Velký horoskop na prosinec - Co vás čeká v lásce, práci i doma?

Prosinec je kouzelným časem každého roku. Voňavé cukroví, blikající světýlka, vánoční dekorace, dárky a čas strávený s lidmi na kterých vám záleží. Prosinec je ale také spojený se shonem a stresem, který nás dokáže někdy pěkně potrápit. Zjistěte, jak se vám v předvánočním čase povede - co vás čeká ohledně vztahů, lásky, financí a jaká atmosféra bude u vás doma panovat?

Obrázek: 436f0372f816a561f64ffdc24ee0b5d5422bc902

Beran

Vztahy: Nový měsíc přináší růžový začátek do vašeho milostného života. Záleží jen na vás, zda jste připraveni potkat někoho nového nebo se otevřít a zlepšit váš stávající vztah.

Práce: V práci ucítíte značný zápal a budou se k vám hrnout úkoly, které vás budou bavit.  V prosinci si značně budete užívat financí, dejte však pozor, abyste nezapomněli zaplatit složenky, které jsou důležité.

Finance: Berani tyto Vánoce budou prožívat daleko více a intenzivněji než předešlé roky, a protože vás kouzelná atmosféra strhne, budete se velmi brzy věnovat úklidu, výzdobě, pečení cukroví a s předstihem budete mít i nakoupené a zabalené dárky.

Domov a rodina: I když nemáte se všemi blízkými ideální vztahy a komunikace mezi vámi nejde úplně hladce, nepropadejte panice ani citovým výlevům. Zkuste si své neshody s dotyčným vyříkat, ale jednejte s pokorou a ostří zastrčte pod kabát. Pokud se nenecháte strhnout afektovaností a neuvážlivým myšlením, uděláte si v tomto vztahu pořádek včas.

Býk

Vztahy: Vaše vztahy tento měsíc budou vzkvétat. Budete se radovat z nových známostí, které do vašeho života přicházejí a budete okouzleni tím, na koho tento měsíc narazíte. Pokud jste tedy nezadaní, mějte otevřené oči, protože můžete dostat nabídku na rande s kterou to zajiskří.

Co se týče zadaných párů, možná budete pociťovat velkou žárlivost od druhé strany. Bude potřeba si tuto situaci vyjasnit, protože vám pomalu bude docházet trpělivost a pochopení. Ať už se rozhodnete v nynějším vztahu zůstat nebo odejít, tak si můžete být jistí, že přijde čas klidu a harmonie.

Práce: V práci vás tento měsíc mohou rozhodit i drobnosti, budete více podráždění a nebudete si věřit tolik, jako obvykle. Budete pociťovat i napětí mezi Vámi a nadřízeným. V druhé polovině měsíce však tyto neshody budou odeznívat a vy budete zaplaveni nápady, které se nadřízenému budou zdát zajímavé. Budete mít našlápnuto k úspěchu a začne se vám opět dařit. Možná, že se objeví i nová pracovní nabídka o které budete velmi intenzivně přemýšlet.

Finance: Tento měsíc v první polovině pozor na nečekané výdaje, mohou zásadně rozhodit vás rozpočet. V druhé polovině se vše opět obrátí k dobrému a vy můžete být dokonce odměněni.

Domov a rodina: Vánoční nervozita vás pomalu začne dohánět. Zřejmě jste si toho nabrali až moc, a protože jste perfekcionista můžete do určité míry podléhat stresu a špatným náladám. V tuto dobu raději zvolněte a nalaďte se na příjemně pozitivní atmosféru – však Vánoce nejsou jen o shonu, ale také o tom, trávit čas se svou rodinou. Udělejte si čas na odpočinek a svou energii věnujte vzdělávání se v podobě knih nebo si najděte aktivitu u které budete moci vypnout od zajeté každodenní rutiny.

Blíženci

Vztahy: I když milujete svobodu a jste rádi sami, tento měsíc to bude spíše naopak a vy zatoužíte po sdílení s opačným pohlavím. Budete rádi, když do vašeho života zavítá někdo noví a vy ho budete moci poznávat blíže. Nikam rozhodně v poznávaní nespěchejte a držte si patřičný odstup do té doby, než si budete opravdu jistí, zda se tomuto novému člověku budete chtít více otevřít.

