Výklad pro srpen. Kdo se dočká ocenění, komu se bude dařit v práci a komu v lásce?

Když se tento měsíc necháte vést zvědavostí a dáte prostor i zábavě, ocitnete se na cestě ve zkoumání sebe sama. V srpnu se výrazně zvýší vaše kreativita, užijete si spoustu radostí, dosáhnete ocenění a otevřou se vám nové příležitosti.

Obrázek: b30293e8115096a58eae3d12bbb39ca332abafc0

Beran

Měsíc srpen pro vás bude ve znamení sociálních vazeb, protkaným velkým pocitem radosti. Setkání s novými lidmi a dostatečný prostor prozkoumat nové aspekty vaší osobnosti, vám pomohou nasbírat další zkuženosti. V srpnu rozhodně nestůjte na místě a vydejte se na cestu poznání.

Býk

Sdílení času se svými blízkými a přáteli vás bude nabíjet energií, díky čemu uvolníte spoustu stresu a odpočinete si od svých starostí. V druhé polovině měsíce budete díky tomu velmi motivovaní a zklidnění. Činnosti, jako je zahradničení, nebo čtění vám pomohou posílit váš pocit sebe sama.

Blíženci

Výsledkem vaší pracovní pýle se otevřou nové obchodní i pracovní příležitostí. Okolní svět si bude všímat vašeho úsilí a nakonec se dočkáte i vyhlíženého ocenění. Využijte tuto skvělou příležitost a sílu, abyste pokračovali ve svých cílech, nezapomeňte si během toho udělat čas i na odpočinek, který je důležitý pro vaši kreativitu.

Rak

Tento měsíc se vám bude dařit ve všech oblastí vašeho života. Budete slýchat chválu, uznání a lidé ve vás uvidí velký potenciál. V druhé polovině srpna se ocitnete v přímém centru pozornosti, kterou si zasloužíte a kterou si doslova budete užívat.

Lev

Tento měsíc se ve vašem dlouhodobém vztahu může objevit trochu napětí. Pokud jste nezadaní, tak o romantické nabídky a nové setkání nebudete mít nouzi, protože váš silný pocit nezávislosti a vaše osobní síla přitáhne mnoho nápadníků. Buďte však na pozoru a využijte nabídek, které se shodují s vaší preferencí a životním směrem, kterým chcete jít.

Panna

Najednou se ocitnete před příležitostí, která vám umožní změnit život. V práci i v lásce se vám bude tento měsíc velmi dařit. Otevřou se vám doposud zavřené dveře, které vám přinesou nové a zajímavé zkušenosti. Nebojte se jich a vkročte do nich s velkou radostí, protože díky tomu vyzkoušíte nepoznané, které vás obohatí především v rozvoji sama sebe.

Váhy

Tento měsíc můžete být v jeho první polovině více oddažití a raději budete čas trávit sami se sebou. Tento stav je však dočasný. V srpnu budete převážně načerpávat novou energii, abyste mohli ve svých cílech pokračovat a měli jste sílu je úspěšně dokončit. Vaše snaha bude očividná a s ní přijde i uznání, jen buďte trpěliví a nespěchejte, abyste nezakopli.

Štír

Budete mít dost příležitostí na to, abyste otevřeli a prozkoumali hlubší spojení mezi lidmi. Zaměřte se tento měsíc na mezilidské vztahy a pokud nyní s někým máte problém, zkuste jiný přístup, změňte pohled a začněte více naslouchat. Pokud to uděláte, výrazně prohloubíte vztahy, jak s vaší polovičkou, tak s blízkými i přáteli.

Střelec

V srpnu se vám může zdát, že toho děláte málo a budete mít myšlenky na to, dělat více věcí, věnovat více času práci i povinostem. Nicméně tento měsíc je pro vás odpočinkovým, kdy máte načerpat novou energii. Dejte si proto pauzu a užijte si chvilky klidu. Svůj volný čas využijte skrze činnosti jako je pohyb a zamyslete se i nad tím, co můžete udělat pro pevnější zdraví.

Kozoroh

Práce vám zabírá spoustu času a proto vám už nezbývá žádný volný čas na svůj osobní život. Zastavte se, vydechněte, dopřejte si odpočinek a vyražte mezi lidi, jděte se bavit. Díky tomu si na chvilku odpočinete od svých starostí, načerpáte novou energii a využijte svého drahoceného času ve prospěch vztahů, na kterých je také potřeba pracovat, jinak ochabnou.

Vodnář

Dosavadní vaše dřina se vyplatila. Vše, čemu jste věnovali v minulých měsících úsilí bude náležitě odměněno. V druhé polovině srpna věnujte svůj čas sobě, odpočiňte si od svých povinností, starostí a vychutnejte si plody svých dosavadních úspěchů. Rozmazlujte se a radujte se z vašeho potenciálu a nápadů, které k vám tento měsíc budou přicházet.

Ryby

Přetransformujte svá rozhodnutí na radost a správná volba bude jasná. Tento měsíc budete vyžadovat více pozornosti, zábavy a času stráveného s přáteli. Užijte si tuto dobu, ale nepřežeňte to, zaroveň mějte na paměti, že bez práce nejsou koláče.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 975abf9230ee36954777613fc6454519f2bf43a3
Obrázek: 49a17b07747491f9f332bc91fb28c0cd449f506d
Kávové smoothie
Obrázek: e67be42f356c78507b2c23e4251e7d85e7dedf4c
Obrázek: 41526fb7ab164916f3b5a3cc5a2a87d0be316193