Výklad andělských karet na leden pro jednotlivá znamení

Andělské karty nás vždy povedou upřímně k nejvyššímu dobru, poskytnou nám vedení a pomohou v rozvíjení duše. Každá tato karta vám předá poselství, které se týká jednotlivého znamení a měsíce ledna. Otevřete své oči, uvolněte svou mysl a nechte se vést správnou cestou. Co vám vzkazují andělé a vesmír pro tento měsíc?

Obrázek: 812422547865bebb8f1fbeea685019d611f4ac05
Zdroj: Freepik

Beran

Šťastné myšlenky - čím zářivější budou vaše myšlenky, tím lepší budou výsledky.

Jste vyzváni, abyste zůstali pozitivní a zaměřili se pouze na to, co si přejete. Myšlení na to, co si nepřejete, pouze udržuje negativní výsledky. I malé množství soustředění na pozitivní myšlenky může zásadně změnit váš život k lepšímu. Když cítíte, že postrádáte pozitivní zaměření myšlenek, požádejte vesmír o pomoc a věřte, že vám pomůže. I tento malý akt vám sám o sobě pomůže k nádherným změnám ve vašem životě.

Býk

Duchovní podpora - jste zcela podporováni, stačí jen pozorně poslouchat.

Toto je speciální karta. V tomto měsíci budete vedeni a podporováni okolím. Zavřete oči, několikrát se zhluboka nadechněte a jděte hluboko do svého nitra a relaxujte. Vyslechněte si každou radu, kterou v tomto měsíci dostanete. Během několika příštích dnů si všímejte všeho a nepochybujte o své schopnosti poslouchat. Vesmír vás bude zcela podporovat a naslouchat vaším přáním.

Blíženci

Pravá cesta - výborně, jdete správným směrem a tato karta vás v tomto měsíci bude nabádat v této cestě pokračovat dál!

Mnohokrát se zajímáme a ptáme, zda se ubíráme správným směrem, když tak často se zdá, že jdeme špatně. Někdy je velmi obtížné zahlédnout světlo na konci tunelu. Pokládejte si tuto kartu jako znamení, že jste na správné cestě a čekají vás úžasné odměny, tak se nevzdávejte! Často v nejtěžších chvílích života se ptáme, zda se ubíráme správným směrem. A ano, vy jdete správně, pokračuj dál ve své cestě!

Rak

Přitáhnete něco nového - vyjděte ze své zóny komfortu a pohodlí, vyzkoušej něco nového!

Andělé a vesmír vás vybízejí ke změně. I dělat malé věci jinak od každodenní rutiny vám přinese do vašeho života báječné změny. Všichni padáme do denní rutiny, protože je to tak jednoduché, předvídatelné a pohodlné. Andělé dobře vědí, že vyjít ven ze své zóny pohodlí může být nepříjemné, dokonce i děsivé, ale buďte ujištěni, že jste podporováni na každém kroku. Prožijte radost tím, že uděláte ještě dnes něco jinak a dívejte se, co se stane.

Lev

Vyhledání odborné pomoci - ohledně této záležitosti se poraďte s odborníkem.

Na této zemi existují lidé, kteří vám můžou pomoci v každé oblasti vašeho života, včetně této konkrétní situace. Pokud jste se snažili a stále si nejsi jistí, jakou cestou se vydat, je tato karta znamením pro vyhledání odborné rady. Andělé vytvářejí své zázraky prostřednictvím medií, které mají k dispozici, zejména prostřednictvím lidí zde na zemi. Nezapomeňte, nejdůležitější akce, kterou můžete udělat, je učinit první krok. Jakmile rozpohybujete své záměry skrz akci, věci se začnou dít ve svém uspořádání rychleji, než si umíte představit.

Panna

Víra - důvěřujte v to, co není vidět, vaše víra je silná, nevzdávejte to teď, když jste tak blízko!

Tak jako je častý klid před bouří, tak také víra často slábne v čekání na božské vedení. Někdy je velice těžké držet se své víry, když hledíme na aktuální situaci. V životě jsou důležité lekce a milníky, které se musíme naučit, než se můžeme posunout dál.

V určitém okamžiku vašeho života pohlédnete zpět s "aha" uvědoměním a pochopením, že kdyby tyto události nikdy nenastali, teď byste nebyli tak šťastný, jak jste. Užijte si čas i v této situaci a berte ji jako jasné znamení, že jste na nejlepší cestě k větší radosti!
 