Pokud jste zadaní budete mít tendenci v prosinci vytahovat staré záležitosti a mít sklony k zveličování i drobností, které by vám jindy nestáli ani za řeč. Vyhýbejte se proto rázným výměnám názorů a snažte si v sobě udržet co nejvíce vnitřního klidu, jinak byste později mohli litovat. V první polovině měsíce se vyvarujte vážným rozhodnutím, protože se stejně ke konečnému závěru nedopracujete a budete podrážděni vy i partner.

Práce: Pro vás letošní Vánoce nebudou úplně lehké, protože se nenacházíte v klidném období.  V práci toho máte nad hlavu, dochází vám energie, začínáte být podráždění, a tak by se mohlo stát, že se dostanete do konfliktu s nadřízeným. Tento měsíc se vyvarujte důležitým rozhodnutím, protože vaše mysl není příliš čistá a mohli byste se ukvapit.

Finance: V tuto dobu pro vás není vhodná doba pro obchodování. Ušetřete si své velké kroky a nechte si vše projít několikrát hlavou. Nepouštějte se do ničeho zásadního a neodkývněte hned první možnost či nabídky, které se k vám dostane, protože nakonec zjistíte, že to není tak růžové, jak se ne první pohled zdálo.

Domov a rodina: V první polovině prosince budete pociťovat značnou únavu a budou vás napadat chmury, že nic nezvládáte, tak jak byste si přáli. V druhé polovině se však vaše nálada uklidní a vy získáte i nadhled ve všech směrech. Nakonec si budete užívat předvánoční čas a naladíte se na Vánoční atmosféru, která vám dodá energii a pocit radosti.

Rak

Vztahy: Tento měsíc z vás bude vyzařovat sebevědomí. Obklopí vás nápadníci, kteří se budou ztotožňovat s tím, co od života chcete a vy si budete moci vybírat. Váš osobitý a velmi příjemně energetický přístup vám zaručí velkou pozornost, které se vám v poslední době nedostávalo. Začátkem měsíce můžete dostat nabídku na rande, kterou s radostí využijete. Tato nabídka nebude ale jediná, a protože chcete mít na výběr a nechcete se upínat jen na jednu možnost, dáte šanci u druhým.  

Pokud jste zadaní bude tento měsíc pro vás náročnější. Vaše komunikace ve vztahu bude váznout a přijdou neshody. Budete mít pocit, že váš protějšek neposlouchá a nevnímá nic z toho, co vás trápí. Nevěšte hlavu, protože v druhé polovině měsíce si i váš protějšek uvědomí, že ani on není bezchybný a díky tomu se začne blýskat na lepší časy.

Práce: V práci trávíte příliš času a na nějaké pauzy nezbývá čas. Daří se vám i nápadům, které k vám stále přichází. Avšak byste měli zbystřit, protože s vaším intenzivním nasazením můžete pomalu začít vyhořívat a díky tomu se vše může začít hroutit jako domeček z karet. Nezapomínejte, že i odpočinek a vypnutí mysli je důležité. Věnujte proto pozornost i jiným aktivitám, jinak budete směřovat dolů. Pokud si udržíte včas zdraví odstup, přinese vám to nejen klid na duši.

Finance: Tento měsíc budete mít větší vídaje než jindy. Vyhýbejte se proto ukvapeným nákupům naprostých zbytečností, které nepotřebujete. Vaše nákupy si naplánujte a vyvarujte se unáhleným rozhodnutím, zejména unáhlenému výběru dárků. Dejte si čas na rozmyšlenou a až pak začněte s utrácením.

Domov a rodina: Svůj volný čas věnujete zejména své rodině a dětem. Vaše dny budou plné aktivit, které vám budou zpříjemňovat předvánoční čas. Můžete v tomto období pociťovat malé napětí, které ale velmi brzy odezní.

Lev

Vztahy: V prosinci budete unavení z toho, jaké nápadníky potkáváte. Vypadá to, že ani jeden neodpovídá tomu, po čem toužíte. Pomalu začínáte ztrácet naději, že si vůbec s někým budete rozumět a budete upadat do sebelítosti. Nevěště ovšem hlavu, protože i na vás někdo čeká a možná, že se objeví právě v tento měsíc, kdy už veškeré seznamování budete chtít hodit za hlavu. Netrapte se a buďte stále otevření.

Práce: V práci vám vše jde o ruky. Rádi se pouštíte do nových projektů a každý svůj nápad si dokážete skvěle obhájit. Váš šéf z vás bude mít radost. Nezapomínejte ovšem taky na odpočinek, který je velmi důležitý. Pokud ve své práci budete trávit příliš času, můžete začít chybovat, protože budete vyčerpaní. Udělejte si proto odstup a věnujte se i svému osobnímu životu.

