Velká podzimní předpověď pro jednotlivá znamení

Milí čtenáři, mám pro vás tentokrát podzimní předpověď pro jednotlivá znamení, kterou jsem zaměřila na oblasti života, jenž vás nejčastěji zajímají, a to obecnou část ve smyslu, jaké chování od sebe můžete očekávat, dále samozřejmě milostnou oblast, práci a zdraví. Přeji vám příjemný podzim plný pozitivní energie.

Obrázek: bc50d9d4d247539711535ea96c743e8303cb8223
Zdroj: pixabay.com
  

Panna (23.8. - 22.9.)

Máte příležitost dojít k tomu, po čem toužíte, důležité je ale, abyste využili své schopnosti, nezapomněli na lásku, pokoru, radost a pozitivní mysl. V milostné oblasti můžete prožít velkou lásku, pokud se nebudete bát otevřít své srdce. Můžete znovu prožít spontánní zamilovanost, ale jak to bude pokračovat dále, to už je na každém z vás. V práci můžete postoupit na vyšší úroveň ve smyslu, že se vaše zaměstnání stane zároveň i posláním, tudíž se budete cítit hluboce naplněni a práci si budete užívat. Obecně řečeno by se vám mělo docela dařit, měli byste zvládnout pracovní zkoušky a může se vám i podařit splnit si nějaký pracovní cíl. Po zdravotní stránce si hlídejte především imunitní systém a pokuste se odhalit, díky čemu si jej případně oslabujete. 
 
 

Váhy (23.9. - 23.10.)

S největší pravděpodobností budete nuceni odpočívat, i když tomuto řešení nebudete zrovna moc nakloněni. Do cesty vám může přijít mnoho překážek, takže vlastně aktivity, které budete mít v plánu provozovat, nebude možné splnit. Příkladem může být nějaký zdravotní problém (v těchto měsících to může být trávicí trakt), takže pokud se tak stane, přemýšlejte o sobě, o svých dalších plánech, spěte, meditujte. V milostné oblasti se můžete cítit osamoceně, a to i když jste ve vztahu. Můžete se pokusit na pocitu osamělosti něco změnit a nemusí to být jen, to že se s partnerem rozejdete, abyste se vyhnuli dalšímu trápení. Může se vám podařit vztah pozvednout, a to tím, že dopřejete své mysli klid, budete se více hýčkat a změníte pak nejen úhel pohledu, ale i vzájemné chování. V práci nemusíte mít šťastné období, proto raději nikam nespěchejte a rozmýšlejte si každý další krok. Jestliže bude situace opravdu kalamitní, raději si na pár dní vezměte volno. 
 
 

Štír (24.10. - 22.11.)

Máte před sebou velice pěkné měsíce, které budou plné šťastných a veselých zážitků, měli byste mít zdraví v dobré kondici (nebo k tomu postupem času dojdete, jestliže o sebe budete dbát) a cítit se vnitřně vyrovnaní. Důležité je, abyste měli sami k sobě pěkný vztah, proto se na tento bod zaměřte. V milostné oblasti můžete potkat zajímavé lidi, kteří vám budou vyjadřovat svou náklonnost popřípadě láskyplné city. V této oblasti byste měli pocítit upřímnost, prakticky žádnou faleš, měli byste vědět, na čem jste a mít nové zkušenosti, jenž vás obohatí a posunou vpřed. V pracovní oblasti by mělo vše probíhat v poklidu a své úkoly byste měli plnit bezproblémově. Pracovní atmosféra by měla být přátelská, vyrovnaná a bez napětí. 
 
 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Podzim by pro vás měl být určitým vysvobozením a také by mělo přijít štěstí. Překážky, se kterými jste se doposud potýkaly, by měly pominout, ale samozřejmě ne samovolně, budete se muset přičinit. V milostné oblasti, pokud jste single, můžete potkat partnera, který pro vás bude pokladem - změníte se, budoucí vztah s ním vás nějak obohatí, posune vás vpřed nebo ještě lepší varianta - tento partner s vámi trvale zůstane. Jestliže partnera máte, tak by mělo dojít k určité proměně k lepšímu. Nakonec byste mohli dojít k poznatku, že už dávno jste mohli být v lásce šťastní, ale váš postoj byl nesprávný. V práci může nastat období změn - můžete dát výpověď nebo ji sami obdržet. Ať tak či tak, měla by se nějaká situace vyřešit a vám by se mělo ulevit a vy byste měli stoupat postupem času v kariéře výše než doposud. Po zdravotní stránce si dávejte pozor na skryté záněty v těle.
 
