181776949ff8a8c41
Obrázek: e24795dbcd8e7dafa80fa3f2695e0f00e0d8f46c
Obrázek: 8c5d7a18f764d0b31f06d483ca6bcc878e2da2de
Obrázek: 6bf149de69061de0da4b20444ab192d45dac965b
Obrázek: 864a9d4f1f07c55660910232bcac0710f7ba9fd0