Finance: V tomto měsíci vás mohou potrápit výdaje, kterých zrovna není málo. Bojíte se, že nebudete mít dostatečné finanční prostředky k tomu, abyste svým blízkým darovali přesně to, po čem touží. Nepropadejte strachu a ani panice, protože se finance brzy obrátí ve váš prospěch a vás čeká náležitá odměna, za kterou nakoupíte skvělé vánoční dárky.

Domov a rodina: V prosinci budete mít skony k velkému nadšení, které však bude kazit nějaká osoba. Zdá se vám, že vám nepřeje štěstí a tak se vám snaží zkazit vaši náladu. Vy však seberete odvahu a s dotyčnou si vše vyříkáte a dáte ji tak najevo, že nestojíte o nevyžádané rady a ani o fiasko ohledně předvánoční pohody.

Panna

Vztahy: Co se týče milostných vztahů, tak i daty budete úspěšní. V nových i trvajících vztazích záříte sebevědomím, pochopením a přitahujete i další lidi, kteří budou toužit vás poznat blíže. S radostí budete přijímat každé pozvání na punč nebo na skleničku. V tomto období zatočíte hlavu skoro každému, protože vaše energie vyzařuje na kilometry daleko. Nezapomínejte však nejen na vzhled u druhého, ale zaměřte se také na to, co má ve své duši.

Práce: V pracovní oblasti budete zářit. Skvěle zvládáte každý nový úkol, který se před vámi objeví. Váš nadřízený nebude šetřit chválou. Avšak pozor na vyhoření. Je nutné držet si odstup a netahat si práci i domů, když svůj volný čas máte trávit s dětmi a rodinou.

Finance: Rádi máte své finance pod kontrolou a úspěšně se budete vyhýbat ukvapeným nákupům. Vše si nejprve necháte projít hlavou a pak až půjdete do akce. V tomto období si však dejte pozor na upomínky a vše důležité zaplaťte co nejdříve, předejdete díky tomu komplikacím v nadcházejících měsících.

Domov a rodina: Protože chcete mít vše nachystané včas už v polovině prosince budete mít naklizeno, nakoupeno a dárky zabalené. Zřejmě v tomto období budete podléhat velké nervozitě a napětí, nicméně se s tím vypořádáte snadno a během pár dní si oddychnete a propadnete předvánoční pohodě a klidu. V prosinci budete věnovat dostatek svého času přátelům a svým blízkým. Pokud se v rodinných vztazích naskytnou problémy, nesnažte se je řešit v zápalu ale s klidnou hlavou a otevřenou myslí. Možná nebude všecko tak, jak si představujete a proto myslete i na preference ostatních.


Váhy

Vztahy: V prosinci narazíte na nové lidi, kteří vás budou přitahovat. Není vyloučeno, že si v tento čas začnete i románek s člověkem, který se vám již delší dobu líbí. Brzy zjistíte, že vám pouhá pozornost o jednoho člověka nestačí a chcete si více užívat než se vázat.

Zadaným tento měsíc bude přát. Vyříkáte si věci, které vás v poslední době tížili a začnete s čistým štítem. Měli byste se naučit více naslouchat a věnovat pozornost tomu, co vám druhý říká.

Práce: Těšíte se ze svých úspěchů, které se dostavují z vaší dosavadní práce. Mějte otevřené oči, protože se může objevit nová pracovní příležitost, která bude pro vás velmi zajímavá. práci se vám bude dařit a veškeré úkoly, které jste případně odkládali budete s grácií zvládat. Dostanete ohodnocení od svého nadřízeného, který je s vámi spokojený.

Finance: V prosinci si budete dělat samé radosti. Koupíte si většinu věcí, po kterých jste v předchozích měsících toužili. V druhé polovině prosince však pozor, mohli byste větší obnos peněz vyhodit za něco zbytečného, co vám bude v bytě akorát překážet.

Domov a rodina: V prosinci se zaměřte na rodinné vztahy, na které jste poslední dobou neměli příliš času. Je na čase nebrat problémy druhých na lehkou váhu a snažit se je vyslechnout a případně jim nabídnout pomocnou ruku. Protože vaše energie bude zejména pozitivní, směřujte ji k těm, na kterých vám nejvíce záleží.

Štír

Vztahy: Pokud jste zadaní může to u vás začít skřípat. Je na čase si promluvit a ujasnit si hranice, protože váš protějšek bude zkoušet vaši trpělivost.