 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Máte před sebou období, které by mělo být ve znamení zkoušek osudu, které buď vezmete jako zkušenost, ať to dopadne jak chce nebo se budete cítit bezmocně, a pokud v nich neobstojíte, tak můžete mít i následně posmutnělou náladu. To, že něco nevyšlo, může znamenat jen to, že ještě není správná doba na zrealizování daného plánu a je potřeba nasbírat další zkušenosti. Ale třeba budou věci, které vám na podzim vyjdou - nechte se překvapit. V partnerské oblasti se můžete cítit nenaplněně, proto by bylo dobré se zaměřit na to, v jaké životní lekci máte obstát, abyste se posunuli vpřed. Vaše práce vám může připadat nudná a jednotvárná s tím, že můžete propadat pocitu beznaděje ohledně změny. Přijměte to, jaké to aktuálně v práci je a pokuste se i změnit svůj osud ve smyslu buď změny pracovního postoje nebo nalezení nové práce. Po zdravotní stránce si hlídejte imunitní systém.
 
 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Podzim by měl být ve znamení pocitu, že něco není úplně v pořádku, ale nebudete chtít být vtaženi do centra dění. Budete mít spíše neutrální postoj, protože nebudete chtít být nikým a ničím zraněni. Je možné s tím samozřejmě něco udělat, ale v tomto případě by se jednalo o změnu myšlení a plné zapojení. V milostné oblasti můžete protějšku říkat úplně něco jiného, než co se odehrává ve vašem nitru, takže city můžou být pak spíše povrchní. Z toho pak může vyplynout pomalý rozchod. Rozmyslete si, co vlastně chcete - být s daným partnerem nebo najít někoho nového? V zaměstnání vás náplň práce nemusí vůbec bavit, můžete to vykonávat spíše bez zájmu, což se samozřejmě může pak odrazit na výsledcích. Zamyslete se nad tím, co se dá změnit v kariéře k lepšímu. Po zdravotní stránce karty mluví o tom, že se vaše současné zdravotní potíže ještě protáhnou nebo pokud se teprve nějaký problém objeví, nemusí být snadné jej vyřešit. Zaměřte se také na správnou činnost lymfatického systému.
 
 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Mnohým z vás se bude vracet v myšlenkách negativní minulost a následně pak v každodenních situacích můžete mít pocit ohrožení, takže podle toho budete jednat. Můžete se až zbytečně uzavírat do sebe a nebudete se chtít změnit. Zkuste na tom zapracovat a smířit se s minulostí, protože pak se vám bude žít lépe. V milostné oblasti můžete mít obavy z toho, že znovu přijde nové zklamání a rány, které v sobě stále máte, se ještě více otevřou. Snažte se nezahořknout, neuchylujte se do ústraní před světem, ale spíše naopak - bavte se, dejte si do hlavy, že budete v milostném životě šťastní. V práci můžete být negativní vůči změnám, novým úkolům, ale taky u některých z vás nastane pocit ohrožení ze strany kolegů či nadřízených. Všechno by to ale opět měl být stín minulosti, kdy vlastně překážky si budete vytvářet vy sami v hlavě. Zapracujte na sobě. Po zdravotní stránce si dávejte pozor na gynekologicko-urologický systém.
 
 

Beran (21.3. - 20.4.)

Je před vámi záležitost, kterou byste měli úspěšně dotáhnout do konce, avšak nemělo by to být vyřešeno velice brzy - je potřeba vykonat ještě mnoho práce, než sklidíte ovoce. Mějte z toho, na čem budete pracovat, radost. Nenechte se moc ovlivňovat okolím a uvědomte si, proč to děláte. V lásce byste měli buď pozměnit váš stávající vztah, kdy by to mělo následně i znamenat zlepšení partnerství. Především pro vás nezadané je tu příslib setkání s někým, s kým byste měli posléze budovat slibný vztah. V pracovní sféře byste mohli projít nějakou změnou ve smyslu nového zaměstnání, nové pracovní pozice atp. I když nebudete mít patřičné vědomosti, tak vaše píle a nadšení pro získávání nových informací to za vás zvládnou a rychleji se zapracujete. Jestliže žádná pracovní změna nenastane, tak byste měli mít alespoň dobré vyhlídky v pracovní oblasti. Chraňte se před skrytými záněty v těle, které by se mohly objevit v nesprávný čas.
 
 

Býk (21.4. - 21.5.)