Váhy

Pokojné myšlenky - zachovávejte pokojné a pozitivní myšlenky a dobrý výsledek se dostaví.

Karta vás vyzívá, abyste zůstali pozitivní a soustředili se jen na to, co si skutečně přejete a po čem toužíte. Negativní myšlení k vám přitahuje negativní energie a špatné výsledky. I malé množství pokojných a kladných myšlenek může změnit celou situaci k lepšímu. Pokud máte pocit, že postrádáte dobré myšlenky, požádej anděly a celý vesmír o pomoc a věřte, že je vám skutečně pomáháno. I takový malý akt přispěje k nádherným změnám ve vašem životě.

Štír

Představivost - strávit každý den představováním si toho, co si skutečně přejete.

Vizualizace přání je nejrychlejší způsob, jak otevřít dveře vesmíru a jeho nabídce vyplnit naše touhy. Nestarejte se o to, jak se k vám vaše přání dostane. Nechte to na starost vesmíru. Chcete-li, vytvoř si desku přání, kam si napíšete to, co si nejvíce přejete a denně si tento popis prohlížejte. Naslouchejte svému vyššímu já a požádejte vesmír a anděly o vedení.

Začněte jednat, jakmile cítíte, že jste nabádáni k tomu jednat. Někdy výsledky nemusí být takové, jaké jsi očekávali, ale to je krása života a vesmíru. Jste vedeni vpřed k tomu, co si skutečně přejete!

Střelec

Odpočinek - vezměte si dovolenou, udělejte si příjemný víkend, nebo si naplánujte jen malý odpočinek.

Tvrdě jsi pracovali, ať už si myslíte, že je to pravda či ne. Andělé vám říkají "dej si volno!". Naberte síly a na čas zapomeňte na pozemské starosti. Udělejte si prodloužený víkend. Rezervuj si dobrý hotel a nechte se rozmazlovat, nebo navštivte víkendový seminář, který jsi vždy chtěli vyzkoušet. Naplánujte si den nebo týden, kdy se rozhodnete, že budete jen odpočívat, bavit se a starosti každodenního života necháte stranou. Život je také o užívání si!

Kozoroh

Přírodní léčitel - jste úžasní posluchači a máte hojivý vliv svou přítomností na lidi kolem sebe.

Jste duchovní bytostí a budete mít možnost přírodně léčit druhé lidi. Může to být i jen tím, že jim budete naslouchat, nebo možná někomu pomůžete, uvaříte dobré jídlo, vypomůžete na zahradě anebo nabídnete své služby charitě. Podvědomě již víte, že máte léčivý vliv na druhé lidi. Více si uvědomujte tento krásný dar. Čím více ho budete používat, tím více vám vesmír vrátí radosti.

Vodnář

Ano - vaše intuice je správná!

Nyní můžete tuto kartu přijmout jako potvrzení, že odpověď na vaši otázku je ANO, nebo že vaše domněnka o situaci je správná. Dávejte pozor na další potvrzení prostřednictvím vašeho každodenního života. Andělé často odpovídají na důležité otázky více než jednou. Je to proto, že je pro nás tak těžké přijmout skutečnost, že jsme jimi vedeni. Dovolte znamením, která se vám ukazují posílit svou víru, že jste na správné cestě.

Ryby

Vděčnost - chcete-li získat to, co si skutečně přejete, soustřeď se na to, za co jste dnes vděční.

Setrvejte ve stavu vděčnosti za to, co už máte nyní, to naplní vaše myšlenky pozitivní energií. Umožníte vesmíru dát vám to, co skutečně chcete, snadněji, než kdybyste byli pouze zaměření na to, co nechcete. Poděkujte vesmíru za vaši aktuální pozici v životě a představujte si, co byste rádi vytvořili. Vesmír vám pomůže takovým způsobem, jakým si přejete.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 24046382faaacc7833887cb2f14615187b192969
Obrázek: 72e58461cb56b52e06e38aeced5d897d2557e8e6
Obrázek: 53c6887079758c2347b71ca911236674407bd7c4
Obrázek: 758f323f7bee8bd4b1bc0629458701cef6b13c6c
Obrázek: Rozpočet na péči o sebe