Naopak nezadaným se bude dařit mnohem více. Blíží se k vám člověk, který vás pozve na rande a bude mít zájem se s vámi sbližovat. Budete nadšení, protože s tímto člověkem budete mít hodně společného a i vaše životní cíle si budou podobné. Nebojte se pozvání přijmout, protože v prosinci budete sršet sebevědomím i sexappealem.

Práce: V práci se držte na uzdě. Vaše emoce budou jako na kolotoči a udržet se v klidu pro vás bude náročnější než jindy. Čekají vás nějaké překážky a úkoly, které vám dají zabrat a nepůjdou úplně hladce. Trpělivost ale růže přináší a v druhé polovině měsíce se vše začne uklidňovat. Nakonec i velký problém zvládnete úspěšně vyřešit i s oceněním od svého nadřízeného.

Finance: Nenechte se strhnout tím vším, co kolem sebe vidíte. Vysoké výdaje a zadlužení kvůli Vánocům se vám opravdu v nadcházejících měsících nevyplatí. Stůjte pevně nohama na zemi a kupujte jen to, na co máte finanční prostředky. Určitě si několikrát rozmyslete, zda za to daná věc stojí.

Domov a rodina: Vaše rodina na vás vypozoruje, že vaše nálada v poslední době není nejlepší. Zřejmě se schyluje i ke konfliktu skrze důležité životní záležitosti. V druhé polovině prosince se vše začne uklidňovat a vše se bude ubírat lepším směrem. Udělejte si chvilku čas i na své přátelé a vyjeďte s nimi na výlet. Díky nim si pročistíte hlavu a dostanete širší a objektivnější názor na věci, které právě řešíte.

Střelec

Vztahy: Využijte krásného prosincového období k prohloubení svých milostných a partnerských vztahů. Zadaným prosinec zkrátka bude přát a není tomu ani u nezadaných. I vás tento měsíc čeká příjemně strávený čas s někým, koho jste právě potkali. Je na čase začít navazovat plnohodnotný vztah, který obohatí vás i váš život.

Práce: V práci budete tápat, vaše sebevědomí skrze pracovní záležitosti není příliš vysoké a vás to bude znervózňovat. Hlavní je nepanikařit a raději si každý úkol dvakrát zkontrolovat než ho odevzdáte. V druhé polovině už své sebevědomí budete opět nalézat a v práci zase budete rádi. Zřejmě na vás bude čekat důležitý projekt, který vás na chvilku vyvede z míry, ale vy ho nakonec úspěšně zvládnete.

Finance: V prosinci se snažte neutrácet za věci, které nepotřebujete. Raději šetřete na horší časy a své peníze si ukládejte stranou. Vyhnout byste se měli i skrze podepisování smluv a závažné rozhodování odsunout až na leden.

Domov a rodina: Co se týče rodinných vztahů, zde bude vládnout příjemná atmosféra bez jakýkoliv konfliktů. Tento měsíc zatoužíte po nových aktivitách a svůj čas budete věnovat vzdělávání. Nezapomínejte ani na své přátelé a pozvěte je k sobě domů. Uvidíte, že čas s nimi vám přivodí nové nápady, díky kterým si rozšíříte své obzory.

Kozoroh

Vztahy: I když se vám poslední dobou v partnerských vztazích moc nevedlo, tak v prosinci se to zlomí. Můžete se těšit na prohloubení svých vztahů, které teď spíše jen přežívali. V případě, že jste nezadaní, tak i vy se můžete těšit na nové poznání člověka, který vás okouzlí a s kterým budete rádi trávit všechen váš volný čas. Otevřete svou mysl i srdce a nechte se strhnout krásným pocitem a sdílením.

Práce: V práci se vám daří, každý úkol i projekt zvládáte na jedničku. Nic vás nezaskočí a kolegové vás mají rádi a obdivují vaše nasazení a úspěšnost ve všech směrech. Může se objevit i nová nabídka, která pro vás bude velmi zajímavá a vy budete mít příležitost vyzkoušet něco jiného. Ať už se rozhodnete jakkoli, tak se vám po pracovní stránce bude dařit i nadále.

Finance: Štěstí vám přeje i ve financích. Můžete být odměněny za dosavadní práci a můžete očekávat i nějaký peněžní dárek ve vyšší částce.

