Které dárky vybrat a neudělat chybu? Poradí vám profesionál.

Vstupte s námi do světa dokonalých dárků, kde se setkává elegance s osobním přístupem. Blížící se vánoce, narozeniny či výročí nám přinášejí nejen radost, ale také otázku: Jak vybrat ten správný dárek? Nenechte se zmást v širokém spektru možností. V našem článku vám poskytneme nezbytné rady a tipy na to, jak udělat vybírání dárků snadným. Tentokrát zamíříme k praktičnosti a luxusu kosmetiky – dárek, který nejen potěší, ale také přináší každodenní radost kvalitní péče o sebe. Připravte se na objevování světa krásy, který nás obklopuje, a na to, jak tím správným dárkem zanechat nezapomenutelný dojem.

Obrázek: Tipy na Vánoční dárky
Zdroj: Ilustrační obrázek Canva


Proč zvolit kosmetiku jako dárek?

Kosmetika je skvělý dárek pro muže i ženy, kteří dbají na svůj vzhled a chtějí se cítit dobře. Kosmetika nabízí širokou škálu produktů pro různé typy vlasů a pleti, které můžete přizpůsobit individuálním potřebám a preferencím vašich blízkých. Kosmetika také umožňuje vyjádřit osobnost a styl, ať už jde o barevné laky na nehty, výrazné rtěnky nebo elegantní parfémy.

Kosmetika je také dárek, který má dlouhodobý efekt. Nejde jen o jednorázovou radost z rozbalení, ale o každodenní používání, které zlepšuje náladu, sebevědomí a kvalitu života. Kosmetika je také dárek, který se dá snadno kombinovat s dalšími doplňky, jako jsou šperky, šátky nebo kabelky, a vytvořit tak originální a osobitý balíček.
 

Jak vybrat tu správnou kosmetiku?

Ve vlasové a pleťové kosmetice najdete neuvěřitelné množství značek. My testujeme pouze tu profesionální od výhradních dodavatelů a vybrat funkční kosmetiku s dobrým složením je i pro nás oříšek. Některé firmy nám díky dlouholeté spolupráci produkty na testování posílají nebo zapůjčí, například žehličky, fény a kartáče, jiné si i ze zvědavosti zakoupíme a nejprve je prověříme na sobě, tedy v týmu studia, pokud nás zaujmou, zařadíme je do portfolia a představíme klientkám. Neznamená to, že nabízíme 20 značek, musí nás zaujmout většina produktů značky. To, že fungují se zpětnou vazbou od klientek a klientů dozvíme.

Je potřeba nejlépe osobní konzultace, kadeřník a kosmetička poznají co je potřeba a vzhledem k tomu, že produkty jsou opravdu účinné, s vysokým obsahem účinných látek, je třeba správně zvolit. Předám vám pár typů podle laicky rozpoznatelných znaků, kterými se trefíte a nic nepokazíte.
 

Vlasová kosmetika pro jakýkoliv typ vlasů

  • Kudrnaté vlasy

Ty potřebují hodně hydratace. Řada Lavender od Paul Mitchell je dobrá volba. Šampon TeaTree Lavender a kondicionér TeaTree Lavender, k dokonalosti vln Tea Tree Lavender Mineral Hair Mask. To je ideální kombinace. A pokud budete chtít něco navíc a nosí-li žena (ale I muž) vlasy v kudrnách, přidejte skvělý gel a refresh pěnu na podporu vln. To bude perfektní balíček

 

  • Barvené a odbarvené vlasy

Na barvené a odbarvené vlasy bude perfektně fungovat řada od MyDentity šampon a kondicionér. Když přidáte Kolagenovou kúru, kterou si bude žena aplikovat 2x do měsíce, bude nadšená.

 

  • Melírované, odbarvené a zničené vlasy

Melírované, odbarvené a hodně zničené vlasy si zaslouží speciální řadu pro obnovu zničených vazeb ve vlase a výraznou hydrataci. Řada od Alterny Bond plus bude skvělá. Caviar repair šampon a kondicionér. Luxus navíc a bude stačit 2x do měsíce je Proteinový krém.
 

  • Pro jemné vlasy

A co na hodně jemné vlasy bez objemu? U nás nejoblíbenější je tato kombinace. Pul Mitchell řada lemon, šampon, kondicionér a hlavně Thicking sprej pro objem. Ten je u nás nejprodávanější, nezatíží a díky vyššímu obsahu panthenolu doslova vlasy “nafoukne”.

