Jak napsat vánoční přání šéfovi, kolegům a zaměstnancům?

Listopad a prosinec jsou měsíce, kdy je čas na rodinu, přátele, firemní večírky a v neposlední řadě na vánoční a novoroční přání! Jak ale popřát šéfovi, kolegům nebo zaměstnancům tak, abyste vystihli, co pro vás a vaši firmu znamenají? Jakou formu přání zvolit? Poslat přání elektronicky, poštou nebo jej předat osobně? Nejvhodnější je spojit přání k Vánocům a novému roku dohromady. Seznamte se s několika příklady srdečných přání určených nejen vašim spolupracovníkům.

Obrázek: ea2fdda381105b8b9dcf4aae2948a6a6390bc561
Zdroj: pixabay.com

Jak popřát svému šéfovi

Udělejte svému šéfovi radost a popřejte mu vše nejlepší. Právě vánoční čas je pro navázání lepšího vztahu se šéfem vhodnou příležitostí. Člověku ve vedoucím postavení je vhodné pohlednici či obálku s přáním poslat poštou nebo předat osobně. A jaká slova zvolit?

  • „Ve vedoucí funkci jste nepochybně mužem/ženou na svém místě. Je pro mě celoživotní zkušeností pracovat pod Vaším vedením. Veselé Vánoce a šťastný nový rok!”
  • „Ať je následující rok plný profesionálních i osobních úspěchů. Přeji Vám i Vaší rodině krásné prožití Vánoc a vše nejlepší do nového roku!”
  • „Po té veškeré práci si zasloužíte užít si volný čas a zábavu. Prožijte klidné Vánoce, šéfe, a vše nejlepší do nového roku!”
  • „Vážený šéfe, děkuji Vám za podporu a vedení po celý tento rok. Přeji Vám a celé Vaší rodině zdraví a štěstí do nového roku a krásné prožití vánočních svátků.”
  • „Jste pro mne a mé kolegy velkým zdrojem inspirace. Děkuji Vám za pochopení, starostlivost a Vaši férovost. Přeji Vám krásné Vánoce a šťastný nový rok!”


Jaké vánoční přání potěší vaše kolegy

U kolegů můžete být trochu osobnější. Můžete si také dovolit rozeslat vánoční a novoroční přání on-line skrze e-mail, sociální sítě nebo SMS. A co jim napsat?

  • „Kolegové jako Vy dělají z pracoviště příjemné a přátelské místo. Přeji Vám krásné prožití Vánoc a vše nejlepší do nového roku.”
  • „Spolupráce s Vámi mě inspiruje a nutí mě pracovat jak nejlépe umím. Chci Vám popřát veselé Vánoce a nový rok plný lásky a míru.”
  • „Děkuji za podporu a motivaci, které mi poskytujete během celého roku. Veselé Vánoce a krásný nový rok!”
  • „Celý rok tvrdě dřeš. Zasloužíš si mít ty nejkrásnější svátky! Přeji ti klidné Vánoce a veselého Silvestra!”
  • „Spolupracovníci jako Ty dělají práci mnohem jednodušší. Děkuji Ti za Tvou spolehlivost a pracovitost. Přeji krásné Vánoce a úspěšný vstup do nového roku.”

Jak napsat novoroční přání zaměstnancům?

Nacházíte se ve vedoucím postavení firmy nebo vám firma dokonce patří? Pak byste v žádném případě neměli zapomenout popřát k svátkům svým zaměstnancům. Ať už jim budete přát osobně, písemně či elektronicky, můžete se inspirovat milými texty níže. 

  • „Zaměstnanci jako vy jsou palivem pro tuto společnost. Jsem šťastný, že má firma tak oddané zaměstnance jako jste vy. Přeji vám veselé Vánoce a jen to nejlepší do nového roku.”
  • „Vaše služby naší společnosti jsou neocenitelné. Cítím, že jsme jedna velká talentovaná rodina. Přeji vám prožití klidných Vánoc a mnoho úspěchů v nadcházejícím roce.”
  • „Jsem vděčný/á za zaměstnance, kterými jste. Přinášíte na pracoviště pozitivní energii a odhodlání. Děkuji vám za dosavadní práci a přeji vám veselé prožití svátků!”
  • „Sváteční čas by měl být naplněn radostí a klidem. Není lepšího času na mé poděkování za vaši tvrdou práci, kreativitu a odhodlání. Šťastné svátky!”
  • „Přeji vám příjemné prožití Vánoc a hojnost v následujícím roce.”


 

V dnešní technologické době se písemná přání bohužel vytrácí. Pravděpodobně je ve vaší práci většina lidí, kteří upřednostňují komunikaci přes mobil. V takovém případě si můžete dovolit poslat SMS novoroční přání, ve kterém příjemci popřejete do nového roku i k Vánocům. Inspirujte se našimi vzory přání, ale nikdy nezapomeňte, že je poznat, pokud není přání myšleno upřímně.



Reklama

Podobné články

Obrázek: 9cc5cc7c799d77ed622abd1209f2d92832f594a2
Obrázek: 3b14314df247070959927f939eff00a9dd23ab7e
Obrázek: f6d3f000fcfb147124da3a0f4724913609cdc66f
Obrázek: 724d03e24d31cce91c576a0d522040f251fed317
Obrázek: 0addc7ef9c9b8e77e2a701984c90ab87c03cd67d