Domov a rodina: Věnujte čas svým přátelům a vydejte se na nějaký výlet. Můžete jít společně nakupovat i vánoční dárky, kdy si vzájemně poradíte a vyměníte cenné názory. V rodině bude panovat příjemná atmosféra. Žádné konflikty a ani neshody vás neohrozí. Z tohoto důvodu je na čase vypnout a užívat si společný čas klidu u pohádek či jiných příjemných aktivit.

Vodnář

Vztahy: Ve vztazích to skřípe a možná jste zklamaní. Nedůvěra se prohlubuje a vy stále doufáte, že se to vyjasní. V prosinci netlačte příliš na pilu a nechte věcem volný průběh, jinak hrozí hádky a nezvladatelný hněv, kterého byste mohli litovat. Nezadaný zbystřete. Přichází k vám nový člověk, který se vám může na první pohled zdát jako ten praví, ale po čase zjistíte, že není úplně tak dokonalý a milý. Dejte si raději pauzu a v klidu si ujasněte, co opravdu od druhého pohlaví očekáváte a stanovte si jasné hranice, kterých se budete držet.

Práce: V práci můžete zažívat větší stres než obvykle. Máte toho nad hlavu a nové úkoly se kupí. Můžete mít sklony vyhledávat si nové pracovní příležitosti úplně v jiné profesní sféře. Koncem prosince se však situace uklidní a vám se začne dařit. Chce to jen vydržet a zatnout zuby. Pak vás bude čekat náležité ocenění i pochvala.

Finance: Ve financích to tento měsíc také nebude růžové. Máte mnoho výdajů a některé jsou zbytečné. Zvažte, zda není na místě zrušit některé placené členství. Když se podíváte podrobně na váš bankovní účet, zjistíte, že utrácíte zbytečné peníze za něco, co vůbec nepoužíváte. Nepropadejte však panice a případně se obraťte na svou rodinu, která vám podá pomocnou ruku. Uvidíte, že koncem prosince se vše bude ubírat lepším směrem.

Domov a rodina: Může se vám zdát, že vaše rodina vás příliš nepodporuje a často vaše nápady přehlíží. Díky tomu budete směřovat svou energii jinam a jistým členům se budete raději vyhýbat. Možná je na čase si společně sednout a komunikovat s nimi příjemnějším tónem než obvykle. Nakonec uvidíte, že některé věci pochopili po svém a že i přesto že jste pochybovali, tak vás podporují a stojí na vaší straně.

Ryby

Vztahy: Váš dlouhodobí vztah rozkvétá a naplňuje se harmonií. V tomto období můžete mít sklony k tomu, aby se váš vztah zase posunul o kus dále. Ať požádáte svou drahou polovičku o ruku, nebo plánujete stěhování, tak právě teď je na to ten správný čas – nebudete odmítnutí.

I nezadaným se v prosinci bude dařit. Objeví se člověk, kterého znáte z mládí a oživíte své společné vzpomínky. V jeho přítomnosti se budete cítit skvěle a jedinečně. Bude vám dávat najevo, jak moc o vás stojí a bude vás zasypávat komplimenty.

Práce: V práci se vám do teď moc nedařilo, ale i zde nastává zásadní zlom. Čeká na vás projekt, který zvládnete a díky kterému zazáříte nejen u kolegů ale i u samotného šéfa. Vynaložte proto v prosinci maximum, buďte trpělivý, pečlivý a sami uvidíte, jakých skvělých výsledků dosáhnete. Nebojte se v případě nejasností požádat kolegu o pomoc či jeho názor, pomůže vám to k tomu vidět věci i z jiného úhlu pohledu.

Finance: V prosinci se vyhněte všem podpisům skrze různé smlouvy či závazky. Vaše ukvapenost se vám později může vymstít. Pozor si dejte i na to, kam se chystáte investovat a zásadní rozhodnutí nechte raději na leden.

Domov a rodina: V kruhu rodinném bude panovat příjemná atmosféra pohody a klidu. Užijete si každou společnou chvíli. Relaxace a rodinné aktivity jsou v tomto případě na místě. Udělejte si také výlet nebo pozvěte své přátele domů a užijte si zábavu.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 0452ec286a3a800d0f2ac0d8e09f550fadfea953
Obrázek: fc104e5725fc4718d18b7cc5c07c8de9f234cc99
Obrázek: 9cc5cc7c799d77ed622abd1209f2d92832f594a2
Obrázek: 3489342a020e7acd102c7bfcef51694364e40a7b
Obrázek: 4964ce54782024afa3bf61de88eee1ff1709bd70