 

Pro milovníky přírodní kosmetiky

Pokud hledáte přírodní kosmetiku, tak mi milujeme Zenz. Na opravdu citlivou pokožku, pro alergiky vyberte řadu PURE, na problematickou pokožku potom Šampon a kondicionér z řady Deep wood a pro pohlazení celého těla třeba přírodní sprchový gel. Milujeme také řadu Cactus, pro dehydrované, často kudrnaté vlasy. Tahle Dánská kosmetika je přírodní, ale opravdu funkční. Složením a filosofií unikátní jak jsem už psala ve starším článku.

 

Obrázek: šampon a kondicionér MyDentity Guy Tang na barvené a odbarvené vlasy
Obrázek: Paul Mitchell Tea Tree Lemon Sage Gift Set na jemné vlasy
Obrázek: Balíček Zenz PURE


Žehličky na vlasy

Ještě dám typy na nejoblíbenější žehličky na vlasy. Luxusní, šetrná a pěstící a námi vyzkoušené parní žehlička na vlasy SteamPod je vhodná na objemné, kudrnaté nebo krepaté vlasy. Parní žehlička na vlasy se liší od tradičních (suchých) žehliček tím, že používá páru k vyhlazení vlasů a hydrataci. Pára otevírá vlasovou kutikulu, což umožňuje vlhkosti proniknout do vlasového vlákna a udržovat vlasy hydratované. Pára také zrychluje proces rovnání. 

Pokud nepotřebujete krotit husté nebo krepaté vlasy a chcete nejen rovnat, ale i tvarovat do vln, pak kupte naší nejoblíbenější žehličku 10x Pro Styling Iron. Skvěle se drží, snadno se sní pracuje, má stejnoměrné nahřátí a iontovou technologii, která zachovává kvalitu vlasů. I tak nezapomeňte a toto je také skvělý dárek pro každou ženu, používat leave-in tepelnou ochranu, Malibu C Mist, který má navíc i UV ochranu.
 

Obrázek: Bio Ionic 10X Pro Styling Iron - iontová žehlička na vlasy


Pro dlouhé a husté řasy

Po krásných řasách touží asi každá žena. Vyzkoušené sérum, které funguje a s kterým máme léta zkušenost je HairPlus sérum na řasy a obočí. Je bezpečné, bez hormonů s vitamínem A, C a E, s vysokým obsahem bio peptidů, které podporují tvorbu kolagenu a elastinu. Tyto látky jsou důležité pro strukturu a pevnost řas. Ženšenový výtažek obsažený pak způsobuje správné prokrvení folikulu řas aby se vše podstatné dostalo do cibulky.

 

Luxusní pleťová péče

A něco z pleťové kosmetiky. Protože základem je hydratovaná pleť, pak teprve má smysl dávat další výživné protivráskové péče. Hydratační řadou nikdy nic nezkazíte. Sedí všem, jenom u problematické a citlivé pokožky bychom vybrali z řady Sensitiv krém a sérum. Phyris hydratační řada u nás vede a denní a noční krém spolu s výživnými kapslemi je skvělá kombinace.

A něco extra luxusního pro dámy, které o sebe pečují – řada Luxesse! Doporučujeme určitě denní a noční krém a pokud chcete ohromit přidejte i ostatní skvělé protivráskové produkty na pleť i oči.

 

Tipy na dárky pro muže

A něco pro muže. Propaguji kosmetiku z nedaleké Třebíče – Angry Berds. Nejen pro vousáče najdete spoustu produktů od šamponu až po žehličku na vousy, A pokud vlásky padají, pak sérum od Natucain je skvělý. Musí se ale používat pravidelně a ideálně s šamponem, který zajistí čistou a prostupnou pokožku.

 

Dárek jako zážitek

Hledáte zážitkový dárek? Potom můžete zvolit wellness den u nás. Podívejte se na nabídku zde. Celodenní zážitek s cateringem, luxusní péčí o vlasy a kosmetické ošetření, make-up, miniškola v líčení, osobní poradenství ve stylistice a na závěr profesionální fotograf. Že by sen každé ženy? Můžete také darovat seminář máme i pro laickou veřejnost, pro všechny kdo se zajímají o vlasovou trichologii nebo přímo kurz pro kadeřníky.

 


Pokud hodláte u nás nakupovat, poskytujeme poradenství i na dálku, tak se na nás klidně obraťte. Přeji nejen krásné vánoce, narozeniny a oslavy, ale ve zdraví a veselosti všechny další dny v roce. 

Helena 
 

Reklama

Podobné články

Nevyžádané rady
Obrázek: e27100573be8ce8a710063c443af51af59e94c45
Obrázek: Jak zlepšit trávení
Obrázek: 3d418b3b738841a8bc2b24e445231ce08e354217
Obrázek: 08b30aa3bb101f27306fea982512c84929032289