Podzim by pro mnohé z vás měl být především o výměně názorů a vyostřených sporech. U každého z vás to pak bude jinak v tom smyslu, zda ten spor vyvoláte vy sami nebo do něj budete chtě nechtě vtaženi a vlastně se stanete takovou obětí konfliktu. Ať daný boj vyhraje kdo chce, tak je to jedno, protože vítězem nebude na dlouho. V milostném životě můžete prožívat nenávist, ale i podlost a chuť po vítězství, a teď opět to samé - kdo bude tím, kdo bude nenávidět, kdo bude podlý nebo bude chtít vyhrát? Většinou tyto situace nastanou u vztahu, který je před zánikem. Někteří z vás se rozhodnou vzít si k vyjednávání jinou osobu, ale otázkou je, zda to bude správná volba. V práci nemusí být dobrá atmosféra, neboť může být poznamenaná falší a pomluvami. Pokud budete stát před nějakou pracovní zkouškou, dobře se na ni připravte a nic nepodceňte, protože v ní nemusíte obstát. Po zdravotní stránce se může ozvat nejvíce trávicí systém, proto na to pamatujte ve své životosprávě. 
 
 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Na podzim byste se mohli chovat nečestně, můžete využít lest a podlost ke splnění svých cílů. Taky se můžete snažit něčemu oklikou vyhnout, ale následně se vám to může vymstít. Může se stát, že se vůči vám bude chovat někdo nefér, ale spíše je větší šance, že vy budete těmi, kteří se nechovají zrovna čestně. V milostné oblasti se dá říct, že byste mohli být podlí, škodolibí či až prolhaní vůči tomu, kdo o vás bude jevit zájem. Někteří z vás se budou vyhýbat konfrontaci s partnerem, aby nebylo nutné učinit nějaké zásadní rozhodnutí. V práci by měl být ústředním tématem klam, který by měl samozřejmě vést k nějakému profitu - mám tím na mysli podvod nebo lichotky na vás páchané, ale i vy sami se tohoto můžete dopouštět, abyste dosáhli určitých výhod. Dávejte si pozor na různé havárie, jízdu autem, ale také se zaměřte na životosprávu, abyste zbytečně neintoxikovali organismus.
 
 

Rak (22.6. - 22.7.)

Zkušenosti z minulosti by mohly poznamenat velkou část podzimu, protože pochybnosti, které v sobě budete mít, budou ovládat vaši mysl a možná i následně události, jenž se budou dít. Díky mysli se můžete snažit dobrat k nějakému závěru, ale důležitá je souhra mysli a citů. Nejsilněji se to může projevit v milostné oblasti, kde díky negativním zkušenostem, také vlivu okolí, se můžete cítit vnitřně rozervaní, můžete být skeptičtí, neochotní se rozhodnout. Takto si můžete nabourat, díky nedůvěře a absenci lásky, vznik nového vztahu, který by mohl mít budoucnost nebo si "otrávit" stávající vztah, který by se pak mohl blížit k zániku. V pracovní sféře se můžete cítit nestabilně - nebudete si jisti, jaký další krok máte učinit, aby byl správný a zároveň nebudete ani důvěřovat svému vnitřnímu hlasu. Důležité je v tomto případě něco změnit a nestagnovat dlouho. Svou pozornost po zdravotní stránce zaměřte především na imunitní systém.
 
 

Lev (23.7. - 22.8.)

Čekají vás možná až nečekané změny - staré odejde a přijdou nové zkušenosti a také zážitky. Čas rozloučení by měl přijít ve správný čas, přirozeně a nemělo by to být až tak bolestné, naopak by měl nastat pocit úlevy a vysvobození. V milostné oblasti by měla být ukončena jakási vývojová fáze, kdy se může stát, že budete od svého protějšku odloučeni (klidně se může jednat o rozchod) - třeba vám to má říct to, že se máte nad vaším vztahem více zamyslet a popřípadě něco změnit, jestliže je to ještě možné. Pokud není k tomuto člověku návratu jako k partnerovi, tak mu poděkujte za společně prožitý čas a v dobrém se s ním rozejděte. Ve vašem povolání by mohly nastat zásadní změny ve smyslu ukončení stávajících pracovních aktivit. Jestliže budete ke změně donuceni okolnostmi, zkuste se psychicky připravit na pěknou budoucnost a zachovejte si pozitivní mysl. Uzavřete minulost a nelitujte žádné změny, která vám do života přišla - jsou to důležité životní lekce. Po zdravotní stránce buďte opatrní především na játra, močový měchýř a ledviny.

Reklama

Podobné články

Obrázek: jak-poznat-ze-po-vas-touzi-muz
Obrázek: 22b958bc354bda21fda7268d98ef172f172aee18
Obrázek: 1b20b02ac69ee07d29ebcdab2affc98fd7d78315
Obrázek: 95e847198b05dd8422b1235348f32966cb6d5621
Obrázek: d48813fc8e3a73b880ee680523e1911972601d04